Звездни компромати - Ноември'20

• 231 242
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 275
Фейсбук е от преди 2008 със сигурност.

# 1 276
# 1 277
Странно тогава как си създадох профилм2007ма година като бях на бригада?

# 1 278
  • София
Същото казва и потребителката Simple Smile

# 1 279
  • софия
Странно тогава как си създадох профилм2007ма година като бях на бригада?
Защото е имало, което пише и SSll Simple Smile

# 1 280
  • София
Моделката Карли Клос е бременна
Скрит текст:

# 1 281
Доктор Дяволов чакал час докато дойде часа по хороскопа на Тъпото да я среже, за извади бебето.
Честно, не очаквах от доктор спасил много майки и бебета, включително и нас, да направи това.

# 1 282
  • Варна
Патрик на Венета
Скрит текст:

# 1 283
Какво комплексирано семейство. Да се чудиш кой е по-неприятен.
А тъпото....ме остави без думи.

# 1 284
  • Пловдив
Доктор Дяволов чакал час докато дойде часа по хороскопа на Тъпото да я среже, за извади бебето.
Честно, не очаквах от доктор спасил много майки и бебета, включително и нас, да направи това.

Парите винаги имат значение Simple Smile

# 1 285
И като знам колко е натоварен Дяволов, представям си го как стои и чака да ѝ дойде звездния час на Тъпото Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 286
  • Англия
Facebook е създаден 2004та, но беше достъпен само за хора с харвърдски имейл. След това го отвориха за други студенти- мой съученик, който учеше в Харвърд, ни разпрати покани през 2006-та, защото аз също учех в чужбина и имах университетски имейл. В България навлезна масово поне две години по-късно

# 1 287
Гага не е толкова противна, колкото ПР-ът й. Помня, когато изгряваше, старото тъпо клише да шокират публиката, пък после след години звездата да покаже себе си и истинския си талант. Е, да, има талант Гага, но никак не й се получава да бъде звездна. В Холивуд гледат на нея като поредното парче, което с крясък, пера и ексцентричност се е напънало да стане селебрити. А нещо в излъчването на Гага винаги напомня за стария нос. То и при много хора с такъв тип носове е така, лицето винаги издава началната форма на носа.

На Тото приятелката хубаво се е изразила за това, което чувства. С това се сблъскват всъщност много жени. Винаги е гадна идеята да знаеш, че преди теб е имало някаква много дълбока връзка и същите неща, които ти казва, ги е изричал и на друга. Но тук роля играе и поведението на мъжа, ако е мъж на място, никога няма да повдигне тема за стари връзки, а келеша Тото в пиянски пристъп песен написал, без да помисли, че в живота ще срещне и други хора.

# 1 288
Парите винаги имат значение Simple Smile

Абсолютно  Wink

# 1 289
Патрик на Венета
Скрит текст:

Изостава Патрик от модата или не е спечелил много от книгата. Сега нали са модерни тези, които се затварят като пеперудени крила и са по-скъпи от айфоните.

Общи условия

Активация на акаунт