Звездни компромати - Ноември'20

• 231 262
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 110
Ох, Бекъм много си я глези Харпър Wink

# 1 111
Бекъм да напълнее малко, много изпит изглежда.

# 1 112
На Златка и Благой ми е най-красивото звездно бебе.

# 1 113
Бекъм и като готви ли е с каскета Dizzy Face
Иначе е много сладка връзката им с Харпър.

# 1 114
Близнаците на на Ася Капчикова знае ли са дали са  инвитро 🤔

# 1 115
  • Пловдив
Жаки, според злите езици когато нашите instagram моделки са на гости в Дубай, обслужват не само поръчалите ги момчета, ами и домашните им любимци, тъй да се каже.

Вай, вай, вай😂😂😂🤪🤪🤣🤣
М, вие пък, такава скука. Охоо Ксавиера Холандер си го написа в книгата даже.

# 1 116
Ако се чудите защо беше цялата пушилка, която Каканижева вдигна последната седмица.. е, това май вече си има отговор.
Пуснала е нов бранд и нова колекция. Заедно с фолк певеца Галин и певиците от неговата компания. Непознати са ми, но и не мога да ги различа една от друга.
Облеклата са така модерните спортни клинчета, които извират отвсякъде в момента. Името им е Air Max - да, точно както серията на Nike. Но госпожата обича да си търси проблеми и скандали.. нищо необичайно за нея.
Както винаги обаче начинанията ѝ никога не са изпипани като хората.. и зад тях прозира една непохватност и незнание. Да се присламчваш и използваш "силните на деня" и да завърташ скандали около себе си, не те прави име, не те прави талантлив, не те прави успешен.
Новия ѝ сайт бъгва, пълен е с грешки.. дори на някои страници не е попълнен с информация, а седят темплейти на английски от платформата с която е правен. Сега обявява, че имало и грешки с ценообразуването. Абе пълна трагедия. Сайтът на официалния ѝ бранд също е ужасен, неизпипан, с бъгове.. а митове, легенди и зли коментари се носят в интернет за качеството на дрехите и обслужването. Закъснели и изгубени поръчки, липсващ съпорт, липсващи артикули, отказ за подмяна и връщане на пари. За дрехите да не говорим, не съм срещала там позитивен коментар.
Чудя се дали някога ще се научи да залага на качество (и за парцалите, и за обслужването, и за представянето на продукти, и за маркетинга) и да си довършва нещата до край?
Толкова неориентиран и лицемерен човек, готов на всичко да бъде в медийното пространство, да проповядва морал и да дава бизнес съвети, а когато не стане по неговата, да минава в режим на жертва. То не бяха припадъци по съдебни зали, задушавания и паник атаки в предавания, скандали с този и онзи. Айде не, мерси.
Говорим за себеосъзнаване и усъвършенстване, за духовното и ценностите, а правим точно обратното във всеки аспект от живота си.

Сори за дългия пост, просто ми писна от тая и от това да ми изскача дори и от хладилника.

# 1 117
Песента е тъпа, но цвета на косата й е страхотен. Heart Eyes Преди десетина години и аз се правех така черешово червено.
Скрит текст:

# 1 118
Тази Валя от къде изскочи, май беше изчезнала последните 10-на години?
И аз съм минала през това червено преди години, но към днешна дата не ми харесва, неестествен и странен цвят. 🤔

# 1 119
Има един бг сериал по Нова, в който една от актрисите има много хубав червен цвят на косата и ужасно много й отива. Ще потърся как се казва.

# 1 120
Сигурно Елица от All Inclusive

# 1 121
Сигурно Елица от All Inclusive
Да, ето тази дама :

# 1 122
  • София
Тази дама винаги ми прилича на нашата Жаклина Heart

# 1 123
Предпетъчно, Лео и Марио Лопез
Скрит текст:

# 1 124