Звездни компромати - Ноември'20

• 228 096
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 980
И Валентино ли е с тях или ми прилича на него?

# 1 981
Аз предпочитам Мишел Обама. Съвсем не така красива като Меланя, съвсем не с манекенски размери, но за разлика от другата умее да говори, да се изразява, което е изключително важно в САЩ, където първата дама, не е просто жената на президента. Изключително интелигентна жена е Мишел, винаги ми е приятно да я слушам, плюс това е женена за Обама, когото обожавам 😊
На мен ми е силно неприятна.

# 1 982
Мелания носи дрехите, а не-те нея. Има излъчване, с което малко дами могат да се похвалят.
Мишел Обама ми е неприятна и на мен, визуално-също.

# 1 983
  • Варна
И Валентино ли е с тях или ми прилича на него?
Да, снимките се публикуват за първи път от партньор на Валентино.
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8987023/Princess-Dian … nseen-photos.html

# 1 984
Уорнър Брос са помолили учтиво Джони Деп да се оттегли от ролята на Gellert Grindelwald във Fantastic Beasts 3. За ролята са поканили Мадс Микелсън.

# 1 985
Мелания е разкошна.

Харесва ми Тина на Венсан, гореща мацка е.
Що да не са щастливи, нито е толкова дърт, нито е грозен? И не е като да няма пари. 😁

# 1 986
АмИ не е грозен,за мен -много! Grinning
Мелания има осанката и излъчването на кралица!Невероятни тоалети,това говори и за твоят вкус как си ги подбрала,Тес! Hug

# 1 987
Мелания е разкошна.

Харесва ми Тина на Венсан, гореща мацка е.
Що да не са щастливи, нито е толкова дърт, нито е грозен? И не е като да няма пари. 😁

Абсолютно !
Виж  на мацките, дето си лягат с Флавио Бриаторе, много им се чудя.
Венсан си е супер.

# 1 988
  • На морето!
Гледам сега Каракачанов и се сещам да питам- той дали има роднинска връзка с певицата Рени? Приличат си като брат и сестра и визуално, и по начина на говорене.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 16:16 от Rapariga

# 1 989
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
ха-ха, нали... такъв е манталитета, а това е есенцията му просто. Двама представители на масовия национален вкус и представа за ВИП

В Холивуд също всички си приличат, но по друг начин

# 1 990
Съсипаха го Джони деп.

# 1 991
Не още. Справя се той. На Амбърчето ще й е трудно отсега нататък.

# 1 992
Що така го нарочиха, жал ми става.

# 1 993
Много е красива Мелания. Просто да не си й приятелка. Няма за какво да се хванеш, че да се почувстваш малко по-добре. Всичко й е от-до. Сравнени с нея, Мишел Обама прилича на берачка на памук, а Джеки Кенеди си е направо като ритнат мопс.

# 1 994
Струва ми се, че Джони Деп ще успее да се реабилитира в известна степен. Последователите му в Инстаграм се увеличават постоянно. След  информацията от Уорнър Брос се вдигнаха с 1млн в рамките на две седмици. Докато при нея (3,9 млн) не са мръднали тази година. Тя си спря и коментарите, защото много я нападнаха, когато той изнесе информацията за нея.

Общи условия

Активация на акаунт