Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 934
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Така като гледам датите и появяванията му, май изобщо не е бил болен.
Дано - само не знам какво му мислят още от Кенсингтън и не вземат да го кажат. Нямаше проблем да излязат с коментар за статията в Татлър - това е далеч по-сериозно.

Иначе, Есме, на по-преден твой пост - през цялото време на локдауна бяха в Анмър Хол.

# 106
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз мисля, че ако имало изобщо нещо подобно щяха да спазят карантината.
Иначе Ани е права, че негативен тест на контактни лица не отменя 14 дневна карантина на контактните.

# 107
От Кенсингтън трябва да направят изявление. Става дума за нещо сериозно и с мълчанието си правят нещата по- зле

# 108
Илейн и аз не искам да мисля, че е вярно. Но защо тогава не са опровергали спекулациите. Та те за една нищо и никаква статия в Татлър подскачаха кат ощипани, а това сега не е новина която може да се подмине току така.

# 109
  • Някъде там
Илейн и аз не искам да мисля, че е вярно. Но защо тогава не са опровергали спекулациите. Та те за една нищо и никаква статия в Татлър подскачаха кат ощипани, а това сега не е новина която може да се подмине току така.
Е тя е излязла вчера, може да го направят.

Есме тогава такава беше информацията от Тино. Че са раздавали те храна в продължение на 5 седмици на съседите си.
След малко ще потърся инфото.

# 110
Първо, може ли някой да постне това за раздаването на храна?
Моите спомени казват, че финансираха приготвянето на нещо от сорта на 1000 порции на седмица и че се включиха няколко пъти в раздаването и приготвянето.
Също така служителите им активно се включиха в инициативата.
Второ- онлайн събитията им се записват седмица-две преди да бъдат излъчени.

Трето- на коя дата обявиха, че Чарлз е болен?
Аз прочетох края на март, но не видях дата.
Значи Уилям, ако е бил болен, е било началото на април.
А тези събития са от края на април.

# 111
Аз прегледах официалния им профил. Не видях те самите да са писали за храната. Имаше само снимки на Шарлот.

# 112
Как така да е под карантина преди да бъде тестват? Нали първо проявяваш симптоми, после се тестваш и при положителен резултат следва карантина?

# 113
Пише че се разболял дни след Б. Джонсън. Кога вече се е карантинирал един бог знае.

# 114
Джонсън кога се е разболял?

# 115
Обаче в същата статия пише и че е спазил всички изискуеми мерки за изолация.

# 116
  • Някъде там
Първо, може ли някой да постне това за раздаването на храна?
Моите спомени казват, че финансираха приготвянето на нещо от сорта на 1000 порции на седмица и че се включиха няколко пъти в раздаването и приготвянето.
Също така служителите им активно се включиха в инициативата.
Второ- онлайн събитията им се записват седмица-две преди да бъдат излъчени.

Трето- на коя дата обявиха, че Чарлз е болен?
Аз прочетох края на март, но не видях дата.
Значи Уилям, ако е бил болен, е било началото на април.
А тези събития са от края на април.
Ти така написа тогава. Кеймбридж и служителите им, не само служителите приготвят и разнасят храна по хиляда бройки седнично. От 5 седмици и 5 седмици не се е чуло нищо.
Понеже няма как да цитирам от стара тема. Ето какво си написала.

# 117
Джонсън кога се е разболял?
Няколко пъти го писах - на 5 април е хоспитализиран.
Обаче в същата статия пише и че е спазил всички изискуеми мерки за изолация.
Домочадието му и те ли.

# 118
Никой не говори за него, а за жена и потомство и за това, че са си превърнали правилата в концерт по желание на своя глава. Те не са били под карантина, след като изрично е казано, че всеки контактен се поставя под карантина, без значение какъв му е теста. Тези правила не са измислени за забавление на народа. Но с жена му явно са решили, кой знае защо, че те правилата не важат за тях и като не ги кефят просто може да ги прескочат, както са и направили, ако е вярно цялото нещо.

# 119
  • София

Не пише "края на април", а "този април"...за да сме точни.

Спокойно, обсъждаме предполагаемата болест на Уили, всичко е спекулации...засега Joy

Общи условия

Активация на акаунт