Звездни компромати - Ноември'20

• 228 010
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 010
Момичета, а колко тоалета и обувки прехвърлих за селекцията - нощес няма да спя 🤣. Ще плача!

# 2 011
Ето малко от тайните как е поддържала кожата си Джаки Кенеди:
https://www.viewsofia.com/article/49214/Dzhaki-Kenedi%3A-mazna-k … yni-za-Parvi-dami

Аз съм леко учудена как с такава ужасна рутина, която съдържа алкохол са си мажели кожите, да не говорим, че са се излагали на слънце без защита. На Ласло продуктите и до ден днешен са безбожно скъпи, но като гледам какви философии за кожата е споделял, не мерси...

# 2 012
Не виждам и аз как ги сравнявате първите дами.
В крайна сметка не всеки се ражда красив и не това е най - важното.

Иначе, да, страхотна Мелания. Страхотни обувки, очите ми останаха.
И аз не смятам, че ще се разведат. Той като не е президент, не значи, че ще карат на хляб и сол.
Но пък знае ли човек, ако вземе хубава издръжка, може пък да иска да си хване някой мачо и да обикаля плажовете. 😁
Дай Боже всекиму. Simple Smile

Добромир се казва, на Гущеровица бебето.

# 2 013
А първородната дъщеря на Гущерови не беше ли и тя Добромира?

# 2 014
 Плевнелиеви как са Йоан и Йоана.

# 2 015
Тя ще ги кара така до пето - Добринка, Добри и т.н. Който дава парите, диктува парада. Палуна не пада от небето, знае си работата. Smile

# 2 016
Бай ви Ива Екимова и дедо ви принц Чарлз.

Скрит текст:

https://www.instagram.com/p/CH8k9O3jCrD/?igshid=164ket5tptaky

# 2 017
Представих си обяда, на който са присъствали Камила и Ива Екимова, а ми предстои да спя след малко. 😱😱😱

# 2 018
Представих си обяда, на който са присъствали Камила и Ива Екимова, а ми предстои да спя след малко. 😱😱😱
Чарлс е бил признат за най-милата и симпатична дама. Relieved

# 2 019
Страхотни обувки! Мелания е най-красивата първа дама.
Джокович е качил обща снимка с Марадона и надпис-Rest in paradise legend ❤ #maradona
Скрит текст:

# 2 020
Така и не харесах Джаки Кенеди. За мен е на светлинни години от думата "красива". Не я намирам и за модна икона.

ОМГ, какво прави Екимова с принц Чарлз?! Това трябва да е фотошоп. Отиде ни реномето на красавици.

# 2 021
Това май е фабриката за килими в Костандово, откъдето кралското семейство си купиха килим (или им го подариха, не помня), когато Чарлз беше тук на посещение. Екимова и приятелката й някакви пи арки го играеха.

# 2 022
Точно така, само че май вече не са приятелки с Наталия Бързакова

# 2 023
Уникално нелеп текст под снимката на Екимова. Не мога да разбера -  Короната я е развълнувала толкова, защото с Чарлз и Камила са стари познати ли?  Демек си е близка с кралското семейство? 😁

# 2 024
Получих сърцетуп от обувките на Мелания. 😍
Искам ги всичките! Или почти. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт