Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 64 017
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 335
От днес ли? Много лятна ми се струва Simple Smile
[/quote

Хах права си. С тази снимка съобщават, че утре ще са в Севиля. Аз само видях датата и бам тук Simple Smile

# 1 336
Много ми хареса Летисия.

# 1 337
  • Варна
И на мен. А обикновено не харесвам зелено.

# 1 338
Летисия...
Скрит текст:
Аз като написах, че е прекалила с бодибилдинга и цялата е в мускули и жили, ми изтрихте поста Simple Smile
Ето това е нормално за една жена:
София ...
Скрит текст:
Вярно, че София е значително по-млада, но и преди 10на години Летисия пак си беше суха и жилеста. Че и плашещо слаба точно тогава. сега сякаш малко мръвка е налепила и в дрехи изглежда уау!

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 19:43 от птица

# 1 339
Монакчето от близо

# 1 340
О, ама и на мен много ми харесва Летисия! Просто ми стана странно, че е така леко облечена и в такива летни цветове.
Но щом утре ще са в Севиля, може пък да има снимки...без Фелипе Confused

# 1 341
В германско списание излязла клюка, че щели на се женят отново.

# 1 342
  • София
Тя клюката, че ще се женят е от години, но ще чакат Фил да поеме към великите ловни полета, че той не я понасял Фъргито.

Моля, изяснете за Летисия. Снимката е от лятото, като обикаляха. Ще ходи ли в Севиля сега?

# 1 343

24 ноември 2004 г .: Бившият президент на Южна Африка Нелсън Мандела, скъп приятел на Нейно Величество кралица Елизабет II от Обединеното кралство, беше инвестиран като Голям кръст на съдия-изпълнител на Ордена „Свети Йоан“, най-високата чест на Ордена (той бе избран за рицар от Ордена през 1996 г.). Президентът Мандела е изобразен с Негово Кралско Височество принц Ричард, херцогът на Глостър в неговата инвестиция в двореца Сейнт Джеймс в Лондон. „Мандела получи най-голяма чест“ - чрез Daily Mail: https://www.dailymail.co.uk/news/article-328144/Mandela-awarded-honour.html

# 1 344
На 24.11.2017, принц Кристиан от Хановер и Алесандра де Осма, сключват граждански брак:

# 1 345

24 ноември 1983 г .: По време на официалното си държавно посещение в Индия Нейно Величество кралица Елизабет II връчи на Майка Тереза ​​от Калкута Орден за заслуги. „Кралицата връчи синя кутия, съдържаща алени метални отличителни знаци, на Майка Тереза ​​в четвъртък на обикновена церемония на поляната на президентската ложа, където тя отседна. Нямаше речи или цитати на церемонията, на която присъстваха само дузина души, включително някои от колегите на Майка Тереза. Кралицата носеше бяла копринена рокля с щампа с плетени ръкави. Майка Тереза ​​беше облечена в нормалното си облекло, бяло памучно сари в сини рамки. 73-годишната майка Тереза ​​стана петата негражданска гражданка, която спечели Орден за заслуги, лична награда на кралицата на хора с изключителни способности, каза говорител на Британската върховна комисия. Другите четири не-британски субекта, удостоени с наградата, бяха президентът на САЩ Дуайт Айзенхауер; филосфер, лекар и мисионер Алберт Швейцер; Джон Уинтънт, посланик на САЩ в Лондон по време на Втората световна война и бивш президент на Индия Сарвапали Радхакришнан. "- upi.com

# 1 346
  • Някъде там

Много хубава снимка споделена в официалния профил. Не съм я виждала.
И сватбената

Рожденичката с тортата. Татс.😊

# 1 347
  • Варна
Абе какви са тия мераци да имат по четири деца?!

# 1 348
  • Някъде там
Абе какви са тия мераци да имат по четири деца?!
Чии мераци за 4 деца? Основно имат по 3, младите рояли.
Децата на Йоаким са от двете му жени.

# 1 349
  • Варна
Защо ми се струва, че по четири са няколко семейства...

Общи условия

Активация на акаунт