Картички за децата от домовете

• 31 789
  • 446
  •   1
Отговори
# 420
Привет момичета! Докладвам, че моите картички са получени. Разговарях с директорката на дома, много приятен е жестът за тях. Поканиха ме на гости в дома, когато сме в България. С две думи, мисията изпълнена.

# 421
Привет момичета! Докладвам, че моите картички са получени. Разговарях с директорката на дома, много приятен е жестът за тях. Поканиха ме на гости в дома, когато сме в България. С две думи, мисията изпълнена.

За колко време са пристигнали и от къде? Да взема и аз да звънна по някое време. Втората партида пратих в понеделник.

# 422
От Франция изпращам. Пуснах ги на 20.11, с проследяване. Миналата година много ги бавиха и сега за по-сигурно, реших от рано и с проследяване.

# 423
От Франция изпращам. Пуснах ги на 20.11, с проследяване. Миналата година много ги бавиха и сега за по-сигурно, реших от рано и с проследяване.

Благодаря. Значи би трябвало и моите да са поне наблизо. Къде Франция, там и Белгия 🤣

# 424
  • Велико Търново
Изпратих картичките в събота  и вчера са получени.

# 425
И моите картички са доставени. Дано донесат радост на децата. Пратих и по две допълнителни картички, ако приемат нови деца.

# 426
  • София
Днес изпратих моите картички и следя получаването.Весели празници!

# 427
  • София
Изпратих и аз моите, възползвах се от възможността ми мой близък да ги пусне по Еконт в България, защото не мога да следя пратката по пощата от САЩ.

# 428
  • Благоевград
mamamia, писах ти съобщение, моля те да ми отговориш, важно е. Благодаря!

# 429
Моите изпратих миналата седмица, дано се харесат!

# 430
  • Пловдив
И аз изпратих картичките. Днес трябва да ги получат в дома.
Пожелавам светли празници ва всички! Бъдете здрави!

# 431
  • Благоевград
Момичета, още не съм пуснала моите.
Трябва да изпращам картички, но всички деца са с арабски и мюсюлмански имена и не знам дали са момчета или момичета две от тях. Mamamia не ми отговоря, и тук не е писала. Имам телефон на директора на дома и се чудя дали да не звънна да попитам.

# 432
Трябва да изпращам картички, но всички деца са с арабски и мюсюлмански имена и не знам дали са момчета или момичета две от тях. Mamamia не ми отговоря, и тук не е писала.
Писа ли и на лични? Аз имах подобен казус с едно от децата, тя провери и отговори. А ако сметнеш, че няма много време, може да напишеш нещо неопределено по пол. Например"Сърдечни пожелания за здраве, весели дни и добри приятели!", нещо подобно.

# 433
Трябва да изпращам картички, но всички деца са с арабски и мюсюлмански имена и не знам дали са момчета или момичета две от тях. Mamamia не ми отговоря, и тук не е писала.
Писа ли и на лични? Аз имах подобен казус с едно от децата, тя провери и отговори. А ако сметнеш, че няма много време, може да напишеш нещо неопределено по пол. Например"Сърдечни пожелания за здраве, весели дни и добри приятели!", нещо подобно.

Или нещо от типа ‘скъпо дете’, ‘мило дете’, ….

# 434
  • Благоевград
Писах й лично съобщение още в събота, не ми е отговорила.
Звъннах на директора на дома, потвърди, че са момичета и децата не са 5, а са 10. Добре, че се обадих, за да пратя повече картички.

Общи условия

Активация на акаунт