Искам да кажа ... (176) през ноември 2020

• 62 227
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 1 230
Здравейте!
Искам и аз сняг, но при нас само дъжд и много неприятно.
Пожелавам на болните бързо да оздравяват!
Мари, благодаря за споделения сайт, сега ще го разгледам. На пръв поглед има интересни неща. За колко време дойде поръчката?

# 1 231
Ети, често ми се случва. С ниско кръвно съм. В такива моменти бавничко, без много навеждане и гледане в земята.

# 1 232
  • На брега на реката
Ени, като каза за Синеочка и се сетих, как като дете, чаках снега с нетърпение и много се радвах! Много хубав аватар!

Пека един щрудел! Много обичам, ама рядко правя, че налЕ, да'н ми се лепИ, ама останаха кори от онзиденшната Баница-рогчета и да н'съ зяносват! Animal Pig

Аз май ще съм за нов телефон. Хич не обичам да ги сменям, но сегашния все по-често ми се случва, да докосвам по 10 пъти,за да зацепи. Нали бях писала, че екрана пукнат и е с залепен протектор. Страх ме е да махна протектора, че да се стане екрана на сол и да не мога да си прехвърля нещата. Та ще търся някакъв Самсунг /харесвам си ги/, среден клас, че то се е видяло, че и по-висок клас да е ги сменям на 2-3 години. Я спукан екран и не си заслужава ремонта, я батерия, я нещо друго. Та дядо Коледа,  може и да ми донесе, знам ли?!

# 1 233
Леден вятър бръсне навън. Мокро, студено, мрачно. Искам сняг!

Лещичка варя за обед, нещо топличко да подложим. Пържолки и салатка за вечеря. Утре пак ще мисля.

Мъжът ми снощи и той си счупи телефона. Дисплеят е черен, нищо се невиди. Сега се мъчи да си спаси информацията и търси модел който да му върши работа.

Спокоен ден и лека седмица без болни и болежки!

# 1 234
  • София

Бъни, нали уж държавата щеше да осигурява устройства, за който няма...
Верно уж... Sad и нас ни анкетираха, още синът като го пуснаха онлайн, но устройства няма. Аз купих нов лаптоп за него, защото му е важно и мислех, че малката ще ползва стария, но не ми се получи.
Бубе, и аз си взех Самсунг миналия месец - среден клас е, засега съм доволна.

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 10:42 от buni

# 1 235
Сетих се какво още щях да питам!

Тит, не знаех че Калин има сестра? Колкото него ли е? Тук ли е живяла 😊

# 1 236
Благодаря ви, момичета!
Преди 2 седмици по спешност купувах нов телефон на съпруга ми. Старият изведнъж умря, а му трябва за работа, та, спешно обикалях Пловдив, докато намеря желания. Шайоми е, вкъщи сме фенове.

# 1 237
Скоро хвалеха някакъв Самсунг,51 ли 71 ли беше. Към 350 лв бил,но с добри параметри.
Буб,пиши му на Дядо Коледа,пък може да успее до Коледа да те вмести. 😄🤗
Ние излизахме,направихме снежно човече,но вали доста и е мокър снега,та ще чакаме да спре.

# 1 238
Внимавайте с писмата до Дядо Коледа.

Извинявайте,  днес съм в лигаво настроение.
За телефоните, зависи кой за какво го ползва.

# 1 239
  • Euskal Herria
Добро утро!
Да ви е успешна седмицата, момичета! Здраве за всички ви!
Ако има именици, честити да са! 
Ех, поне на снимки да видя сняг Simple Smile. Тук и снежинка е повод за вой до небесата - иде сибирския студ, направо ледников период.
Обмислях да пращам колет до България - по нещо дребно, от вчера ровя по куриерските фирми и пощата. Ами, май ще се откажа, като видях цената за пакет до 2 кг.

Руми, благодаря!

# 1 240
Нищо не искам от дядото, здраве да е само.
Аз, като душманин на телефоните, миналата седмица моят го затворих с капака на багажника на колата.
Страх ме е да ида да му сменят протектора, че не знам какво ще е отдолу.

Сняг има и при нас, Монката само затова се измъкна от леглото, иначе учи в него;)
Котанчо е забравил какво е и много любопитно прескача от прозорец на прозорец да гледа снежинките, много е смешен.
Днес съм си вкъщи, тези дни ще правя тест и аз, контактна съм, да видим какво ще излезе.

# 1 241
Телефонът е Samsung A71. Руми ми го похвали неотдавна.

Дядото май ще носи доста телефони Simple Smile

Тути, на твое място не бих си променяла ежедневието, че и да се обременявам с тестове. Ако изобщо има нещо, ще си проличи.

# 1 242
  • Бургас
Моят дисплей нали скоро го счупих, но не можело само него да ремонтират, вървял си комплект с батерия и още нещо си, та сега съм с почти нов телефон за скромните 150 кинта.

Рир, и у нас леща за обяд, за вечеря обмислям кюфтета по чирпански, но трябва да издиря някоя рецепта, а за между другото един щрудел, но с повечко круши, че имам за чистене.

Тутииии, много се смях с капака на колата, извинявай.

Никакви подаръци не са пристигнали още, само един коледен календар за Марто, но не върви да го извадя, преди да дойде и този за Вики. Аз вече и забравих откъде какво съм поръчала.

# 1 243
  • Canada
Добър ден и от мен!

Лято, честита да е девойката! Здрава и усмихната да расте!

Снимки с изключение на трапезата на Тит не видях, да ме пише и мен в листата с гости!

Шефа не се съмнявам, че е само за мачкане!

Радвам се, че са по добре болните! Бих се тествала в мн краен случай, по скоро на самоизолация бих заложила ако имам съмнения.

Подаръци нито съм мислила, нито съм взимала. Ще е основно радостта, че сме заедно и здрави.
Събудихме се с първи сняг и ние, за n-ти път ще правя капама, облизват си пръстите Joy

Але, по твоя край съм вече Blush

# 1 244
Честит първи сняг и вече узаконена зима .
  Сега ще си пусна малко снежни песнички за настроение и успокоение , че умирам от страх да изляза дори до контейнера. А имам нужда от спешно зареждане с вода , кафе и малко храна.
Пия едно блудкаво разтворимо кафе . Чая / плодов и той ми свърши - имам два вида -ама ми се пие ама баш горски плодове /
Ще чета Къщата с духовете и ще събирам кураж да изляза и се довлека до някой магазин . А имах едни такива грандиозни планове да ходя чак в центъра .
Красиво и снежно е . Но да си здрав и да ти е топло / за жалост моето парно е решило да не работи или да се прави , че работи . Като дойде техник се държи примерно и създава илюзия , че работи . Замине ли и спира .  /Той пък взе се разболя от Ковид и чакам да мине карантината му да дойде и да каже как може да закрепим положението тази зима . /

Общи условия

Активация на акаунт