Звездни компромати - Ноември'20

• 230 906
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 180
Анджелина вади понякога доста зловещ поглед.
Скрит текст:

Аз помня, че даваха Маги в някаква много скъпа кола, на облегалките, на която бяха избродирани неговите инициали. Казвал е също, че Бебо и Алекс са се ожинили в чужбина.

# 181
Тази сутрин по радиото чух, че Тони Мортимър от East 17 е станал на 50. Въпреки, че миналата година имах късмета да ги гледам на живо, тази новина ме накара да се почувствам стара. Head Band
Скрит текст:

# 182
По повод Николета-не мисля, че е залязла , изкарва добри пари от реклами в инстаграм, козметиката май и върви .
На последните снимки изглежда много добре, то е ясно, че са пипани , но когато съм я виждала на живо ми е правила добро впечатление.

# 183
Бояна Маринова

Очаква второто си дете.
Таткото май беше някаква мутра от рода на Вис  или ?

Красива е на снимките , дори и с корекции не е чак толкова биещо на очи..

# 184
Много е хубава , мисля че бащата на детето и е малко по-голям от нея , преди него беше със сина на Балев, той пак е младо момче .

# 185
  • София
Бояна Маринова

Очаква второто си дете.

А тя коя е?

# 186
Хубава е, макар в устните да е сложила малко повече от необходимото. Аз преди години ужасно прекалих с устните и сега съжалявам.

# 187
Бояна Маринова

Очаква второто си дете.

А тя коя е?

И аз това щях да питам. Както и за сестри Раеви. Или аз съм много изостанала или тези са минали покрай звезди.

# 188
Хубава е, макар в устните да е сложила малко повече от необходимото. Аз преди години ужасно прекалих с устните и сега съжалявам.
а поправимо ли е? Много съм боса в тази част

# 189
  • In The Middle Of Nowhere
Аз не съм много компетентна, но нали уж зависи от материала, който е вътре. Една фолкпевица, не й помня името го махна и изглежда доста по-добре. Сузанита уж и тя ги намали, но май няма голяма разлика. Мария пък не можа...

# 190
Поправимо е , една приятелка си разгради филъра в устните .

# 191
Мария е със силиконово олио и премахването му е много трудно.
Сузанита и останалите са с много хиалурон .
По-лесно се разгражда .

# 192
Разгражда се, но зависи от формата на устните, защото понякога на места увисва леко и се забелязва.

# 193
  • Варна
Скрит текст:
Бояна Маринова

Очаква второто си дете.

А тя коя е?

И аз това щях да питам. Както и за сестри Раеви. Или аз съм много изостанала или тези са минали покрай звезди.
Сестри Раеви са на Илиана Раева дъщерите.

# 194
Лошото при филърите е, че мигрират, започват да се разтичат настрани, извън контура и след време става грозно. Но пък се разграждат за разлика от силикона.

Общи условия

Активация на акаунт