Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 897
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 230
# 1 231
  • Варна
Хари се познава отдавна с Байдън, даже по-скоро с жена му. Четох, че случайно се запознали на някакви игри май, нещо свързано с Инвиктус ли беше... С Гугъл веднага ще излязат, на който му е интересно, може да намери.

# 1 232
WC са много хубави на снимката с кучето и детето. Много тъжна новина за Лупо. Дано децата не са стресирани.
От кога е снимката на Хари с Байдън? Той от преди ли се познава с него
Познават се още от 2012, когато Хари е бил във Вашингтон. По- късно, Байдън и жена му се включват в Инвиктус Геймс. 
Байдън са поздравили Меган и Хари за раждането на Арчи:

А Камала изглежда харесва и подкрепя Меган:

# 1 233
Ооо то значи са си близки. Аз мислех, че само заради политически убеждения на Меган, а то даже Хари си е приятелче с него от преди Меган. Е значи включването им само с “трябва да се гласува” си беше много премерено и сдържано даже. Разбирам и защо рижият лично се занимаваше с персоните им. Беше ми странно това му лично отношение. Е сега поне им се наредиха нещата и няма да ги гонят от щатите. Може да намерят и начин за пребиваването на Хари там.

# 1 234
Снимани 3 пъти заедно не означава, че са приятели, да не преувеличаваме и да преписваме супер сили.
Странно защо ако са толкова близки не бяха на сватбата Thinking

# 1 235
Причини много. На моята сватба не присъстваше най-близката ми приятелка от детството ми. А “приятелче” не означава непременно много близки, а да си с някото в добри приятелски отношения. От снимките и туитър поне оставам да са в такива отношения, а не във вражда. Все пак всичко е предположения- и моето, и твоето. Няма нужда да ми се караш

# 1 236
  • София
Но не са и непознати. Нямам спомен политик и то чужд да е бил на сватбата им. Тяхната не беше state affair, че да канят политици. Даже Обама не бяха бяха на тази на WC, а и те са си близки, казват...
Има закачливи изказвания на Байдън, за това че жена му прекарвала много време с принц Хари 😁

# 1 237

22 ноември 1975 г .: Негово кралско величество принц Хуан Карлос беше официално провъзгласен за Негово Величество за крал на Испания, три дни след смъртта на диктатора Франциско Франко. Съпругата му, Нейно Кралско Височество принцеса София от Гърция и Дания, стана Нейно величество кралица София Испания. Кралят царува до абдикацията си през 2014 г. В момента той живее в самоналожено изгнание в ОАЕ, докато испанските власти разследват неговата сенчеста сенчестост. „Бившият крал на Испания Хуан Карлос е изправен пред нови обвинения в корупция“ - чрез Guardian: https://www.theguardian.com/world/2020/nov/03/spains-former-king … s-new-corruption- твърдения (Крал Хуан Карлос говори по време на първото си официално обръщение като крал като испански крал на 22 ноември. Официалното му интрониране дойде 5 дни по-късно)

# 1 238
  • Варна
Близкото сприятеляване с политици, и то известни и влиятелни, е нож с две остриета. Дано Хари и Меган да са си направили добре сметката. Няма какво да ги мислим, имат глави на раменете.

# 1 239
Близкото сприятеляване с политици, и то известни и влиятелни, е нож с две остриета. Дано Хари и Меган да са си направили добре сметката. Няма какво да ги мислим, имат глави на раменете.
Всъщност,до този момент нямат един умен ход.
Също като Клинтъни,Клуните и пр.,Байдън избра РФ в ОК.

# 1 240
  • София
Няма какво да ги мислим, имат глави на раменете.
Не мога да не се съглася...няма какво да ги мислим, справят се колкото и както могат. Учудващо интересът към тях не утихва, въпреки множеството твърдения в обратното.

Не съм сигурна, че извън познанството с кралски особи и обща дейност с тях, сем. Байдън и тяхната дейност и предполагаеми предпочитания имат място в тази тема...има си тема.

# 1 241
Нито са първите, нито ще са последните от РФ, които имат познанства с политици. Дали ше е У с Обама или Х с Байдън, все тая. Не са малки, да се оправят.

# 1 242
  • Варна
Разбира се, че не утихва. Падението винаги е забавлявало хората. Разбира се, зависи от гледната точка. Лично моето мнение е, че за единия от тях е падение, а за другия напротив - просперитет.

# 1 243
Не бих нарекла падение факта, че вече не лежиш на държавна хранилка, издържаш се сам и се занимаваш с това което искаш.  По-скоро му викам мечта Joy Но откъдето и да го погледнем доста добре се справят и то само броени месеци след Мегзит Wink
Тази снимка не бях я виждала досега

# 1 244
  • Варна
Поправи ме, ако греша, но от какво точно се издържат двамата в момента? Работят, печелят пари от какво? Според моето впечатление живеят от чужди пари - наследствените. Разбира се, че е мечта - с няколко милиона в банката, които си получил от покойната си майка. И аз мога да мечтая по този начин и ще ми се получават много добре мечтите.

Общи условия

Активация на акаунт