Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 908
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 75
След като Чарлс обяви, не виждам причина Уилям да крие. Какво постига? Напротив,  щеше да спечели повече симпатии като болен. Поредната жълтина.

# 76
  • Варна
Аз не мисля, че Кеймбриджови се нуждаят от още ПР. Достатъчно са популярни.

Ще видим. До ден-два ще стане ясно.

# 77
Тази новина няма начин да е истина

# 78
В статията пишеше, че е бил в карантина в Анмър Хол. Те не пляскаха ли от Кенсигтън? Мисълта ми е, че може да е разбрал, че е болен след това. Не помня точно кога раздаваха и храната. Края или началото на април?

# 79
Аз не мисля, че Кеймбриджови се нуждаят от още ПР. Достатъчно са популярни.

Ще видим. До ден-два ще стане ясно.
Оказва се, че далеч недостатъчно.
Но да, сега просто трябва да се появи и да я опровергае, защото това би поставило много въпроси, които го поставят заедно с цялото му фемили в доста неприятна светлина.

# 80
  • Истински се вижда само със сърцето.
Новината е публикувана и в ББС днес, казват че Кенсингтън отказват коментар по случая. На мен лично не ми се вярва, но правилния ход в момента е да направят някакво изявление.

# 81
  • София
В новината за Уилям пише ясно, категорично и недвусмислено, че се е изолирал и е спазвал всички правителствени изисквания за тази ситуация. Хайде да не търсим под вола теле.

# 82
Е ако е и в ВВС, нещата придибиват малко по-различна светлина. Ужас. Ако в истина и наистина домочадието обикаляше да раздава храна, докато е бил в карантина, съвсем ще ми паднат в очите

# 83
  • Варна
Е, и роялите са простосмъртни. Хубавите дрехи и скъпите бижута не пазят от зараза. Въпрос на време беше и някой от тях да се тръшне.

# 84
  • София
Да повторя, че имаха срещи и участваха в благотворителни акции, когато не са били заразени и не е било ясно дали са били болни. Вероятно след като е установено, че са имали контакт със заразен или положителни проби веднага се изолираха.

# 85
Трудно се опазва такава новина. Той е имал контакт с доста народ, нали трябва и те да са уведомени и карантинирани. И как пък нито един не проговори, а чак 6/7 месеца по-късно излиза "новината".

# 86
  • Варна
Пропускате нещо. Всички кралски особи ги гледат под лупа. Поради това спазват изискванията до последната точка и запетая. Винаги са с маски и спазват дистанция. Вилем и Максима ги разсипаха заради оная почивка и що не бил с маска в колата, така че останалите са педанти. Дори и Уилям да е положителен, той винаги е бил с маска, едва ли е налитал да целува някого, а срещите им са с толкова много народ, че нормално са ограничени във време. Шансът някой да се тръшне точно от контакт с него е доста малък.

# 87
Е ако е и в ВВС, нещата придибиват малко по-различна светлина. Ужас. Ако в истина и наистина домочадието обикаляше да раздава храна, докато е бил в карантина, съвсем ще ми паднат в очите
И няма начин раздаването на храна да е било преди разболяването или след оздравяването му.
Във всеки случай ако не друго смятам кралския протокол би забранил втория в унаследяване на короната да има контакт с 3ия, 4тата и 5ия докато е болен от непозната силно заразна болест, за която в началото никой не би могъл да знае дали има разлика в протичането й при деца. А и има тежко изкарали и починали деца под 12г.

# 88
  • Варна
Боже, ама то било преди месеци! Буря в чаша вода.

Освен това пише, че човекът се е изолирал, те поне къщи имат. И е провеждал видео и телефонни разговори.

# 89
Хай, за април става въпрос, уж.

Общи условия

Активация на акаунт