Звездни компромати - Ноември'20

• 231 237
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Rock & Roll feeling ...
Венелин Петков и Гена Трайкова
Скрит текст:
Те,  дали са все още заедно?

# 1 291
  • София
Не са заедно отдавна. Венелин очаква дете от водещата на спортните новини Николета Маданска.

# 1 292
Няма значение точно коя година е могло да си направиш ФБ акаунт. 2005-6-7 все тая.
Факт е, че ПРте на Гага яко са си фантазирали. Едва ли на някой от съучениците ѝ им е пукало за нея. Все пак говорим за 20+ годишни, а не за 12 годишни по онова време.

# 1 293
Фейсбук имам от 2008г.
Тогавашният ми приятел ме ревнуваше безумно и ми беше държал сметка защо съм се регистрирала в сайт за запознанства Joy

# 1 294
За Тото, Тотовица и любовната драма - много произведения са написани, нарисувани и пр. след разбито сърце, та не мисля, че това е глупост от негова страна. Напротив, в крайна сметка, ако не греша, точно това парче ги изстреля на върха и ги направи много популярни.
Ако беше мъж на място, обаче, много отдавна да е съумял да я успокои, че това е минало, че ако толкова е обичал бившата е нямало да й кръшка (това се загатва в текста) и пр., няма аз да го уча. Най-малкото, ако истински обича и държи на настоящата - тя щеше да го усеща с всяка своя клетка и да не е така напрегната и ревнива.
Неговата грешка спрямо жена му е, че е леке и женкар и винаги такъв ще остане. Не го познавам лично, такива заключения си вадя.

# 1 295
Не само се загатва. Той открито е признавал, че е кръшкал на Яна и тя го е спипала, натъквайки се на чатове в телефона му. Та я остави не просто с етикета " бившата на Тото", а "онази, на която Тото изневеряваше", което е супер гадно предвид, че дори не популярна личност.

# 1 296
Ок, не съм запозната в детайли.
Ми леке, нищо повече.

# 1 297
Абе то кой ли не изневерява, голяма работа станала. Колко спипани и неспипани хора има, пък светът си продължава Simple Smile

# 1 298
Тотовица нали уж казва, че той много пъти й е доказал, че това е минало...
Съгласна съм, че има много произведения, написани след разбито сърце и че това е понякога доста вдъхновяващо в творчески план, ама на Тото "произведението" просто някак автоматично наранява следващите му връзки с неща от сорта "Такива като тебе са последните ,губя си времето с нередните" и всъщност всяка следваща е под знаменател "чубжда усмивка". Много тъпо. Абе селски са му изцепките на този бай Х., язък че това момиче сега до него е толкова млада и наивна, явно зашемета от псевдо известността на Тотю Кутуньо... Жена със самочувствие няма да се занимава с такъв и да ходи да се крие по тоалетните, защото са пуснали великата му песен.

# 1 299
Млади са хората, нека се лъжат. И без това животът изгадня напоследък...

# 1 300
  • в 1001-та нощ
А коя беше песента за съпругата му?

# 1 301
Според мен не е въпросът само в изневярата - обикновенно тя е плод на ситуация във взаимоотношенията, понятна само на двамата партньори. За мен проблемът е начинът по който остана Яна пред обществеността, при все, че беше набутана "на светло" само и единствено заради популярното си гадже. Малко респект и мисъл, щяга да бъдат напълно достатъчни. Щяха да приключат връзката си като нормални хора, каквото има да остане между тях, без излишни напъни и вадене на кирливи ризи.

https://www.youtube.com/watch?v=jysjDYXzErQ - тази , дето си гори демонстративно екипчето от " Чужди Усмивки" ....

# 1 302
"Циганска сватба" е песента за сегашната. Ама май не му е "жена"? Барем пръстен сложи ли на това момиче, та да я нарече жена ми, малко поне да придобие самочувствие тя? Май не. Не че има значение бракът, ама конкретно в този случай може малко да поизчисти горчивото, което изпитва сегашната. Защото в момента е просто поредната му "чужда усмивка"...

# 1 303
Да се ненадява човек, каква любовна драма забърка тоя шишкав Йонислав...
Бившата наранена, настоящата страда, за кого?! За тоя палячо...

# 1 304
  • където ми харесва
"Циганска сватба" е песента за сегашната. Ама май не му е "жена"? Барем пръстен сложи ли на това момиче, та да я нарече жена ми, малко поне да придобие самочувствие тя? Май не. Не че има значение бракът, ама конкретно в този случай може малко да поизчисти горчивото, което изпитва сегашната. Защото в момента е просто поредната му "чужда усмивка"...
То па, това е стрална простотия-да се ожениш за някого, за да не й горчи на настоящата.

Общи условия

Активация на акаунт