Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 038
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Пловдив
Загледай колието на черно-бялата снимка - то е тиарата от цветната.

# 1 306
A на мътната снимка с тия звезди в косата? Това тиара ли е?
Тиара е да, вчера ми се струва, че беше и публикувана

# 1 307
  • София
A на мътната снимка с тия звезди в косата? Това тиара ли е?
Да, имаше я вчера, в една статия която пуснах.

# 1 308
С бебето на събитие по време на пандемията

# 1 309
За тиарите нали сме чели, че са направени да могат да се разкачат и да стават на коронки или на колиета, според желанието на носещата ги.

Черното палто на Мери ми прилича на онова черното на Меган. Явно сега са модерни. Майка ми му викаше - манто. Т.е. горна дреха, подобна на палто, но от по-тънък и по-фин плат и често с по-артистична кройка.

В анкетата няма да участвам. Да гугълвам 20-на мъже, повечето от които са ми непознати, нямам желание. Ако някой се реши да я дооформи - с имената и снимките на въпросните рояли, добре би било. Тогава може дори първи пост за новата тема да стане. И без това все се чудим какъв да е:)

# 1 310
  • Пловдив
Ааз гласувах за 2 любимци, какво значение имат останалите??!?!?!

# 1 311
  • Някъде там
За тиарите нали сме чели, че са направени да могат да се разкачат и да стават на коронки или на колиета, според желанието на носещата ги.

Черното палто на Мери ми прилича на онова черното на Меган. Явно сега са модерни. Майка ми му викаше - манто. Т.е. горна дреха, подобна на палто, но от по-тънък и по-фин плат и често с по-артистична кройка.

В анкетата няма да участвам. Да гугълвам 20-на мъже, повечето от които са ми непознати, нямам желание. Ако някой се реши да я дооформи - с имената и снимките на въпросните рояли, добре би било. Тогава може дори първи пост за новата тема да стане. И без това все се чудим какъв да е:)
Не се чудим. 😉
А колкото до снимките ами аз на всичките ги сложих преди дни . Можеше да се прехвърлят .Не е толкова сложно. Но съм е движение.
На Макси обиците са разкош.

# 1 312
  • София
Катето днес има имен ден, а да и е честит. Въпреки, че нямам идея в Англия дали имат такава традиция. Grinning

# 1 313
  • Варна
Много красиви обеци, бих носила такива.

# 1 314
  • София
Тези от вчера ли са на Макси? Много са хубави!
Уф, не знам защо питам, като съм отворила снимката ѝ. Не мога да определя коя точно пола от колекцията е нейната, но при всички положения не мога да си взема никоя Sad
А намерих я...най-скъпата! Imp

# 1 315
Тези обеци не са ли носени и преди? Май съм ги виждала. Много са красиви.
Уф, не знам защо питам, като съм отворила снимката ѝ. Не мога да определя коя точно пола от колекцията е нейната, но при всички положения не мога да си взема никоя Sad
Винаги става така! Имаме скъп вкус, за това Joy

# 1 316
  • София
Тези обеци не са ли носени и преди? Май съм ги виждала. Много са красиви.
Винаги става така! Имаме скъп вкус, за това Joy
Е мерси, много ме утеши JoyJoy
Доста неща харесах на тази Лена Хошек...знам ли, може пък някога да ме огрее.
Малко са по-нетрадиционни, не стават за всеки. Но ето на Максима и е подходящо. Мери също мисля би могла да носи някои неща. За Кейт също има едни рокли, като немски/австрийски носии (малко Октоберфест кройка), малко по-традиционни и старовремски. И вечерни има.Абе изобщо харесва ми така като се появи някоя нова (за мен поне, иначе е от 2005), интересна марка, дори и само да гледаш..

# 1 317
  • Някъде там
Моля не ровете в раната. Още въздишам по роклите на онзи дизайнер на  Летисината бяла.
Новата снимка на Йоаким и Мари е разкошна. Дъщеря им има заложби на фотограф. Това не е първата й снимка.

# 1 318
  • Варна
Какво се случи с бившите на Кейт и Уилям, след като херцозите се събраха? (И къде са те сега?)

Кейт и Уилям се събраха, но какво се случи с тези, с които бяха преди това? Кралската двойка подпечата любовта си с целувка на балкона на Бъкингамския дворец през 2011 година, след приказна сватба, но мнозина още се чудят какво се случи с половинките им отпреди това.

През 2001 година Кейт събра очите на Уилям и много свои колеги с дефиле по прозрачна рокля на благотворително събитие в „Сейнт Андрюс“. По онова време тя имаше връзка с Рупърт Финч – студент по право, който обаче по-късно се превърна в успешен адвокат. Рупърт не тъгува дълго по Кейт, а много скоро я замени с друга. Той се ожени за дъщерята на маркиз Рединг, лейди Наташа Руфус Айзъкс. Двойката е част от висшето общество и в момента се радва на много стабилен брак. Интересното е, че настоящата госпожа Финч също е тъмнокоса и светлоока. Но също така и много богата, а освен това вече и щастлива майка на няколко деца. Любопитна подробност е, че съпрузите са основатели на една от любимите модни марки на Кейт и освен това са близки приятели с кралската фамилия. Те дори бяха поканени на сватбата на Йожени и Джак през 2018-та година.

Приятелката на принц Уилям от студентските му години – Карли Мейс – Бърч обаче пази в тайна личния си живот. Тя и Уилям излизат заедно около 6 – 7 седмици, преди той да хлътне по Кейт. Двете може и да са си съперничели за вниманието му, но помежду им никога не е имало драми. Вместо това дори нейното семейство твърди, че триото станали чудесни приятели. И въпреки че в началото била огорчена, че е изместена, Карли все пак решила, че няма причина да съжалява. Личният й живот обаче остава загърнат в мистерия. Предполага се, че е омъжена и има деца, но крие ревниво личния си живот в тайна.

# 1 319
  • София
Матилде има сериозна конкуренция JoyJoy
Абдула отваря полева болница

Общи условия

Активация на акаунт