Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 65 000
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Някъде там
Пише само че парада бил много по малък заради вируса и е участвала само тя, иначе е трябвало да са всички.
https://www.instagram.com/p/CHvVgGHAqHE/?igshid=40eo6vfvvkk2

Мария Тереза вчера пусна снимки на семейството.

Децата и внуците й.

Хари участва в предаване за ветерани.
https://www.instagram.com/tv/CHwWttZHtrp/?igshid=1p5xsootxy1wc

# 1 006
Нито един от участниците в парада не носи маска. Не знам какви са им мерките там, но все пак ..

# 1 007
  • София
Определено предпочитам пръстена на Камила. Първо защото нося нормално злато, а и за пръстен, който се предполага, че носиш постоянно предпочитам по-неангажиращ цветово камък. Плюс този на Даяна изобщо не ми харесва.

От последните снимки, май само Максима ми харесва. На Летисия много траурен тоалета. Поне някакво бижу да имаше или цветни обувки, деколтето на роклята ми допада, цепката - не. Бялото палто на Шарлийн също, ама главно заради цвета.

# 1 008
  • Някъде там
Сега ще проверя и ще пиша, но и за мен не е ок това че никой не е с маска . На всички мероприятия на Мери и Фредерик те носят.

Част от вчерашните тоалети. За първи път да ми хареса как стои широк панталон.

# 1 009
Много харесах София на първо място, после Летисия и Максима, обаче цепката (това коректа ми го пише оценката Joy )на Летисия ми иде to much Grinning
За Хари явно инициативите с ветераните и всичко свързано с тях е наистина важно за него.

# 1 010
Още една снимка на Летисия от снощи

# 1 011
Защото Летисия е слаба и панталонът стои хубаво.  Арманито е супер,  но сякаш цепката е твърде голяма.  Не че показва кофти крак.

От обувките, на Максито са ми фаворит.

# 1 012
Всички са хубави от последните страници, с изключение на 1-2 тоалета на Шарлен, но Летисия е просто невероятна. Много ми хареса роклята с цепката.

# 1 013
  • Варна
Направо очите ми останаха в Летисия, с все цепки и чудо. Косата й също е страхотна тук.

На Максима полата ми харесва, даже ще се прежаля да кажа, че й стои добре, но обувките не ме кефят. Твърде дебела ми идва подметката, останалото е ок.

Хари защо е с надпис на снимката "дукесата на Съсекс"? Май беше дук Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 014
Защото е пуснато от фенски акаунт duchess_of_sussex.
Летисия има фигура убиец и може да си позволи да носи всичко, но цепката (бррр пак таз оценка) можеше да е по-малка.
Обувките и всичко на Максима ми харесва много.

# 1 015
  • Варна
Е, може ама изглежда като надпис кой е на снимката и ме напуши смях.

# 1 016
В началото на видеото имаше надпис принц Хари.

# 1 017
  • Mediterraneo
Шарлийн с тази прическа съвсем на невменяема прилича. Винаги ми прилича на такава, сега съвсем.

# 1 018
На мен пък ми заприлича на медицинска сестра.

# 1 019
На мен Летисия ми харесва, барабар с цепката Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт