Кралски работи и клюки - ноември 2020

• 63 937
  • 1 697
  •   1
Отговори
# 1 545
И с какво да се занимава?
На 78 години е, служил в армията, има собствен консултантски бизнес. А, да. При раждането си е бил 7-ми в линията за унаследяване Wink

# 1 546
  • Пловдив
И с какво да се занимава?
На 78 години е, служил в армията, има собствен консултантски бизнес. А, да. При раждането си е бил 7-ми в линията за унаследяване Wink
Собствен консултантски бизнес....... нямаше да го има ако не беше 7ми по реда. Това казвам.

# 1 547
Дааа, Майкъл ъф Кент ако беше в малко по-отминало време, щяха да го направят цар на някоя Балканска държава например.

# 1 548
Сара и Даниел Чато

# 1 549
Баш този Майкъл ъф Кент не е никак за подценяване. Масон, рускоговорящ, доста е навътре във външната политика. Жена му ми е извънредно противна.

# 1 550
Фернандо и София от вчера в Мадрид:

София много ми харесва с тези рибарски гащи. Никак не ме дразни, че са широки и ботушите са Hands Ok Hand
Марта Луизе и най- голямата и дъщеря Анжелика, на нова корица на списание:

# 1 551
Много са хубави Марта-Луизе и дъщеря и.

София ми е много смешна с този аутфит.😅

Последното видео на Катрин, свързано с проучването:
https://www.instagram.com/p/CIIR8jslvCH/?igshid=15kzlhcne87ew

# 1 552

26 ноември 1958 г .: Нейно величество кралица Елизабет II и американският вицепрезидент Ричард Никсън присъстваха на освещаването на Американския мемориален параклис в катедралата "Сейнт Пол" в Лондон. „В сърцето на параклиса седи огромна книга с кожена подвързия на 500 страници; почетна ролка за 28 000 американци - от Ааберг до Зингайл - разположени във Великобритания, които са дали живота си през цялата война. Книгата се отваря: „Защитавайки свободата от жестокото нападение на тиранията, те споделиха честта и жертвата. Въпреки че са умрели преди зората на победата, имената и делата им дълго ще се помнят там, където живеят свободни мъже. " Хиляди мъже, посочени в почетния списък, загинаха на плажовете в Нормандия в D-Day, както и в тренировъчни операции преди кампанията и в следващите битки на европейския континент, чак до деня, в който съюзниците отпразнуваха Победата в Европа. Книгата е представена през 1958 г. на служба за посвещаване на параклиса, на която присъства кралицата и американски вицепрезидент Ричард М Никсън. Година по-късно президентът Дуайт Д. Айзенхауер посети параклиса и почетния списък. Думите в книгата, написани от президента, който като войник командва съюзническите войски в Деня на Д, гласят: „Всяко име, вписано в тази книга, е история за лична трагедия и скърбящо семейство; история, повтаряна безкрайно в бели кръстове, опасващи се Американците, чиито имена се появяват тук, бяха част от цената, която свободните мъже бяха принудени да платят за втори път през този век, за да защитят човешката свобода и права. Съответно този почетен списък беше закрепен от Страната-майка на всички англоговорящи демокрации в този специален параклис „Сейнт Пол“, веднъж обект на варварски нападения. Тук ние и всички, които ще живеем в бъдеще на свобода ще бъдем напомнени, че на тези мъже и техните другари от всички съюзници дължим да бъдат платени с благодарна памет за тяхната саможертва и с високата решителност, че каузата, заради която са умрели, ще живее вечно. " Самият параклис е наистина място за всички американци. Трите витражи съдържат държавните символи на всяка американска държава. Дърворезбите съдържат птиците, растенията и цветята на Америка и скрити в един панел са космическа ракета и звезди - кимване към космическата програма, която се разработва по времето, когато параклисът е завършен. Всеки ноември St Paul's провежда американска служба за благодарността, на която са поканени всички американци в Лондон. "- stpauls.co.uk „Посвещение на американския параклис в Сейнт Пол“ (ВИДЕО) чрез British Movietone: https://www.youtube.com/watch?v=-gzzcIE-XfY (Кралицата и вицепрезидентът Никсън през 1958 г .; Войски на годишната служба за Деня на благодарността в параклиса в катедралата "Св. Павел")

# 1 553
  • Sydney
Всички аутфити от видеата на Кейт:

https://www.instagram.com/p/CIIU3FWH-Lw/?igshid=12vvcrnmzp6rt

# 1 554
  • София
Кейт изскача нонстоп от вчера..още едно видео. За първи път я виждам с телефон
https://www.instagram.com/tv/CII-H1Bli8x/?igshid=e9ev73d7ninb

# 1 555
# 1 556
Страхотни са толетите на Кейт от всички клипове.
Търся си точно такова бяло сако като нейното от Зара, жалко, че е старо.

# 1 557
  • На топло
Супер е Кейт 😍
Много красива с телефона. Да се показва, върши работа и радва окото 😄.

# 1 558

Много е хубава

# 1 559
Кейт изскача нонстоп от вчера..още едно видео. За първи път я виждам с телефон
https://www.instagram.com/tv/CII-H1Bli8x/?igshid=e9ev73d7ninb
Гримът на клепачите изглежда изхабен и лъщящ, сякаш от три дни спи в този грим Confused
Да не се сърдите, но за мен изглежда зле.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 19:20 от Tiramisu29

Общи условия

Активация на акаунт