Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 911
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 200
  • На топло
И това се оказа истина. Участието на Мегън в написването на книгата " В търсене на свободата" 🙄
Лъжите ще лъсват една по една....

"Според близки на двойката Хари и Меган са били много доволни от книгата, но решили да казват, че нямат нищо общо с това. 

По време на дело, заведено от Маркъл срещу публикация в британски вестник, свързано с публикувано нейно писмо до баща й, съпругата на принц Хари трябваше да признае, че се е съгласила да участва в създаването на книгата "В търсене на свободата".
Херцогинята се решила на този ход, след като разбрала, че таблоидът, който съди, има доказателства, че именно тя е предоставила на авторите информацията, благодарение на която са написали книгата си. Адвокатите на вестника мислели да използват тази информация, за да представят Меган като лъжкиня."

# 1 201
Тъй ли, щот пък аз друго чух Joy

# 1 202
Софи т много хубаво колие и рокля.

# 1 203
Ама е почерняла на презрамки.

# 1 204
  • Варна
Птица, имах предвид, че ми е интересна жената до Фернандо еди кой си. Но докато го напиша и помежду моя пост и предния излезе този за Кенеди. Жаклин не ми е интересна.

Много хубава Софи.

# 1 205
Да, презрамките развалят визията

# 1 206
Ааа, ясно! Виж какво става, когато хората си бъбрят във форума Simple Smile Разминават ни Joy
Но нищо, де, тъкмо пък да си го кажа. Имам 2-3 такива дразнещи ме светски личности. Прехвалени от медиите и масовия зрител/читател, а всъщност, нищо особено.

Компромат Simple Smile

# 1 207
Попаднах на този интересен ИГ профил. В него пресъздават образите на исторически личности и как биха изглеждали днес, в наше време:
Нефертити:

Мери I:

Кралица Изабела Кастилска:

Елизабет I:

Ан Болейн:

Ето линк към профила, ако ви се разглежда още:
https://instagram.com/royalty_now_?igshid=fj528ijzsdpr

# 1 208
Hands Plus1

От мен - Даяна с брат си. В първия момент помислих, че е Хари Simple Smile

# 1 209
  • Някъде там
Малки от тоалетите и марките им от последните дни.

# 1 210
Hands Plus1

От мен - Даяна с брат си. В първия момент помислих, че е Хари Simple Smile

Уау наистина много прилича на Хари Ърл Спенсър.
Давиз, коя е тази

# 1 211
  • Някъде там
Беатриче.

И за класацията. Към Фернандо добавете и брат му  Карлос

Както и двамата Казираги

# 1 212
  • София
Споделя мненията, че Джаки Кенеди е набедена красавица. Всъщност за нея по-скоро съм срещала, че е била елегантна.
Падаш, падаш, ама бабет е древна, повече и от наше Лили Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво говориш, Лилето е девойче пред Лилибет 😁

Фернандо е по-готин от Карлос според мен. Както и София ми харесва повече от Белен. Но няма ли вече да видим  Росарио? Тя за женене стана...😂

Блузката на Вики много симпатична, ако цветът не е като този на нея. Блузката на Кейт също не е лоша.

Тия разлики от бански са отчайващи...и Зара на сватбата на брат си и тя. Много ми е грозно.

# 1 213
Списание Elle има рожден ден. Първото му издание е на 21 ноември, 1945 г. Няколко корици по този повод:
Скрит текст:

# 1 214
"Долорес" на  Джаклин Сюзан е романизирана биография на Джаклин Кенеди!

Общи условия

Активация на акаунт