Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 921
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 120
anie, обърках се.😂 Щом е бил хоспитализаран на 5ти, а Уилям се е тествал няколко дни след това, значи е излязъл в карантина около 10.04. Хипотетично, ако е раздавал храна в началото на април, може и още да не е бил болен, т.е. не е заразил никого. В периода 10-30 април мисля, че няма изяви. И ако Tino е права, че клипчетата се снимат предварително, значи сметките излизат и Кеймбридж са си стояли под карантина в Анмър Хол от средата до края на месец април.

# 121
  • Истински се вижда само със сърцето.
Как така да е под карантина преди да бъде тестват? Нали първо проявяваш симптоми, после се тестваш и при положителен резултат следва карантина?
Есме излизаш в карантина при първи симптоми, правиш тест, ако е положителен продължаваш изолация.

# 122
Илейн го е казала много точно. Т.е ти се изолираш при първо съмнение, после няколко дни чакаш тест и ако е + стоиш още 14 дена. Това прави повече от 14 дена може би към 20.
И пак да уточня, че никой не говори за Уилям, а за останалата част от семейството му, за които се казва че не са били под карантина. А Шарлот е раздавала храна баш около това време, т.е април.

# 123
  • Някъде там
anie, обърках се.😂 Щом е бил хоспитализаран на 5ти, а Уилям се е тествал няколко дни след това, значи е излязъл в карантина около 10.04. Хипотетично, ако е раздавал храна в началото на април, може и още да не е бил болен, т.е. не е заразил никого. В периода 10-30 април мисля, че няма изяви. И ако Tino е права, че клипчетата се снимат предварително, значи сметките излизат и Кеймбридж са си стояли под карантина в Анмър Хол от средата до края на месец април.
Клипчетата се снимат предварително но когато излязоха да пляскат не беше ли в реално време?
Нали ако е под карантина, трябва да бъде изолиран и от семейството.
Това не ми се връзва на мен.
За това и не вярвам да е бил болен и да не се изолира от семейството си.

# 124
  • Варна
С интерес чакам да видя развитието на казуса.

# 125
И аз само спекулирам. Не знам кое е в реално време и кое не.

Ако Уилям е бил в карантина, би трябвало и цялото им семейство да е. А Шарлот е раздавала храна в началото на месеца. По това време Уилям може и още да не е проявявал симптоми.

# 126
  • София

Мммммм, защо пък да се снимат предварително?
На 9 април имат съвместно с Катрин зуумче, на 13 е сам, на 17 пак са заедно...
Колко раздалечени във времето да са "евентуалните" снимки на клипчета? Един, два дена?
Чарлс и Камила се появиха, но на отделни прозорци и изрично казаха, че живеят поотделно докато той е болен.
Чакаме Кенсингтън...

ПП На 16 април е открил болница - и това ли е на запис?

# 127
С интерес чакам да видя развитието на казуса.
И аз. Тоя път в комичните си усилия да му изрисуват вежди медиите ще му избодат очи за една бройка.
И аз само спекулирам. Не знам кое е в реално време и кое не.

Ако Уилям е бил в карантина, би трябвало и цялото им семейство да е. А Шарлот е раздавала храна в началото на месеца. По това време Уилям може и още да не е проявявал симптоми.
Никъде не е казано че е началото на месеца, а че било през април. И изолацията би могла да продължи около 20 дена ако се окажеш положителен защото трябва да се карантинираш още при първи симптоми, а теста става за няколко работни дни, след това още 14 дни, сметките хич не излизат

# 128
А още по-лошото е, че пуснаха детето да раздава храна без предпазни мерки. Сакън една маска и ръкавици да не загрозят снимките за РД.

# 129
  • Варна
Абе какви очи ще му избодат?! Да не би на Андрю да му направиха нещо, че е педофил? Айде моля ви се.

# 130
  • Някъде там
https://www.instagram.com/tv/B_VhLyVFwro/?igshid=1obi47513qkx8
На 23 април всички пляскаха в реално време .
Тоест ако е бил под карантина е от 9 до 22, но през това имат зуум заедно..
Да кажем че не са излизали никъде и нямат контакт с други, но и заедно не трябва да са, а бяха.

# 131
Абе какви очи ще му избодат?! Да не би на Андрю да му направиха нещо, че е педофил? Айде моля ви се.
Не е въпроса че няма да му избодат очи, а в самонадеяната им небрежност на цялото фемили, с която потенциално са застрашили нищо неподозиращи хора за единия ПР и тоталното потъпкване на всички правила дето не ги кефят. Дори и един Тръмп който го знаем какво струва не се има за по-голям от правилата.

# 132
  • Варна
Не е въпроса че няма да му избодат очи, а в самонадеяната им небрежност на цялото фемили, с която потенциално са застрашили нищо неподозиращи хора за единия ПР и тоталното потъпкване на всички правила.

Което още не е доказано.

# 133
Щом са били заедно, значи и Катрин е било болна или и двамата здрави.

И аз се надявам от Кенсигтън да кажат нещо.

# 134
Не е въпроса че няма да му избодат очи, а в самонадеяната им небрежност на цялото фемили, с която потенциално са застрашили нищо неподозиращи хора за единия ПР и тоталното потъпкване на всички правила.

Което още не е доказано.
Именно. И на мен все още не ми се вярва, затова чакаме официално изявление.
Щом са били заедно, значи и Катрин е било болна или и двамата здрави.

И аз се надявам от Кенсигтън да кажат нещо.
Изрично се казва че не е била болна, а само той.

Общи условия

Активация на акаунт