Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 008
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 455
Можеше да й спести на Даяна втората бременност,  като така и така не я обичал. Не разбрах защо трябваше да обрича още едно дете да расте в такава среда - на вражда между родителите и развяване на мръсни ризи.
An heir and a spare...

# 1 456
  • Варна
Пък може и да го е направил. Нали има спекулации, че Хари не бил негов син.

# 1 457
Е, и Даяна можеше да не се съгласява де. Не е само Чарли виновен.

Хай, съмнявам се.

# 1 458
Току-що попаднах на тази клюка. Тъжно, ако е вярно...
https://life.dir.bg/zvezdi/megan-markal-s-raztarsvashto-priznani … h-spontanen-abort

# 1 459
  • Down south
Това беше обсъдено преди десет страници.
Тъжно.

# 1 460
И много прочувствено.

# 1 461
  • Някъде там
Днес е рожденик Луис Дюкре. Сина на Стефани Монакска.

Много благодарната Южени

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 17:35 от daviz

# 1 462
И кой е този рожденик?

# 1 463
  • София
Даяна казва, че най-добре са били, когато е била бременна с Хари...и от двете страни са допуснати грешки, от самото начало. Не мисля, че има един виновен за разпада на брака им.

# 1 464
Просто Даяна прекалено дълго е търсила път към Чарлз. Ужасно е да си перфектна, цели народи да те обожават, а в същото време човекът, който ти е съпруг да хладен и безразличен, защото в главата му 24/7 е една Камила. Нормално е да иска да вярва Даяна, че може да пробуди някакви чувства у Чарлз. Обаче в един момент е получила прозрение явно, че Чарлз е непоправим случай и няма как една свиня да разбира от кладенчова вода...

# 1 465
Възможно е. Не съм им била в къщата, за да знам. Но при положение,  че знаеш, че има любовница, аз лично не бих търпяла, че и второ дете да му раждам на тоя неблагодарник.

# 1 466
Инфанта Исабела-Принцеса на Астурия,дъщеря на Исабела Кастилска

# 1 467
Уоу, ей това е пищна кралска рокля

# 1 468
Просто Даяна прекалено дълго е търсила път към Чарлз. Ужасно е да си перфектна, цели народи да те обожават, а в същото време човекът, който ти е съпруг да хладен и безразличен, защото в главата му 24/7 е една Камила.
Чак пък перфектна, Даяна е била доста семпла, без образование. От това което съм чела той е нямал за какво да си говори с нея. Да не говорим, че е била и истеричка. Интересно ми е в сериала дадоха ли как бременна нарочно се хвърля по стълбите, за да привлече вниманието на Чарлз? Да не споменавам за телефония тормоз, който е упражнявала над жената на доктора, пакистанец ли беше или индиец, все го забравям.

# 1 469
Не, в сериала единствената нотка за "истерия" беше булимията й. Но човек когато е нещастен, отключва такива хранителни разстройства. Като цяло в сериала Даяна е представена като спонтанно, объркано и самотно момиче в един голям и непознат свят, какъвто е този на Двореца. Може би малко истерично е и търсенето й на обич от Елизабет, а в сериала Филип (който много я харесва за снаха още от самото начало) вече в апогея на кризата с връзката им с Чарлз й казва нещо от сорта, че се е объркала кой е трябва да е център на внимание и да получава. Един вид - Кралицата може да има само претенции, ти не си Кралица, затова ще търпиш в името на Кралицата.
А каква е тази история с доктора пакистанец, че ми стана интересно?

Общи условия

Активация на акаунт