Звездни компромати - Ноември'20

• 231 266
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 140
Иво Аръков в реклама на часовници.
Симпатичен е.
Скрит текст:

# 1 141
  • където ми харесва
Близнаците на на Ася Капчикова знае ли са дали са  инвитро 🤔
А какво значение има? 🤔 Дори и да са, не е длъжна да го споделя с аудиторията.

# 1 142

Каквото значение имат всички клюки, които се обсъждат тук.

# 1 143
Златка Райкова ... бррр
Скрит текст:

# 1 144
  • София
Деси Цонева е издокарала малката буфтичка с доста ретро-кичозна диадема: https://www.instagram.com/p/CHpeTLWDCMn/?igshid=1jigbqyj0fm7b

# 1 145
.

Леле, тая статия, ако е вярна, че до нумероложки/астроложки се допитват кога да ражда, тия и двамата са пълни дебили. Ако заради подобен съвет първото го е родила толкова преждевременно и заради това беше толкова зле (и вероятно за цял живот ще има отражения), а сега и второто, което според мен също е родено преждевременно, са за затвора. По-зле са и от Йоко Оно, която беше родила нарочно на рождения ден на Джон Ленън че детето да наследи таланта на баща си. Явно на нея не ѝ се получи това с таланта, ама поне здравословно май не е толкова зле синът ѝ.

# 1 146
Лапо Елкан
Скрит текст:

Бела Хадид
Скрит текст:

Благо и малкия
Скрит текст:

# 1 147
.

Леле, тая статия, ако е вярна, че до нумероложки/астроложки се допитват кога да ражда, тия и двамата са пълни дебили. Ако заради подобен съвет първото го е родила толкова преждевременно и заради това беше толкова зле (и вероятно за цял живот ще има отражения), а сега и второто, което според мен също е родено преждевременно, са за затвора. По-зле са и от Йоко Оно, която беше родила нарочно на рождения ден на Джон Ленън че детето да наследи таланта на баща си. Явно на нея не ѝ се получи това с таланта, ама поне здравословно май не е толкова зле синът ѝ.

Мира Кунева е астролог, а не нумеролог. Доколкото знам причината за по-ранното раждане при Светлана е медицинска, което налага плодът да се извади преждевременно. Това става чрез секцио и при такъв вариант може да се избира дата, но в рамите на няколко дни. Никой уважаващ себе си астролог няма да посочи дата, която е твърде далеч от препоръчителната.

# 1 148
Златка Райкова сигурно си мисли, че е с баси уникатния грим, ама на мен ми  изглежда немита, все едно е ходила с Благо да нанасят въглища.

# 1 149
Снимките на Андреа и Кубрат били от някаква нова рекламна кампания на водка.

https://life.dir.bg/zvezdi/andrea-i-kubrat-pulev-otnovo-zaedno-k … bi-v-obsht-proekt

# 1 150
  • In The Middle Of Nowhere
На клипче в инстаграма й имаше и кадри със Симеон Сакскобургготски..Rolling Eyes

# 1 151
  • където ми харесва

Каквото значение имат всички клюки, които се обсъждат тук.
Добре, щом така ги виждаш нещата, значи и това явно е клюка. Но, никъде не е споменавала дали са инвитро или не.

# 1 152
За реклама на водка да се снима с най-големият си враг, с който се плюха публично,  съдиха и я смаза психически.Циганска работа!

# 1 153
Не го е преживяла, затова се снима да види той какво парче е изтървал. Wink

# 1 154
Всичко е/за пари!

Общи условия

Активация на акаунт