Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 228
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 215
Добро утро и честит първи сняг! И тук има и съм във възторг 🤩 Основно защото няма да излизам 😁

Лилс, нормално е, стресът си е стрес и се натрупва. Намирай време да правиш нещо за себе си,  което ти доставя удоволствие 🤗
И това ще мине, а ние сме на линия и за раздумка и за мрън.

По-късно ще дам отчет, защото сега ставам, а сутрините не са ми най-светлата част от деня.

И да кажа, че Коледни филми не обичам 😂

# 1 216
  • Бургас
Добро утро!

И аз като Марѝ, честит да ви е първият сняг, ваш си е Wink

У нас мъжът ми не близва тиквеник и затова правя щруделник Wink повече ябълки, по-малко тиква и обилно орехи. Какъв е сега този ябълков чипс?

Бъни, нали уж държавата щеше да осигурява устройства, за който няма. Нас ни анкетираха в училище. Питай първо класната/директорката, те заявяват бройките, защо пък да хвърляш едни хиляда лева. Моят лаптоп и той е старичък, ще го видя как ще се държи днес.

Известията във вайбър групата на класа валят постоянно. „Госпожо, прекъсва/не става/не мога/не реагира...”. Първият час преполови.

Хубава седмица, момичета! Болните да оздравяват, овакантените места да не се заемат!

# 1 217
Добро утро.
Честит Андреевден. Честит първи сняг, кудето го има.  Много е хубаво.
Лято, честита да е госпожицата, здрава и щастлива.
Руми, днес дано всички сте добре.
Аз лично проблем с  мрънкането нямам, имамсамо, ако това е единствен начин на говорене.
Лили, нормално е,  намери начин да си крадеш малко положителни емоции.
Деца не вусях, манджите искам да пропусна, защото съм огромна.
Толкова запомних, от доста време не се беше случвало толкова нови отговори да има. Реших, че някоя е родила.
Хубав ден!

# 1 218
  • Бургас
Хаха, Съни, и аз така. Ама си викам кой пък ще си трае толкова месеци. Знам, че Буби чакат девойката чак за Коледа/НГ.

# 1 219
  • на Мелмак
Добро утро!

Лято, прекрасна е рожденничката!

Другите не видях, но съм сигурна, че са прекрасни Grinning

Лин, не съм останала с впечатление, че мрънкаш Simple Smile Мен, по- ме бива.

Тит, идвам ти на гости, след карантината, пък!

Снега е чудесен, много ми харесва!

По-добре сме, гладни сме. Свалила съм кг, вие ми се свят. Ставам да правя сандвичи, да храня кучето. После едни пържолки ще направя с картофено салатка.

# 1 220
Ети,  внимавай със световъртежа, като се замоташ прилягвай или присядвай докато премине.

# 1 221
Момичета, с чувство за хумор:

Ети,  бавничко давай.

# 1 222
  • На брега на реката
Добро утро!

Да дам отчет - добре съм! Blush
Много уютно ми става, като има много отговери за четене! Приятно е някак си, като върви раздумката.  Няма значение, дали има и мърнкане, стига да не е супер прекалено и само това /има и такива хора, за радост не и в темата/.  Всички сме го правили, но пък, нали за това са приятелите, да изслушват и да помагат, кой с каквото може!

Ети, почивай си, радвам се, че сте по-добре! И аз бях свалила 4 кг, за една седмица, ама не им се радвам, щото нали не е от добро. Чудех се, защо съм купувала чайове, като не обичам особено, а то имало защо, почти свършиха.

Селесте, да, по Нова година я чакаме, ама то Божа работа! От няколко дни, вечерите има контракции, та ще видим до кога ще  изкара!  Силно се надявам да си дойде в началото на новата година, така както е по план, ама предстои да разберем! Само да мине леко, пък когато-тогава!

Лилс, пожелавам, да ти се подредят нещата, така както искаш, а за мързела - порадвай му се, толкова рядко му даваме шанс, да ни завладее! Blush

И аз като Мари, не искам сняг! Честит да е, за който му се радва!

Честити да са имениците, ако имаме такива. Здрави и щастливи!

# 1 223
Добро утро!
Честит Андреевден на празнуващите!
И честит първи сняг! Вкъщи от вчера го чакаме, голяма радост. Все още не знам как се справят днес моите хора с ДО, баща им е с тях, ще се справят, имат опит от миналата година.
Присъединявам се към пожеланията на Селесте - болните да оздравяват и да няма нови здравословни оплаквания тази седмица, че и следваща и поне до края на годината!
Аз по навик да измрънкам за нещо, простете. Закъсах откъм идеи за подаръци за 11-годишната ми дъщеря. Приемам предложения. Вече взех Escape Room, едно худи, пижама и спално бельо. Обаче трябва още, че го играя Дядо Коледа и от името на баби и леля. С подаръците за сина ми проблем нямам, той се радва на всичко, ако пък е нещо на тема Хари Потър съвсем.
Гледам, че вкусотии сте обсъждали. Аз вчера правих меденки, много се одобриха. Ще се правят пак.

Хубав ден и хубава седмица!

# 1 224
  • Germany
Добро утро!
Аз пък искам и при нас сняг, ама няма. Само студ, минус 5 е днес.
Радвам се, че болните се подобряват и ми е много приятно, че темата ни се пораздвижи. Аз съм от редовните мрънкала и съм благодарна, че ме търпите Simple Smile
Хубава да ви е седмицата!

# 1 225
Оу, Рей, твоят син от моята партия, или аз от неговата 🤩 Обожавам Хари Потър 😁

# 1 226
Тъкмо днес ще пристигне един от подаръците за моя син - илюстровано издание на Хари Потър и философския камък.  Лошото е, че той е вкъщи и не знам как ще се обяснявам какво е и защо няма да го отварям. Трябва да дойде и подаръкът за баща му,  та и там ще е сложно, че трябва и да го видя дали е ок.

# 1 227
Привет!
За всички,които си нямат сняг:

Синеочка е много доволна,че всеки ден ме пита кога ще дойде снежко.
Деси,съгласна съм! 😄🤗

# 1 228
Рей, някаква козметика освен в мини варианти, за да се учи как да си мие лицето, да го почиства и т.н, че предстои оная страшна възраст с пъпките. Има хубави медицински марки, които са подходящи да се ползват още от бебета. Или някой хубав тефтер, коледни пантофи, чорапи, голяма чаша.
Скрит текст:
Разгледай този сайт, препоръчвам го за чаши: https://www.bananashop.bg/bg-catalog-details-59.html

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 12:31 от mariat

# 1 229
Сняг се сипе на парцали,
с други думи вАли 😁

В така създалата се ситуация  най-голямата ми радост е, че днес няма да излизам 😂

Отдавна искам да кажа - Янче, Макс е една от най-хубавите животинки, която съм виждала. Много е сладък!

Поздрав

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 09:46 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт