Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 020
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Някъде там
Максима много ме кефи.

Интервюто на Мери
 Сигурно се повтарям, но въпреки че не разбирам езика, така увлекателно говори че с кеф я изслушах.
Говори за благосъстоянието на младите хора в условията на пандемия.
https://www.instagram.com/tv/CIDB8TggUDH/?igshid=48rq4485ofj5

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 12:37 от daviz

# 1 441
Панталонът на Максима с панделката ме кефи.

# 1 442
  • Някъде там
Гащеризон било това на Максима.

https://www.instagram.com/p/CIDOVCdHTK5/?igshid=r7gtrvw9ydtc
На нея у стои в пъти по добре. На манекенката  е като рибарски гащи.

# 1 443
Интересен е тоалетът на Максима, на нея долната част и стои по-добре, но да си призная повече ми харесва горната част.
Мери е удоволствие за сетивата Joy Flowers Hibiscus

# 1 444
  • Варна
Манекенката е зле ама и Максима не е добре, много дебела в ханша я прави този панталон, гащеризон или каквото е там.

# 1 445
  • София
Две подобни блузи, но предполагам от материята на Максима прехлупването създава илюзия за увиснал бюст. Забелязала съм го и избягвам подобни дрехи.
Панталонът и според мен я прави по-широка Максима, а тъкмо тези дни си мислех, че се е вталила.
Мери, надявам се си е потъмнила косата. Чакам и Кейт да се "вразуми" Joy

София с Росарио на разходка в Мадрид.
Лана кога беше кръщенето ? Май са го направили тайно без да ни я покажат 😉😊

Daviz...защо не каза, че е в Мадрид...от вчера я мисля с тоя Париж в тези времена. JoyJoy

Сандригам хаус

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 14:18 от Lana

# 1 446
  • Майничка
... Да де, както е било винаги - мъжът, кралят, принцът може да си чука която си поиска, даже това го прави мъжествен и го издига в очите на народа, а жената трябва да е вярна, скромна и търпелива, да мълчи и да понася забежките на мъжа си и да ражда законни наследници.
Ами някак точно обратното се е получило - Чарлз го спрягат само с Камила, а при Даяна бройката е по-сериозна, но най-вече, включва хора, на които тя се явява работодател. Обикновено това е прерогатив на принца 😁.
С което не искам да я изкарам хиена, ама като е искала хем любов, хем облаги, не е трябвало да тръгва с коша за пране към медиите (защото именно тя поде инициативата, може би с идеята за бъдещ брак с хирурга).

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 14:46 от gargamela

# 1 447
  • Пловдив
... Да де, както е било винаги - мъжът, кралят, принцът може да си чука която си поиска, даже това го прави мъжествен и го издига в очите на народа, а жената трябва да е вярна, скромна и търпелива, да мълчи и да понася забежките на мъжа си и да ражда законни наследници.
Ами някак точно обратното се е получило - Чарлз го спрягат само с Камила, а при Даяна бройката е по-сериозна, но най-вече, включва хора, на които тя се явява работодател. Обикновено това е прерогатив на принца 😁.
Но Чарлз е започнал първи.

# 1 448
Не е сигурно, кой е почнал първи...

# 1 449
  • Варна
Интересна история.

https://www.edna.bg/izvestni/chovekyt-kojto-se-promykna-v-spalni … -elizabet-4663278

Не знам кой е започнал първи ама Чарлс май изобщо не е спирал да си меша чехлите с Камила.

# 1 450
  • Майничка
Абе, не е много ясно кой е започнал, ако говорим след брака. Просто Даяна започна да говори първа.

# 1 451
Абе, не е много ясно кой е започнал, ако говорим след брака. Просто Даяна започна да говори първа.

А Чарлз тихо и кротко си е бил с Камила.

# 1 452

Истински джентълмен Simple Smile

# 1 453
  • Майничка

И това не е много сигурно, защото Чарлз отиде да живее "на село" някъде в средата на 80те, т.е., вероятно оттогава е подновил връзката си. Същата година официално се заклюкари за Хюит, но впоследствие се разбра, че е имала  предишна връзка с един от бодигардовете си, който после е бил преместен и е загинал. Доколкото помня, Даяна не отрече тази история, когато се разчу.

# 1 454
Можеше да й спести на Даяна втората бременност,  като така и така не я обичал. Не разбрах защо трябваше да обрича още едно дете да расте в такава среда - на вражда между родителите и развяване на мръсни ризи.

Общи условия

Активация на акаунт