Звездни компромати - Ноември'20

• 231 355
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 675
Една бивша Мис България, Райна Налджиева е родила близнаци
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/9204144

тази имаше доста неподходяща физиономия за мис...

# 676
Скрит текст:
На този човек хич не му е бил лесен животът.
Стана ми противен след като прочетох, че е искал да остави децата си (оцелелите момчета) за осиновяване след смъртта на майка им.
Едва са го разубедили. А в същото време не е бил някой безработен бачкатор, който няма пари за детегледачка. "Запазил" ги е заради сенаторския имидж.
Аз пък четох точно обратното, че едва са го разубедили да не се откаже от сенаторския пост.Искал е да се оттегли,за да може да се грижи за децата си,но съпартийците му са го разубедили.Сестра му е помогнала много,тя се е грижела за децата до сключването на втория му брак.
Вероятно историята зависи от това дали журналистът е демократ или републиканец. Joy
Съжалявам, че съм ви заблудила. Така четох преди време в чуждии медии. За съжаление не мога да дам линк.
Признавам и че не съм си направила труда да прочета повече. Приех го за "чиста монета". Посипвам си главата с пепел. Grin

# 677
Белучи за Вог

# 678
Започвам с това, че Мегз никога не ми е харесвала.
Но чест й прави, че говори за това и че е готова да отиде в съда!
Около мен, през годините, имаше толкова момичета, които си лягаха с мъже  за покровителство в работата след като им е отправян намек, че ще им се случат по-лесно нещата в бъдеще. После паметта им услужливо им изневеряваше и забравяха на какво дължат успеха си.
Мегз, ако четеш тук, поздравявам те момиче! Не може всеки мазен боклук да си мисли че е възможно да се отърка така гнусно в мечтите ти без последствия!

# 679
Положениетоэявно е належащо за нова тема МеГз vs. Карбовски. Хвани единия-удари другия!  Супер скучни и безинтересни. Все ми е тая за изхода от епичната им битка.
А Калинка в качеството на морален стожер ли се произнася? И тя е в отбора на свръх противните.

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 15:31 от #Frozen#

# 680
# 681
Бекъм ще "отмъщава" на Виктория за това, че го е изложила като не е отрязала ботушите му от снимката. Simple Smile

Скрит текст:

# 682
На Бекъм не му е за първи път да е с неподходящи обувки, та не знам на кого ще отмъщава:
Скрит текст:
Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 ное 2020, 15:53 от Sysly

# 683
Джим Кери и Мая Рудолф като Байдън и Харис.
Скрит текст:

Алек Болдуин като Тръмп. Май доста му е набрал. Simple Smile
Скрит текст:

И всички заедно.
Скрит текст:

# 684
Страшни са. Физиономиите на Алек ме убиват. Joy

# 685
Веселин Маринов и Стенли са в тежко състояние приети с ковид в болница.

# 686
  • Rock & Roll feeling ...
Кофти.
Още малко да издържи човечеството.
Открили са ваксина, която дава защита над 90 процента.

# 687
  • Viena
Наистина на нищо не прилича.. Както една приятелка каза:"На въпроса с какво се занимава, новата миска Венцислава отговори - с мода. Което ме върна в един мил спомен как питам едно момченце кой му е любимият предмет  в училище и той изстреля - чадърът. Та, каквато миската, такъв и електоратът."

# 688
Да се радва момичето! Тя смята, че в България било задължително да имаш корекции, трябвало си, всички били така. И електората така смята, щом са я избрали Simple Smile Иначе изглежда бойна и иска да защитава деца в риск - нека сме оптимисти Simple Smile

# 689
Видях ѝ интервюто, или поне частта от него в новините. Категорично нито гласът ѝ, нито начина по който говори ме накараха да я харесам....
Видях къде по красиви момичета на конкурса......... Уф.

Общи условия

Активация на акаунт