Звездни компромати - Ноември'20

• 231 256
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 200
Мале, ще горя в ада, но "жената" на Тото ми изглежда доста тъпичка и някак си не вярвам, че тоя "келеш" може да е верен дълго на една жена.

# 1 201
Добре де, някой ще сподели ли кво аджеба му харесват?

# 1 202
Това сме го обсъждали и преди. За мен Тотовата женичка е болезнено ревнива и просто не може да преживее, че е имало друга. За това и се напъна Йонко да и напише и на нея песен.
защо пък да е болезнена ревност? Напълно оправдана ревност си е.... 😅

# 1 203
  • Rock & Roll feeling ...
Тото ми опротивя с малокалибрената си снимка.
Жена му на визия не ми допада, сякаш има обратна захапка.

# 1 204
Хубава си е, нормална жена. С напомпани устни и гърди повече ли щеше да ви харесва?

# 1 205
  • Rock & Roll feeling ...
Защо веднага трябва да се съпоставя с урод?
Тя е нормална, няма уродливи намеси, което е супер. Но като черти и визия не ми харесва.

# 1 206
Защото си изглежда нормално, а не като ония клонираните жокери, които се мислят за големите красавици.

# 1 207
Коя е жена му да я видя - снимка или име?

# 1 208
Това сме го обсъждали и преди. За мен Тотовата женичка е болезнено ревнива и просто не може да преживее, че е имало друга. За това и се напъна Йонко да и напише и на нея песен.
защо пък да е болезнена ревност? Напълно оправдана ревност си е.... 😅

Ааа не знам... може. За мен от бивши си е болезнена ревност. Нали в крайна сметка е приключил с Яна, какъв е смисъла да се връща назад и да рови. Чак излизала като започне тая песен от заведението и прочее драми. Айде няма нужда.

# 1 209
Симпатична е , но не ми е красива, нищо запомнящо се .
И за мен от бивши е болезнена ревност.

# 1 210
  • София
Мале, ще горя в ада, но "жената" на Тото ми изглежда доста тъпичка и някак си не вярвам, че тоя "келеш" може да е верен дълго на една жена.
Не е.

# 1 211
О това е повече от ясно. И тя го знае според мен, за това и е толкова неуверена. Явно предчувства, че ще я последва съдбата на Яна.

# 1 212
Ама и той някак си се опитва да има имидж на грижовен мъж и баща. За чий му е... може би пък има някакви такива потребности, но не може да се откаже напълно и от фенките.

# 1 213
Анна-Мария Чернева
Скрит текст:

# 1 214
Малиииии, какъв уродлив траверс е станала.

Общи условия

Активация на акаунт