Звездни компромати - Ноември'20

• 231 233
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 320
Ама, Кактусче, има моменти, в които като скъсаш с някого, не му искаш изповедите, не искаш нищо от този човек и е достойно като един джентълмен да се оттегли без тези циркове, просто да изчезне от живота й. Ама не, този я прави без нейно съгласие обект на известна песен и кара куп други хора да ровят във връзката им - връзка, която Яна 100% иска да бъде в миналото и да забрави. Превърна  едно момиче в такова, за което всички знаят, че е изневерявал, защото нали е много надарена звезда господинът, а другото пък превърна в "чужда усмивка"...и накрая пак той обира аплодисментите.

# 1 321
  • София
И на мен Илиян ми липсва в На кафе. Дарин Ангелов се прави на шут през повечето време, а Блажев го харесвам, но като че ли не успява да се впише в панела, някак не на място ми е. Илиян беше друга бира, много точно коментираше, а да не говорим колко естествен и приятен за окото беше като влетя в студиото, когато Пипи беше родила и каза, че имат бебе. Харесвам ги като двойка. На фона на Златки, Благовци, Николети, Валерковци, Гущеровци, Ганита, дори и Петканови са глътка свеж въздух и пример за нормарни отношения в днешно време. И това при все, че сама по себе си Петя ми е инфантилна и пренавита, но като семейство са ми фаворити.

# 1 322
Как се е разхубавило това Пипи, не мога да я позная.

# 1 323
Знае ли се пола на бебето на Пипи?

# 1 324
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:
Ама, Кактусче, има моменти, в които като скъсаш с някого, не му искаш изповедите, не искаш нищо от този човек и е достойно като един джентълмен да се оттегли без тези циркове, просто да изчезне от живота й. Ама не, този я прави без нейно съгласие обект на известна песен и кара куп други хора да ровят във връзката им - връзка, която Яна 100% иска да бъде в миналото и да забрави. Превърна  едно момиче в такова, за което всички знаят, че е изневерявал, защото нали е много надарена звезда господинът, а другото пък превърна в "чужда усмивка"...и накрая пак той обира аплодисментите.
Така е, но да кажем, че има ситуации, в които всеки си има своя дял. Единия не иска нищо общо, другия има нужда да говори. При Тото ме дразни, че нямаше респект, мисъл и тактичност спрямо Яна, поради това, че той все пак е публична личност.

malina_smile, +1, Dart

Аз не знам да се знае пола, но ако са верни ония неща за коремчето, това бебче го носи сякаш по-надолу. Това значи, момиче? Thinking

# 1 325
Чудя се какво му харесват на тоя Тото Confused

Иначе Лейди Гага успява да привлече вниманието не зависимо от ПР похватите.

# 1 326
Аз пък се чудя колко сте щедри на похвали към Пипито
Знае ли се вече бебето на Гущерови как се казва?!

# 1 327
Каквото има да се казва, се казва по време на връзката. То затова е важно да има човек до себе си интелигентна половинка, та в случай на скъсване и скъсването да бъде цивилизовано и тактично.
Тото го харесват някакви момиченца като сегашната му, пред които може да се прави на интересен. Нали го слушам как се опитва да философства сякаш много е видяла и чула кратуната му, ехееей...ама действията му друго говорят. Говорят за един селски бек без никакви обноски.

# 1 328
  • София
Тото първия певец дето си изпял любовния живот в песен ли е?
Голяма драма.

# 1 329
  • Варна
Тото го знам кой е,
Но ме накарахте да видя коя е Яна,
Коя е новата, че и песента да чуя.
Оказа се, че баба ви я знае тази песен, но нищо от това, което било свързано с нея 🤪🤪🤪
Та, тоз ми ти Тотю има данни да бъде външно готин пич,
Но отчаяно се нуждае от спорт, спорт, много спорт и изчистване на мазнини.

# 1 330
Аз Тото го знам покрай песента, даже му симпатизирах в началото като плачеше по интервюта за Яна. Но след последващите му действия ми падна много в очите. За зло или добро, той втора такава песен хит, няма да направи. Ще си му остане визитка.

# 1 331
Ами тоя дето изпя Blurred lines, дето Емрататуйка се навърта там гола и май изневерил на жена си, не знам точно, не съм му следяла драмите. Нали направи албум с името на жена си Паула и сега какво? Друга по-млада беше бременна от него.

# 1 332
Ще изгреят нови звезди, на Тотю (харесва ми с това "ю"😁) му давам още година - две слава, после ще замръкне, фенките ще се пренасочат и жена му ще си отдъхне. Представям си го после седнал в бивш Еврофутбол в квартала, как фъфли и обяснява, колко велика група е била Скандау.

# 1 333
Той без това залезе. Малко ли билети раздаваха, за да им отиде някой на концертите.

# 1 334
За ГаГа съучениците ѝ са казвали, че изобщо не била аутсайдер, както твърди тя

Със сигурност е била популярна и в училището си, човек толкова крещящ за внимание и всенародна любов, не вярвам на глупостите за подигравки от съученици, ама грам. Най-много някой хейтър да й е казал, че с тоя нос няма да й се получи в шоу бизнеса, нали го имаше този момент във филма.
Яха вълни всякакви, на мен ми е средностатистическа.

Божичко, нещастният бивш на Адел, оня от "Someone like you", колко клетви и хейт отнесе заради целият албум, даже май и адреса му бяха намерили и вандалирали къщата му. Добре, че се намери следващ бивш да се насочи внимането върху новия албум и по-актуален бивш. 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт