Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 65 021
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 990
КФ през 80те

Даяна какъв поглед вади Grinning

Даяна по начало си гледаше като преяла крава.Явно е смятала този поглед за много мил и невинен.

# 991
Братче и сестриче, разпознахте ли ги Blush

Че на колко е години братчето тук, та още го развозват като царче? (иначе залагам на Чарлс за братчето)

# 992
Joy
Добре казано Hands Plus1

Той е 1948, тя 1950. Като я гледам, още си е съвсем бебе, значи той е на около 3 на снимката.

# 993
По-скоро да е на 2 и 1/2, но дори и така е прекалено голям за количка като бебе. Наистина са го гледали като царче сакън да не си измори крачетата Grinning

# 994
Хаха,
Да, Ан и Чарлз са.
Виждала съм количката на чичо ми, горе- долу от същите години, ами това си е като каляска в сравнение с онова на чичо Joy
Интересно ми е какви са човечетата по одеалото на Чарлз. Не ги виждам ясно.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 21:14 от Tiramisu29

# 995
След като увеличих снимката човечетата ми заприличаха на морячета.

# 996
  • София
Хубаво момченце е Чарли. Не мога да кажа същото за сестра му.

Не е от сватбата снимката с Камила, по-скорошна е, по-възрастни са. От нечие кръщене сякаш. Не ми се рови...просто ми хареса снимката.

# 997
Шарлийн я видях на един билборд в София. Някаква инициатива явно има

# 998
Сестрите Йорк

# 999
По-скоро да е на 2 и 1/2, но дори и така е прекалено голям за количка като бебе. Наистина са го гледали като царче сакън да не си измори крачетата Grinning
През 1951 г. надали е имало различни колички за различни възрасти - бебета, тодлъри, 3 годишни. Сигурно са ги возели в бебешката, докато започнат да им стърчат краката оттам Simple Smile
Като знам как и до днес западняците возят дори и 4-5 годишни деца в колички, съвсем нормално ми се струва, че е в подобна и въобще в количка и той.

Чий пръстен е по-хубав:

Пръстенът на Даяна е купен от Чарлз, за 30000 фунта тогава. 18-каратовият сапфир, заобиколен от 14 диаманта, от каталога на Garrard.
Пръстенът на Камила е от уиндзорското наследство, принадлежал е на кралицата-майка. Диамант с квадратна форма, заобиколен от шест багети.

# 1 000
На мен нито един не ми харесва. Може би Камиленият, ако беше с бяло злато Thinking

# 1 001
Летисия от вчера с рокля Армани и обувки Маноло Бланик

Случайно ми попадна историята на тази жена,която не е била кралица или принцеса, но е била любовница на няколко от тях.
https://byelenamilanova.wixsite.com/popaganda/post/%D0%B0%D0%BD% … D0%B5%D1%81%D0%B0
И на нейна далечна внучка, стигнала до Белия дом.
https://eva.bg/article/34842-Pamela-Charchil-poslednata-evropei-ska-gei-sha

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 07:10 от SilviPv

# 1 002
  • Варна
На Даяна пръстена винаги ми е харесвал. Не че другият е лош, но предпочитам бели метали.

Летисия е много красива.

# 1 003
  • Някъде там
Вчерашните активности.
Днес е националния ден на Монако затова имаха толкова събития тази седмица. Вчера са показали украсата.

И от предишния ден

Максима на посещение в корабостроителница.

Летисия у Фелипе са раздавали награди за журналистика.

Виктория и Даниел в онлайн разговор стя Стокхолмската търговска камара.

София и Силвия пък са имали разтвор с организатори на глобален детски форум.

Маргарете в участвала в традиционен парад на часовника.

Мери я сложиха и това са по интересните активности вчера.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 07:45 от daviz

# 1 004
При Маргарете нито един няма с маска?!

Общи условия

Активация на акаунт