Звездни компромати - Ноември'20

• 231 303
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 765
Николай Михайлов е с Ковид. А Николета дали е контактна?

# 766
  • До морето

И отделно от това да кажа, че Никол Кидман в новия си сериал по HBO изглежда на не повече от 35 години, страхотно красива е.

Гледам сериала и съм точно на обратното мнение - мумифицирана е, няма една бръчка и чак й се чудя как въпреки това успява да визуализира някаква емоция.
Много я харесвам по принцип, беше направо богиня в Big little lies, но сега е прекалила
Може и така да е. На мен ми е красива и има мимики. ПП: Не съм я гледала в Big Little lies, нито съм я харесвала някога, но не мога да отрека, че е красива жена.

Никога не съм я харесвала, в онзи брутален бълвоч Аквамен, направо ми беше неудобно да я гледам каква е бездарница. Но в Големите Малки Лъжи прави феноменална роля, според мен тя и Сашко износиха сериала на гърба си.  И изглежда невероятно!!!!

# 767
  • Rock & Roll feeling ...
Кметът на община Калояново Георги Георгиев е бил арестуван за шофиране под въздействието на наркотици (кокаин) .
Скрит текст:
Явно и по характер е така както изглежда.

# 768
Той на колко години е този кмет? Изглежда ми някак си "пишлигарско"  да вземаш наркотици на такъв висок и отговорен пост и в зряла възраст.

# 769
Чудите се вие за бръчките около устата на миската... От цупене на устни ще да е.

Напоследък виждам доста момичета, които вървят по улиците и пият кафе, направили дъкфейс сякаш за снимка. Ужасно смешно е.

# 770
Той на колко години е този кмет? Изглежда ми някак си "пишлигарско"  да вземаш наркотици на такъв висок и отговорен пост и в зряла възраст.
Не пише на колко години е.
Прочетох още, че :
" Това не е първото прегрешение на пътя на Георги Георгиев, който е втори мандат кмет на
Калояново. Преди 4 години и половина той отказа тест за алкохол и наркотици след катастрофа,
станала на пътя между Пловдив и село Труд. Тогава той се блъсна с мерцедеса си в маршрутка,
но отказа да бъде тестван с аргумента, че пиел силни лекарства, които можело да повлияят на
резултата. "

# 771
Щях да се хвана на бас тук, че е гербаджия, обаче първо проверих в любезния и доверчив Гугъл, и се оказа от СДС?! Честно, дори не подозирах, че тази партия участва на избори. 😆

# 772
Щях да се хвана на бас тук, че е гербаджия, обаче първо проверих в любезния и доверчив Гугъл, и се оказа от СДС?! Честно, дори не подозирах, че тази партия участва на избори. 😆
Ако беше гербаджия едва ли щяха да известят случая

# 773
Звездни рожденици 10.11 🦂
Скрит текст:
Хю Боневил - актьор, 56г.

Еди Ървайн - пилот от Формула 1, 55г.

Елън Помпео - актриса 51г.

Хедър Матарацо - актриса, 37г.

Зоуи Дойч - актриса, 24г.

Киърнън Шипка - актриса, 21г.

Макензи Фой - актриса, 20г.

# 774
  • София
Жени Калканджиева се жалва, че я питат за новата Мис. Пунктуацията й е същински компромат.
Скрит текст:

# 775
  • Murcia, Spain/Ruse
Алекс Петканова
Скрит текст:
Скрит текст:

Алекс Петканова  ми попадна в реклама на известна верига болници в Испания

# 776
Днес някъде четох, че Петканови „работят за второ дете”

# 777
Кой й е "агента" на Петканова ? Много добре се справя. Ликът й е навсякъде по света, намерил й е работа и като бременна (сладка бременна е). Остава му да използва разпознаваемото й лице и да й намери малко по-хай левъл проекти, за да стане разпространено навън и името й.

# 778
  • Сидни
Аз живея в Сидни и тук на доста места я имаше Александра преди 2 години.
Скрит текст:

# 779
  • София
Момоа (ох, какво ластиче има)
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Хелена Кристенсен
Скрит текст:
Кейт Хъдсън
Скрит текст:
Анджелина Джоли