Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 998
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София

Виктория и Даниел в онлайн разговор стя Стокхолмската търговска камара.

Така снимката от Монак е много приятна, както се вие жабото на Шарлийн, като змия Simple Smile - интересно стои. Отблизо ефектът се губи.
Виктория изглежда добре, на опашка ѝ е много по-хубаво от вечно опънятия кок (макар че харесвам по принцип, при нея много изостря и без друго голямата брадичка)

# 1 021
Летисия много ми харесва. И цепката също. Замислих се защо не е с бижу, както Лана отбеляза, и стигнах до извод, че цепката е вместо него, а бужуто би било не на масто с маската.

# 1 022
Хубава е Летисия, спор няма, ама е време да започне да се посъбира във възрастта си малко Simple Smile

Стана ми интересно какъв е този Парад на часовника и Гугъл това ми преведе:

"Връчването на „Часовника на кралицата“ на стражите от Кралската гвардия става традиция през 1970 г., когато Фредерик IX за пръв път връчва часовник на прощален парад. "Часовникът на краля" промени името си на "Часовникът на кралицата" при смяната на трона през 1972 г. Оттогава кралицата продължава традицията.⁣

Днес Нейно Величество участва в парада на стражата на личната гвардия и връчи наградата на Матиас Санинтклер Осиан Маккинън. „Часовникът на кралицата“ е чест, оказвана на стражник, избран от охранителната рота за най-добър по време на службата му, при приключването й. Избира се от началството и другарите му, които взимат предвид както добрата военна служба, така и другарското отношение."

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 13:03 от птица

# 1 023
# 1 024
  • Някъде там
Днес Шарлийн е страхотна. Децата и Алберт също. Малкия голям сладур с тази униформа.

# 1 025
Софи на посещение foodbank

# 1 026
Максима

# 1 027
  • Варна
Божичко, какъв е тоя чувал?!? Прилича на бременна в последните месеци. И цветовете са едни...

# 1 028
Просто материята е твърда и се издува.
Шарлийн е неузнаваема с тази маска. Тоалета обаче не го виждам хубаво, иначе може и да ми хареса

# 1 029
Елизабет и родители

# 1 030
  • Някъде там
За мен е страхотна. Ето я от по близко

И другата част от монакците.

# 1 031
Тоалета на Шарлен ми харесва с изключение на черните прозрачни ръкавици (!?!) и процепите на ръкавите. Смешни са ми.

# 1 032
На мен пък точно това ми харесва в тоалета и го прави различен, иначе щеше да е поредното палто. Харесва ми как се връзва тоалетът и с този на дъщеря й, нещо като елегантно mini me.
Нещо май не разбрах правилно? Днес не е ли празникът на Монако? Защо всички са облечени като за траур!?
Ето една снимка на Беатриче Боромео и принцеса Александра от миналата година:

# 1 033
  • София
Прозрачните ръкави и на мен не ми харесват, както и дължината на палтото, но прорезите и цикламените елементи - много! Но защо наистина всички да така мрачни?

На Максима цветът на панталона е страхотен. Блузата стои странно, но като цветова комбинация е красиво.

И нещо старинно, но също красиво и изящно - главен мотив са бижутата. Елизабет Австрийска, съпругата на френския крал Шарл IX (по негово време се случва Вартоломеевата нощ)

# 1 034
...
И другата част от монакците.
Скрит текст:

Не са ли прекалено голяма тълпа за това малко княжество?
На скакалци ми приличат Wink

Помня, преди време обсъждахме финансите на англ. кралско семейство. Кое си е тяхно, кое от държавата, какви данъци плащат.
За монакците знае ли се нещо?

Общи условия

Активация на акаунт