Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 981
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Варна
Има ли коментари по медиите?

И аз съм на мнение, че подобни неща не трябва да стават публично достояние. Така само даваш повод на неприятелите да те уязвяват.

# 1 366
Прегледах няколко под поста на BBC в IG. Диаметрално противоположни бяха. Доста от тях изказващи съчувствие и подкрепа, но май повечето бяха от сорта "не съм питал и не искам да знам, защо го казвате сега".

# 1 367
  • София
Написала е статия за загубите, публикувана в NYT. Споделя за своя, и говори за загубите по принцип и какво трябва да бъде отношението ни един към друг при подобни преживявания. Всеки може да си го тълкува както иска. Единственото приемливо, за мен, по техния личен случай е съчувствие - дали ще го изразиш или не, също е въпрос на личен избор, както и какво да споделиш или не.
Много се говореше в Компроматите, когато бяха публикувани снимки от звездна двойка след загуба. Въпреки неразбирането на някои от споделяне на подобни снимки, всички изразиха съчувствие. Не виждам разлика...

# 1 368
  • София
Вече и в българските медии я има тази информация.

# 1 369

Ако някой се интересува

Можете да се разходите виртуално из Crimson Drawing Room, в Уиндзор

Explore the room: https://---shoretner923-2oR8UWC

# 1 370

Ако някой се интересува

Можете да се разходите виртуално из Crimson Drawing Room, в Уиндзор

Explore the room: https://---shoretner923-2oR8UWC

Благодаря. За такива постове съм тук.Глътка въздух от житиета и страдания на К и М.

# 1 371
Силви, радвам се Simple Smile
Доста интересни намерих последните дни.

# 1 372
  • Варна
Много красиво, разходих се Simple Smile

# 1 373
Да й имам лошата година на баба Бети Joy

24 ноември 1992 г .: На банкет в лондонския Гилдхол в чест на 40-те си години на трона, откровено депресирана кралица Елизабет II произнася своята скандална реч „Annus Horribilis“ (Ужасна година). Всъщност, 1992 г. е напълно изсмукана за Къщата на Уиндзор: 1. Уиндзорският замък се е запалил и е претърпял значителни щети със загубени безценни произведения на изкуството. 2. Херцогът и херцогинята на Йорк се разделиха след скандал с смучене на пръсти. 3. Принцесата Роял се разведе с първия си съпруг капитан Марк Филипс. Това беше първият развод в британското кралско семейство от Хенри VIII близо петстотин години по-рано! 4. Племенникът на принц Филип принц Албрехт от Хохенлое-Лангенбург се самоуби. 5. Бе публикувана най-продаваната „Даяна: Нейната истинска история“, в която се излъчва мръсното пране на брака на принца и принцесата на Уелс. Години по-късно ще бъде открито, че самата принцеса на Уелс е източникът на автора на книгата Андрю Мортън. „Защо 1992 г. беше най-лошата година на кралицата, Annus Horribilis“ (ПЪЛЕН ДОКУМЕНТАР) - чрез Real Royalty: https://www.youtube.com/watch?v=3i0Od4cm4J0 Можете да прочетете пълния текст на речта на кралицата чрез уебсайта на Кралското семейство: https://www.royal.uk/annus-horribilis-speech (Кралицата на банкета в Гилдхол, 1992)

# 1 374
Съжалявам искрено за загубата им. И, да, трябва да се говори и дори да се вика за това, защото се случва, в много двойки, и защото неговоренето и избягването на темата като табу те кара да се чувстваш виновен и непълноценен. Само аз ли имам усещането, че избягването на подобни теми е пак някакъв отживял стереотип, особено за жените?

Щях да пиша за Короната, но следващия път. Обсъдихте ли последния сезон?

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 13:59 от Блу

# 1 375
Да загубиш бременност е ужасно Cry
Като жена, изгубила две, съм на мнение, че трябва да има по-голяма възможност за подкрепа при такова житейско преживяване.
Да има къде и пред кого да излееш болката си, да получиш подкрепа.
Близките не винаги са добра опция, защото човек се притеснява да не ги натоварва излишно.
Смятам, че ще е добре Меган да се насочи в такава посока и да помага на такива жени, защото те наистина имат нужда да излеят болката си и да преминат през този период съхранявайки се психически.

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 14:24 от Не се сърди, човече

# 1 376
  • Някъде там
Много ми харесва Максима днес.

https://www.instagram.com/p/CIA1SPBnDNL/?igshid=hww1qfplo6ar

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 14:20 от Не се сърди, човече

# 1 377
  • Варна
За мен е неразбираемо сам да даваш лост в ръцете на недоброжелателите си да те нараняват. Особено като знаеш, че имаш доволно количество такива. Дано е получила достатъчно съчувствие за да е оправдано това действие, макар че и всичкото съчувствие на света не може да компенсира загубата.

# 1 378

Вчерашните празнуващи. Тук не си прилича много с мери, дано приликата в бъдеще не е заради разни интервенции.

# 1 379
  • София
Максима е страхотна! Heart
Не може ли винаги да е с прическа, кралица е все пак.

Щях да пиша за Короната, но следващия път. Обсъдихте ли последния сезон?
Гледа ли го? Аз отлагам, че съм захванала няколко други сериала. Чета обаче отзиви и нещо не съм във възторг...

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 14:57 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт