Звездни компромати - Ноември'20

• 230 912
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 195
"Предизвикателни" кадри от Николета и Галена :
Скрит текст:

Лично у мен предизвикват лека погнуса, но те толкова си могат.

# 196
  • Пловдив
Скрит текст:
Бояна Маринова

Очаква второто си дете.
Таткото май беше някаква мутра от рода на Вис  или ?

Красива е на снимките , дори и с корекции не е чак толкова биещо на очи..
А тя коя е?

И аз това щях да питам. Както и за сестри Раеви. Или аз съм много изостанала или тези са минали покрай звезди.
Сестри Раеви са на Илиана Раева дъщерите.

Те не са ли тогава сестри Сиракови? Поне тяхното поколение все още носи имената на бащите си.

И аз някои от звездите, за които се пише тук не се сещам кои са. И половината от рождениците не знам Relaxed

# 197
  • Пловдив
Нора Недкова в Дубай била...явно въпреки кризата жената си има доста работа Grin
https://life.dir.bg/gallery/za-nora-nedkova-lyatoto-prodalzhava- … zh-al-arab?i=grid

# 198
в Дубай какво точно работят?май се досещам...
няма ли конкуренция? Grinning
Дубай се превърна в нарицателно за...

# 199
Баща ѝ не беше ли някакъв варненски богаташ? Може поне на нея да ѝ се е разминала "работата" в Дубай.

Иначе да имаш стандарт (дори от тате и мама) и пак да се вреш да ти правят онези красоти с камилите срещу заплащане си е някакво психическо отклонение.

# 200
То сега не е ли само 20-30 мин четене на езици и после пускат някакъв филм?
Не. Объркването идва от там, че ако сте на смарт телевизор той просто разпознава колко е тъпо предаването и сам сменя канала Grinning

# 201
Извинявам се за въпроса, но тези бански как точно се задържат там, където трябва да стоят. Дори и с по-малък бюст да си, ми се струва, че мръднеш ли си се изтипосал.
Скрит текст:

П.П. Как си личи че не съм от инста бръмчалките, иначе нямаше да задавам такива въпроси  Joy Joy Joy

# 202
още от хелоуин визията на Kendall Jenner

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 19:11 от elle.n

# 203
Извинявам се за въпроса, но тези бански как точно се задържат там, където трябва да стоят.

Те са само за снимки затова няма проблеми. Smile
Kендъл все повече ми прилича на Джако.

# 204
Скъпите модели на този вид бански и рокли с такива деколтета имат подлепящ силикон по ръба.
Отвътре.
Е, не е за резки движения или плуване, но да стоиш на бара с чаша в ръка става.

# 205
Ех маймун Пешо как се е барнал на снимка..В Брадъра на травестит приличаше "на живо". А на истинско живо, кой знае. Но пък за камилите едва ли е от значение.

# 206
Благодаря за новата тема!

Тоцка си е маскирана целогошно, но са решили да празнуват и Хелоуин 😬
Скрит текст:

Чак сега виждам това неуместно и откровено малоумно изпълнение! Думи нямам! Тотална подигравка. TriumphTriumphTriumph

ПП: Браво за Камерън Диаз, да й е живо и здраво бебенцето, но това не е ли стара новина?

ПП1: Коя е Бояна Маринова?

# 207
Нети с малко по- различна прическа от права коса
Скрит текст:

# 208
Цитат
Бояна е била на корицата на майското издание на мъжкото списание „Плейбой“ 2013 и според тяхната класация на „100 най-се*сапилни българки“ е на 17-то място. Тя е „Моден се*ссимвол на 2014″.

# 209
Джей Ло отблизо
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт