Звездни компромати - Ноември'20

• 231 289
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 080
а дали не е издължавала брадичка?
прилича на един отрицателен герой от детски приказки

# 1 081
За Валериева не знам, обаче тази на заден план е зловеща. Светлината така пада все едно е демон със светещи очи:
Скрит текст:

# 1 082
Тая и Цвета Янева какъв ли тъжен живот водят зад снимките в инста?
Имах предвид Гущерица.

Последна редакция: нд, 15 ное 2020, 13:36 от ~Carolina~

# 1 083
Не разбирам защо по време на пандемия в студиото на “Търси се” са скъсили толкова дистанцията? Преди седяха на 5 метра, а сега се наблъскали в госта. Що за безумие?

# 1 084
За Валериева не знам, обаче тази на заден план е зловеща. Светлината така пада все едно е демон със светещи очи:
Скрит текст:
Всъщност дамата зад героинята на снимката е със свален поглед надолу - т.е. се виждат клепачите. Това е много грозно от страна на Валериева - трябваше да се снима на фона на стена, перде, но не и на фона на други хора. Тъпо е и не е правилно.

# 1 085
Шефът на БТА е починал от ковид.
https://www.24chasa.bg/novini/article/9224836

# 1 086
Деси Цонева в плашеща..
Скрит текст:

# 1 087
Със Софка явно си правят веждите при един и същ "професионалист". 😜 😂 😂 😂

# 1 088
Интересен коментар е направила Йоко за сагата Мегз-Карбовски.
https://plovdivmedia.bg/159481.html?fbclid=IwAR0sDV3DrETMloY_2vq … G2NarwQ5st3_Xv6Sg
Явно нейния успех се дължи на "женското й превъзходсво".
Sad

# 1 089
Сигурно това горе е някаква шега, дали Валериева е правела такива извращения, това е вече много развинтена фантазия. Иг модели да се компрометират така, едва ли.

# 1 090
Интересен коментар е направила Йоко за сагата Мегз-Карбовски.
https://plovdivmedia.bg/159481.html?fbclid=IwAR0sDV3DrETMloY_2vq … G2NarwQ5st3_Xv6Sg
Явно нейния успех се дължи на "женското й превъзходсво".
Sad

Много тъпа жена, ако се съди по този ѝ пост.

Не вярвам, че го казвам, но на фона на такива като Каркънджиева и тази Йоко, даже Мегз ми става леко симпатична.

# 1 091
Тя не работеше ли за на Милянкова мъжа , сводника. Нормално за техния бранш.

# 1 092
  • Sofia
Не разбирам защо по време на пандемия в студиото на “Търси се” са скъсили толкова дистанцията? Преди седяха на 5 метра, а сега се наблъскали в госта. Що за безумие?
В Съдебен спор е още по-нагъчкано с народ,а и Нана се здрависва с всеки...

# 1 093
Нана много пъти през годината е казвала, че не вярва на приказките за К 19. Което от една страна е добре отностно страха, от друга обаче ми звучи странно на фона на нейният опит с рака. А може и да е просто опит за нея самата да се изолира от всичките ужаси с К 19.

# 1 094
Ами тъжна история, щом тези от екрана не дават пример, какво остава за другите... Как може Джими Фалън все още да прави интервюта с видео връзка, но не, ние тук винаги трябва да сме по-свободни...

Общи условия

Активация на акаунт