Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 981
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 470
Имам една много хубава книга за историята на настоящото кралско семейство, за съжаление не си спомням заглавието и, а е при майка ми, която е в карантина и няма засега как да я взема. Там доста добре е описано всичко не само за Даяна. Доктора е неин любовник, за когото тя е таяла надежда, че ще се разведе и ожени за нея. Звъняла е вечер на жена му безброй пъти. Не си спомням всички подробности, доста отдавна я четох. Ще взема да я прочета пак, за да си опресня, кой, какво и защо.

# 1 471
Значи не само Камила е била в ролята на подла любовница, че и Даяна е въртяла такива номера...

# 1 472
  • Варна
Доктор Хаснат Хан. В Гугъл има инфо.

# 1 473
Имам една много хубава книга за историята на настоящото кралско семейство, за съжаление не си спомням заглавието и, а е при майка ми, която е в карантина и няма засега как да я взема. Там доста добре е описано всичко не само за Даяна. Доктора е неин любовник, за когото тя е таяла надежда, че ще се разведе и ожени за нея. Звъняла е вечер на жена му безброй пъти. Не си спомням всички подробности, доста отдавна я четох. Ще взема да я прочета пак, за да си опресня, кой, какво и защо.
Да, сещам се за това от един документален филм, който бях гледала за нея. Ако помня добре е вдигала скандали и на самия доктор по телефона, но не помня за какво. Споменаваше се, че май той й бил голяма любов, а не Доди.

# 1 474
  • Варна
https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/2197338

Не знам дали ще сработи линка, много странно ми го копира. Заглавието е нещо като Принцеса Даяна обмисляла да се премести в Пакистан при любимия си. Лесно се намира.

# 1 475
Да, сещам се за това от един документален филм, който бях гледала за нея. Ако помня добре е вдигала скандали и на самия доктор по телефона, но не помня за какво. Споменаваше се, че май той й бил голяма любов, а не Доди.
Тя е познавала Доди от няколко месеца преди да загине и ме съмнява да е било някаква супер любовна история, голяма любов и т.н. Измислиха я тази велика любовна история след смъртта им, ми се струва.Журналистите визирам.

# 1 476
Съвсем естествено е да измислят такива романтични и трагични истории, които будят интерес. И в ежедневието - случва се някаква трагедия, загива някой и хайде това е голяма любов на еди-кой си. Ами тъпо е, когато хората дори не са имали нужното време, за да разберат дали ще се разочароват един от друг (както всъщност става извън приказките най-често и отношенията могат да си продължават и без големи любови)...

# 1 477

26 ноември 1974 г .: Нейно величество кралица Елизабет II и единствената й дъщеря Нейно кралско величество Принцеса Ан посрещна в Бъкингамския дворец мъжете, спасили принцесата от опит за отвличане през март (няколко от тях дори бяха застреляни, за да спасят принцесата). Кралицата възнагради мъжете с почести и медали и дори изплати ипотеката на бившия боксьор Рон Ръсел, който удари похитителя и отведе принцесата на сигурно място. „Как взех 3 куршума за принцеса Ан“ (ВИДЕО) - чрез BBC News: https://www.youtube.com/watch?v=1500-OvQUoA „Кървавият опит за отвличане на британска принцеса“ - чрез списание Smithsonian: https://www.smithsonianmag.com/history/bloody-attempt-kidnap-bri … incess-180950202/ (Кралицата и принцеса Ан със спасителите си в Бъкингамския дворец)

# 1 478
На днешната дата през 1894г се венчават руския цар Николай и прицеса Алиса,внучка на кралица Виктория.

https://bg.rbth.com/culture/327512-kartini-ruski-svatbi

# 1 479
От съседната тема

Бай ви Ива Екимова и дедо ви принц Чарлз.

Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/CH8k9O3jCrD/?igshid=164ket5tptaky

# 1 480
Тази Александра Фьодоровна (Алиса) е била много кух тип, ще ме прощавате за израза. Тя вкарва Распутин в руския дворец и го превръща главен фактор в управлението на страната. Донякъде може би са си заслужили трагичната съдба. Мои познати руснаци и до ден днешен ненавиждат Романови.

# 1 481
Тази Александра Фьодоровна (Алиса) е била много кух тип, ще ме прощавате за израза. Тя вкарва Распутин в руския дворец и го превръща главен фактор в управлението на страната. Донякъде може би са си заслужили трагичната съдба. Мои познати руснаци и до ден днешен ненавиждат Романови.

Била в много весело дете. Кралица Виктория я е наричала Слънчице. После родителите и са починали и е стана меланхолична и сприхава. Романови са имали резерви към брака и с Николай, точно заради характера и.

# 1 482
Знам, че много се е влияела от мнението му за едва ли не всичко, само не помня самият Распутин какъв точно се е водил там - знахар? астролог? някакви такива спомени ми се въртят май.

# 1 483

Аз пък днес изрових тази снимка на Николай и Александра.
Распутин, мисля е лекувал сина им. Боледуваше от нещо като епилепсия, но вече не помня точно какво.

# 1 484
Мисля, че е имало хемофилия детето. На мен Романови са ми много интересни.

Общи условия

Активация на акаунт