Звездни компромати - Ноември'20

• 231 234
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 305
Ами горенето на анцуг като засвидетелстване на любов пък е още по-голяма простотия. 8-ми клас. Втори срок.
Каквото и да говорим, не е пич този.

# 1 306
За ГаГа съучениците ѝ са казвали, че изобщо не била аутсайдер, както твърди тя

# 1 307
Евала и на Яна, че мълчи и приема ситуацията с достойнство, което на новата липсва. Можеше да добие популярност покрай Тотовите изпълнения, но си личи, че е жена с класа и стил.

# 1 308
Всички сме правили простотии, ако си клюкарстваме по-деликатно темата ще е някак си по-подредена и красива. И на мен ми идват всякакви епитети при вида на крайно неприемливо поведение и външен вид на звездите според моите виждания, но напоследък се опитвам да се възспирам и да съм по-толерантна.
Бившата на Тото е хубавица, голяма любов.
Сегашната е майка на детето му и е любов и още нещо - семейство.

# 1 309
На Гага пиарите всички възможни драми и сериали изпробваха. Пример за човек, който не може да изгрее с таланта си. Няма го онзи x фактор в нея, затова е целият този цирк. И имайте предвид, че това с ексцентричностт е пиар похват от 80-те, който изобщо не е нужен в 21 век. Твърде Азис, твърде Кончита Вурст, твърде евтино... Ето в тази графа е Гага.

# 1 310
Да, в тяхната категория е, но е световноизвестна и успя да привлече внимание. Wink

# 1 311
Известна със скандалите си. Аз все я свързвам с дрехите от месо, не с музиката й.

# 1 312
Дрехите от месо, пак бяха за да привлече внимание за нещо. И аз се отвратих като я видях така, но после някъде четох, че е било някакво послание. Това е нейния начин.

# 1 313
Всички сме правили простотии, ако си клюкарстваме по-деликатно темата ще е някак си по-подредена и красива. И на мен ми идват всякакви епитети при вида на крайно неприемливо поведение и външен вид на звездите според моите виждания, но напоследък се опитвам да се възспирам и да съм по-толерантна.
Бившата на Тото е хубавица, голяма любов.
Сегашната е майка на детето му и е любов и още нещо - семейство.
Не виждам какво лошо съм казала. Това си е точно липса на достойнство да ревеш пред хората за песен. Да не говорим, че е и емоционално изнудване. Сигурно Тото трябва да се чувства виновен за песента или пък Яна, че я е обичал. Лапешка работа.

# 1 314
  • Rock & Roll feeling ...
Във филма с Брадли пее страхотно.
Аз винаги съм я намирала за грозновата и съм я подминавала и грам не ме е интересувало житието и битието й.

Тото хем кръшка, хем наранява, хем накрая жертва ще се изкара.
Жените му са на неговото ниво, нормално.
Яна пази мълчание, но се шушука, че тя е пуснала голата му снимка, точно в нощта на снимането на клипа на "Циганска сватба".

# 1 315
  • София
Петя Дикова и семейство. Много красива бременна, пу пу...https://www.facebook.com/100000026873714/posts/3964111836933006/

# 1 316
Не казвам, че е жертва, но поведението на дамата е потресаващо. Ще си гори анцуга, та песен и за нея, па тръшкане. За мен това е манипулиране на отсрещния, иска той да се чувства виновен, но все пак трябва да е знаела с какъв мъж се захваща.

# 1 317
Ами ако погледнем нещата от още един ъгъл, песента "Чужди усмивки" на Тотю още наранява и дразни Яна. Значи тя го хваща в изневяра, къса с него, не иска да има нищо общо с него и той бам - песен за Яна, която го и изстрелва на всичкото отгоре. Хищник.
Нали знаете колко е вбесяващо някой, който никога повече не искате да чувате и виждате да се занимава все още с вас да пита за вас, да търси начини... Ето тази песен и от този ъгъл е тъпотия.

# 1 318
Хахахаха да, а върха на простотията, не стига, че ме занимава, ами и се хваща с някаква лигла, с която ме унижава втори път, отричайки песента и горейки всичко. Горкото момиче, дано има късмет за напред. Ако наистина тя е публикувала голата му снимка, малко му е след всичко, което той и причини, и продължава да причинява. В момента с тези интервюта дълбаят и в нейната рана, и тя го е обичала, били са доста години заедно, няма да се очудя, ако още има чувства към него, ама той не се спира.

# 1 319
  • Rock & Roll feeling ...
Тото е направил песента, не защото не е могъл да спре да се интересува от Яна.
Направил я е като изповед, която не е имал силите да й каже - нещо такова му беше обяснението.
Хубаво да приемем, че си го е излял/изпял. Но всичко преди тази песен и бързите събития след нея, показват, че е некачествен тип.

vermilion21, коментарът ми беше след твоя, но не визирах, че ти казваш подобно нещо.
Просто слушах пак втората песен, с новата, в която пее, че ще продължи нищо, че бил ранен ...
Ранен бил, нищо, че той е в основата на всичко.

Добре,че е Любомиров, малко да оправи вкуса. Много полет и обич има в писанията му за Пипи и детето.
Кефи ме  и ми липсва от "На кафе". Сегашните коментатори са някакви смешковци...

Общи условия

Активация на акаунт