Звездни компромати - Ноември'20

• 231 252
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 215
За Анна Мария мога да кажа само едно: Природата и дала, тя го съсипАла.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 19:55 от SilviPv

# 1 216
Мегз вече и астроложка го раздава 🙄😆

# 1 217
Защо в темата присъстват такива като Ана Мария Чернева?

# 1 218
Леле тази Ана Мария каква беше красавица преди 10 години ! Защо се съсипа с тези безумни корекции ... Много ме е яд специално за нея, беше много хубава.

# 1 219

Защо присъстват Златки и други известни с това, че са известни?

# 1 220
Камиларите обичат такива сигурно, а нашите техните парички. Wink

# 1 221
Мис България 2020 стигна и до "hot" секцията на 9gag. Поне се разчува за нея...
https://9gag.com/gag/aP7qjZG?ref=android

# 1 222
Коментарите са .....  бляк - дожаля ми за Мис България чак.

# 1 223
  • София
За нито една жена, опропастила се сама с корекции, не ми е жал. Заслужават си го, тамън да се замислят следващия път. Ако и това не им е достатъчно, малко им е. И то защо? Защото всяка 2-ра не се харесва. Вмето да се учи как да живее със себе си и да харесва недостатъците си, защото не всички са непоправими, дай да се правим на кифли.

# 1 224
Те не приличат и на кифли, а на страшилища.

# 1 225
  • Пловдив

И аз непрекъснато това се питам.

# 1 226
Защото са ходещи компромати и явно тези, които ги "пускат" си мислят, че са интересни.

# 1 227
Аз пък разбрах, че потребителката пита дали близначета  са заченати инвитро, защото Ася така и не показа таткото.
Обикновено за да натрият носовете на бившите веднага се качват пръстени, букети, почивки...

Погрешно си разбрала - питах дали Ася е споделяла как е забременяла, а отделно дали е показвала мъжа си.

Не знам с какво моят пост предизвиква такива реакции, тук са се коментирали и далеч по-лични въпроси.

# 1 228
Тези коментари са право в целта. 🙄👀
Скрит текст:

# 1 229
  • Пловдив
Аз пък разбрах, че потребителката пита дали близначета  са заченати инвитро, защото Ася така и не показа таткото.
Обикновено за да натрият носовете на бившите веднага се качват пръстени, букети, почивки...

Погрешно си разбрала - питах дали Ася е споделяла как е забременяла, а отделно дали е показвала мъжа си.

Не знам с какво моят пост предизвиква такива реакции, тук са се коментирали и далеч по-лични въпроси.

На мен също ми е любопитно като видя близнаци дали са инвитро или не. Не за друго, а защото напоследък има много близнаци и причината е инвитрото.  Преди години, като бях ученичка в училището ми, където бяхме около 2000 човека имаше две двойки близнаци. Сега в училище почти във всеки клас има. Радвам се, че има много деца, но и ми е интересно колко естествено заченати близнаци има.

Общи условия

Активация на акаунт