Звездни компромати - Ноември'20

• 228 228
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 935
Гери Никол така ли изглежда наистина? Или снимката е пипана?
Скрит текст:

# 1 936
Много ми хареса жилището на Джокович!

# 1 937
  • София
Марадона колкото й гениален футболист да беше, накрая се превърна в изпаднал наркоман. Треньорската му кариера въобще не потръгна, а на последното първенство си беше посмешище. Лека му пръст. Един погубен талант.

# 1 938
Малко за русите и синеоки Къванчовци Simple Smile -

Тая статия пък изкарва, че българите са руси и синеоки. Laughing Нещо не ми се вижда смислена, а като някаква измислица.
Иначе за Къванч да ви кажа "Баща му Ердем по бащина линия е югославянин, а майка му Нуртен е от Едирне." Това от уикипедия.
Ии друга интересна новина, четох, че в Шотландия направили дамските превръзки безплатни. Smile И тука да раздаваха нещо ама няма.
Извинявай, може би аз нещо не разбирам, но какво значи баща по бащина линия?

Значи баща му от страна на неговия баща, демек дядката, има югославянска жилка.

Дженифър и тя се чуди как да привлича внимание. https://www.instagram.com/p/CIBrHrYJ72B/ Rolling Eyes

Тези дни чух тая песен на Поля и се чудех на коя ми напомня

Една свястна песен не можа да направи това момиче.
ами на Рири юУу Юуу уУуу, Лека нощ! Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 00:39 от ~Carolina~

# 1 939
  • София
Мелания посреща самичка пристигането на коледното дърво в Белия дом.

Скрит текст:

Цитат
Първата дама на САЩ. За последен път в тази си роля тя посрещна елхата, която тази година ще грейне в Белия дом.
В зашеметяващо палто на Balenciaga и високи черни ботуши. Само усмивката е малко пресилена, а и Доналд не застана до нея - явно не е в коледно настроение...
Но тя е все така на ниво. Прекрасната Мелания.

# 1 940
Светът още от "Великото преселение на народите" е започнал да се смесва и глобализира, така че наивно е днес да твърдим коя нация какви отличителни външни черти има, особено пък тук в Европа и на Балканите. Всичко опира до това като какъв се самоопределя човекът, оттам нататъка няма никакво значение откъде е дядо му, чинка му и т.н. Нима само султаните навремето са създавали поколения с жени от други нации? Такива процеси са били нормални за всеки след времето на племеното общество.

# 1 941
  • София
Венсан, Тина и детето
Скрит текст:
Снууп Дог и Марта Стюарт
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:
Джиджи
Скрит текст:
Тайра
Скрит текст:
Ванеса Паради
Скрит текст:
Хелена Бонам Картър
Скрит текст:
Нийл Патрик Харис
Скрит текст:
Джей Зи
Скрит текст:
Кандис
Скрит текст:

# 1 942
В какво се превърна Тайра. Толкова я харесвах. Повече от Наоми.

# 1 943
Кво й е?

# 1 944
Джесика Симпсън пред каква уникална камина позира, слънчевите й очила също са страхотни 🥰
Тина и Венсан винаги изглеждат много влюбени.

П.п. дори не знам, кой пръв го написа, не беше и единствен, айде да не се докачаме и да изпадаме в буквализъм. Надявам се, че темата приключи.  Simple Smile

# 1 945
Тина и Венсан са ми ужасни като двойка. Винаги си мисля - Горкото момиче, макар сигурно тя да си е супер щастлива. Не знам. Все едно е с дядо си.

# 1 946
  • Пловдив
В какво се превърна Тайра. Толкова я харесвах. Повече от Наоми.
Изглежда нормално за жена на нейната възраст. Много съжалявам да ви разбивам стереотипите, ама на манекенките не изглеждат нормално.

# 1 947

и аз не виждам кво ѝ е.
венсан и тина и на мен са ми странни, но изглеждат щастливи.

# 1 948
Тайра се оттегли от моделството и не иска да се лишава и да живее пак като модел, казвала го е в ANTM. Разбирам я. В един момент им писва и искат да си живеят живота, както направиха и Кели Кларксън, Алиша Кийс, Деми Ловато и др.

# 1 949
Тайра се оттегли от моделството и не иска да се лишава и да живее пак като модел, казвала го е в ANTM. Разбирам я. В един момент им писва и искат да си живеят живота, както направиха и Кели Кларксън, Алиша Кийс, Деми Ловато и др.

абсолютно я разбирам и аз.
плюс това изглежда съвсем нормално, просто я сравняваме с предната ѝ визия.

Общи условия

Активация на акаунт