Звездни компромати - Ноември'20

• 231 171
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
Тази Марияна да не си е слагала г*з ? Много неестествено голям ми се струва.

# 1 501
Точно тази беше известна с честите си ходения към Южна Америка. Чудя се при камилите ли е по-щадящо за морала или при южноамериканците.

# 1 502
Тази Марияна да не си е слагала г*з ? Много неестествено голям ми се струва.
Да. Сложи си. Точно в латинска Америка.
Слушах и неволите в някакво интервю.
Какви мъки  заради един задник.
То на нея май няма  нищо естествено.

# 1 503
Трябва да си пълен демент да избереш да си сложиш задник и то такъв – прилича на вита баница в задника. Някои жени умират да се самонаказват.

# 1 504
Фенове на Кейти Пери я объркали с отслабналата Адел.
Скрит текст:

Адел
Скрит текст:

Двете били приятелки от години.
Скрит текст:

# 1 505
Адел много ми харесва отслабнала. Иска се голяма воля и постоянство за да свали толкова много килограми. Не знам защо хората я харесват повече дебела и й пожелават едва ли не отново да си върне старите килограми, защото вече не е себе си???!!!???? Тя е била на 20, а е приличала на 100 килограмова лелка. Сега изглежда 100 пъти по-млада.

# 1 506
Гага в реклама на парфюм Валентино. На мен ми харесва. Heart

Скрит текст:

Ева Лонгория Heart  и неприятната Амбър в реклама на Лореал.

Скрит текст:

# 1 507
Лореал добре ли са да вземат Амбър за рекламно лице?

# 1 508
  • София
Все се чудя - като срещнете по улицата някоя с кокоши задник вместо устни, напушва ли ви смях? Аз едвам се сдържам...в началото се шокирах, особено, ако е някоя по на възраст жена, а сега...онзи ден една си свали маската като слезна от автобуса...ми щях да се пребия 😂

На Адел и свикнах вече и ако не стане като вейка, смятам, че е страхотна. Но тя има красиви черти, които дори като беше пълна си личаха.

# 1 509
О, да всеки път ме досмешава. Независимо на каква възраст е, ако е прекалила пък се мисли за много красива и на мен ми е много смешно.
Оф, ще взема да си сменя ника, тази окепази хубавото име хората го намразиха. 😁

# 1 510
На мен Адел не ми е била красвиа никога-и слаба , и пълна не ми харесва визуално.

# 1 511
  • Viena
Има и такива, който не прекаляват въобще.Само подчертават естествената си красота... 😆 😆 😆

# 1 512
Кайли и Кендъл, преди и сега
Скрит текст:

# 1 513
Ами, недоумявам как е възможно. Но се свиква. Силно се надявам тази така наречена мода да отмине и никога да не се завърне.

Една естествено красива жена - Кристин Крюк
Скрит текст:

# 1 514
  • София
Брад
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт