Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 236
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 200
Лин,не е ние,за съжаление,не съм от слабите аз в момента. 😣 Не съм и дебела де,тамън съм. 😂 Така де,само корема малко да спИхна,че не го понасям! 🙈
Мари,диета едва ли,просто някакви упражнения,за стягане.
Мери ме подсети,че бях замислила да пробвам ябълки с канела,запечени. 🤗

# 1 201
Хапването ни се отдава, за сипването да не говорим Wink Wink
Тъкмо една съседка ме навива да засадя райска ябълка в градината. Много бързо раждали, а изсушени били страхотно мезе за вино.

# 1 202
Че райските ябълки сушат ли се?
От вас чувам, дайте рецепти, че имам доволно количество.

# 1 203
Мари, добре че ме подсети... Ени, ябълки във виното му придават много приятен вкус : ) Wink

# 1 204
Нямам идея, Тути. Съседката така каза, аз не съм опитвала. Но, ако я видя тези дни ще я питам каква е рецептата.

# 1 205
  • Ямбол
Минавам да ви кажа здрасти.

Да пожелая здраве на всички, особено на боледуващите. Щастливи мигове на рожденичката на Лято.

Аз току-що си поставих диагноза - имам бърнаут. Прегрях или просто съм си пуснала мързела да ме владее.Всичко оставям за в последния момент. Утре имам да подготвя 3 различни урока и не съм погледнала нищичко. Само едни тестове за сряда си направих.
Летните ми дрехи в гардероба все още са на преден план, ама то така като гледам, няма да има нужда да пренареждам, че само домашни ще ми трябват до лятото.
Днес(29.11) прибрах цветята. Защото все отлагах и прибирах по някое друго. Има щети естествено, но мързелът ми е голям.
Нищо не ми се прави. Искам си предишното ежедневие, в което съм по-организирана. И грижите за леля ми тежат, а повечето го отнася съпругът ми уж.

Нещо съм настроена за мрънкане, не ми обръщайте внимание.
Да идва ваканцията и да се отпусна малко, искам да се разведря на друго място. Дано тези мерки са само временни, че имам резервация в балкана в края на годината и ми се иска да мога да отида.

Хайде лека, че аз мога да си мрънколясвам до утре.

# 1 206
Ени, ето една много вкусна, бърза и лесна рецепта за  ябълков сладкиш. Правила съм го и в чаши.

Добър вечер, ама то май за лека нощ стана време.

Лято, да ви е жива и здрава госпожицата и много да ви радва.

Май съм пропуснала някои снимки, но нищо, следващия път.

Монтирах елхата днес. Утре ще я украсяваме с Буболечето, че нали няма градина и пак ще се гледаме по цял ден. И сладки съм предвидила да правим през някои от дните, да има занимавка и да не ѝ е скучно. Лятото беше лесно, че бяхме навън по цял ден, ама сега няма как.

Болните бързо да се възстановяват, а останалите се пазете.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 17:08 от 2в1

# 1 207
  • Бургас
Уха, 75 нови отговора, това от много време не ми се беше случвало.

Лято, честита да е чаровната ти госпожица! Много здрава, щастлива и с късмет да е!

Бузанчето не го видях, но се облизах доволно на снимките на Тит и Ем.

Ени, щрудел, мъфини, ама то за тях отиват по 3-4 ябълки, не знам 3 торби, освен с дом.оцет, как по-бързо да оползотвориш.

Слушалки, микрофон и камера нагласени. Нещо много ме притеснява този Тиймс, ще видим утре сутрин как ще е.

# 1 208
Трябваше и ние да сме Тиймс уж, но си останаха децата в Meet, което е добре, че са си свикнали. Появил се е и бутон „вдигане на ръка” Smiley😂

# 1 209
Ябълките ги слагам смело в салатите, на чипс или на тиквеник (вместо тиква слагам ябълки).
Ени, за ябълков оцет не ти трябва гъба, той самичък я прави. Но вече захладня, а за ферментацията трябва т по-високи температури.

Моето магаре учи до сега. Как не си погледна програмата това дете. Утре имат тест, а той не отварял учебника. Че и домашно писа. Иначе цял ден броди със сестра си по улиците, после игра с американските си приятели.

# 1 210
  • София
Аз заради този тиймс ще трябва да купувам нов лаптоп на стария не тръгва. Вчера като преглеждах сайтовете не видях нищо под 700 лв.и се обидих и зарязах всичко.
лято, здраво и щастливо да е порасналото ти момиченце!
титинка, масата е уау!
але, по-добре ми звучиш. Май в темата, никой не го кара леко и безсимптомно Confused
Някой да ми подшушне за новите профили на стари личности, хич не съм ги разпознала. През темата често минават тролове, или някой само за палцестискане...но явно им доскучава бързо и си оставаме "обичайните заподозрени".

# 1 211
Добро утро! Някой празнува ли днес?
Софиянки, честит първи сняг. Дръжте си го, радвайте му се, не го пускайте по нашия край.
Ще очаквам визитацията на болните. Дано всички имат подобрение.

# 1 212
Добро утро Simple Smile
Днес някои от нас ще се радват на първи сняг Heart

Нашите бяха на Xoom и засега продължават така.

Спокойна седмица!

# 1 213
  • гр.София
Добро утро 🍀
Лято, да ти е жива и здрава хубавицата 🎂
Пия кафето и да вдигам ученичката, после хуквам на работа!
Честит първи сняг ⛄
Надявам се болните да сте добре 🤗
Ени, предлагам след НГ да си направим група на диетуващите 😁

# 1 214
  • югозапад, под "Марков камък"
Скрит текст:
The Last Christmas
Serendipity
 Snow globe
Love Actually
Deck The Halls
The Family StoneI
Daddy's home
 Royal Christmas
 A Princess for Christmas
 Holiday in HandcuffsI
Christmas Land
 Christmas Under Wraps.
Matchmaker SantaI
 The Princess Switch
The Christmas Chronicles
 A Bad moms Christmas.
A Christmas Princess: The Royal Wedding
 Fred Claus 
I'll Be Home for Christmas
 Santa Clause contract
Jingle All The Way
Elf
 A Denis The Menace Christmas
 Let It Snow
The Holiday
 Christmas Eve
santa Claus: The Movie

Обещаните филми.
Списъка е дело на 14-годишната девойка, аз да си призная не съм и изчела всички заглавия Simple Smile.
Честит първи сняг!
Да е здрава и спокойна новата седмица!

Общи условия

Активация на акаунт