Звездни компромати - Ноември'20

• 231 288
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 125
Ехаа, тоя Машин Гън Кели верно бил много хубав! Чак сега си отворих очите за него 😍

# 1 126
https://www.instagram.com/p/CHc9ZkxH41Z/?igshid=euf7sc9xc1wj Анджелина с дъщеря си. На четвъртата снимка се вижда, че е по някакви джапанки. И с рокля и палто, това нов тренд ли е 🤔

# 1 127
  • София
Крис Х. и майка му
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Шон и Камила
Скрит текст:
Аштън Къчър
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Приянка и Ник
Скрит текст:
Джесика Алба
Скрит текст:

Оливия Уайлд се е разделила с годеника си. Джулия Робърт и тя се развежда, като ще плати на нейния муньо 200 милиона долара.

# 1 128
В туитър ми попадна това Андреа споделя снимка с Кубрат, мъчно ми стана - всъщност дано е спомен някакъв с който върви към преодоляване след този ...

Скрит текст:

# 1 129
Оливия и "годеника" й имат две деца. Да, били са сгодени, но ми е смешно да се нарича годеник, след като имат и две деца и дълга връзка.

# 1 130
  • Пловдив
За Оливия и аз чух , но за Джулия Робъртс не знаех . Това потвърдено ли е , ако да жалко . Мисля че, бяха едно от стабилните семейства в Холивуд.

# 1 131
Ехаа, тоя Машин Гън Кели верно бил много хубав! Чак сега си отворих очите за него 😍
Ааа, ш'са сетити вий 😉😜

Деми Ловато и Биби Рекса, да са живи и здрави, но хич не са за мини полички.

# 1 132
Бибито сякаш не беше такава. Не знам какво е станало, може да си има здравословни проблеми.

# 1 133
  • София
Ето я клюката за Гущерова и наследника: https://www.facebook.com/908510809198684/posts/3331298996919841/

# 1 134
Е Джулия значи бая се охарчи за тоя мъж!!! Първо плати към 1 милион на жена му да си трае и като компенсация, че й го е "взела" тоз златен мъж, сега и на него! Доста мъже и безплатно щяха да й излязат, ама....любов.

# 1 135
  • Пловдив
Е Джулия значи бая се охарчи за тоя мъж!!! Първо плати към 1 милион на жена му да си трае и като компенсация, че й го е "взела" тоз златен мъж, сега и на него! Доста мъже и безплатно щяха да й излязат, ама....любов.
вярно ли имат такава история?
Колко и е богатството, че ще даде на тоз 200млн.?

# 1 136
София Вергара е с обувки без платформа!

# 1 137
Шон Мендес и Камила защо винаги са с чаша кафе като ги снимат?

# 1 138
Да, обаче сумата е била по-скромна към 100 бона само. Бившата жена на Дани Модер останала доста доволна и оттогава станала фенка на Джули.

https://www.cinema.com/news/item/5722/julia-roberts-pays-off-lovers-wife.phtml

По този повод една приятелка викаше: "Ееее, що не дойде някоя да да даде за моя нещо, и за 20 бона го давам" Simple Smile

# 1 139
  • Варна
В туитър ми попадна това Андреа споделя снимка с Кубрат, мъчно ми стана - всъщност дано е спомен някакъв с който върви към преодоляване след този ...

Скрит текст:
А преди малко е качила тази снимка в инстаграм
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт