Звездни компромати - Ноември'20

• 231 257
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 185
Твърде претенциозна и досадна, нищо лудо не виждам. А и изглежда по-дърта от него.

# 1 186
  • Пловдив
По-скоро като екранна двойка ги виждам. И двамата са силни характери и би се получило хубаво шоу в ефир.
Единия залитнал по западната модерна кухня , другия традиционалист,  шоуто ще е турлу-гювеч.

# 1 187
Скрит текст:
Близнаците на на Ася Капчикова знае ли са дали са  инвитро 🤔
А какво значение има? 🤔 Дори и да са, не е длъжна да го споделя с аудиторията.

Каквото значение имат всички клюки, които се обсъждат тук.
Добре, щом така ги виждаш нещата, значи и това явно е клюка. Но, никъде не е споменавала дали са инвитро или не.
Някои хора отдават прекалено много значение на клюките.
Както и да са заченати дечицата, все тая - нали ги има и мечтата на една жена е сбъдната, останалото не е важно.
А за мисляли ли сте се, че за някой това може да е стимул и вдъхновение, че и на него може да му се получи? Не всички клюкарят от злоба и завист и цъкат с език "ето и на тая нещо не ѝ е било наред".
Не съм се замисляла, защото в бг мама стимул за инвитро ще намериш най-малко в клюкарската тема.

# 1 188
Навсякъде може да намериш смисъл или да се "инфлуенснеш", особено ако обичаш да подражаваш на някой. Wink

# 1 189
И на мен ми е любопитно дали са инвитро, обикновено близаниците са инвитро, какъв е шансът да са естествено родени?

# 1 190
Голям. Няколко мои познати имат естествено заченати близнаци.

# 1 191
Аз пък разбрах, че потребителката пита дали близначета  са заченати инвитро, защото Ася така и не показа таткото.
Обикновено за да натрият носовете на бившите веднага се качват пръстени, букети, почивки...

# 1 192
Това клипче на Тото и Криси е много интересно, отговарят на въпроси. https://www.youtube.com/watch?v=Tyas5rzg0uY
Стана ми много мъчно, когато тя коментира песента на Тото "Чужди усмивки" (17,26 мин.)

# 1 193
Това клипче на Тото и Криси е много интересно, отговарят на въпроси. https://www.youtube.com/watch?v=Tyas5rzg0uY
Стана ми много мъчно, когато тя коментира песента на Тото "Чужди усмивки" (17,26 мин.)
На мен пък изобщо не ми е мъчно, много добре е знаела в какво се забърква като започнаха връзка малко след раздялата му с Яна. За Яна ми е мъчно, че остана с етикета бившата на Тото, на нея дали и е лесно да започне връзка като постоянно всеки ще я свързва с песента. Хубава песен направи, ама интервютата след това да се обясянва за песента му изиграха лоша шега.

# 1 194
И на мен ми е любопитно дали са инвитро, обикновено близаниците са инвитро, какъв е шансът да са естествено родени?
Е, ти сериозно ли? Ин витрото е масово достъпно от около 20 години. Преди това как са се раждали близнаците? Самата аз познавам над 10 двойки близнаци, родени през 80те години (от училище, от квартала и т.н.) и те ли са ин витро...
Напълно нормално е /не/известна личност да роди близнаци, заченати чрез добрия стар секс.

# 1 195
Gigi Hadid ... не знаех, че така й е цялото име
Скрит текст:

# 1 196
Естествено родени или естествено заченати.
И на двете шанса е голям.

# 1 197
На мен пък изобщо не ми е мъчно, много добре е знаела в какво се забърква като започнаха връзка малко след раздялата му с Яна. За Яна ми е мъчно, че остана с етикета бившата на Тото, на нея дали и е лесно да започне връзка като постоянно всеки ще я свързва с песента. Хубава песен направи, ама интервютата след това да се обясянва за песента му изиграха лоша шега.

Така е, но тук е виновен Тото и никой друг. И двете трябва да се научат да живеят с това, заради грешката на Тото. Аз харесвам Криси и много добре я разбирам, мога да се поставя на мястото на Яна също. Като цяло кофти история..

Gigi Hadid ... не знаех, че така й е цялото име
Скрит текст:

Да, Джелена Хадид, красива жена, много я харесвам. Интересно ми е как се казва момиченцето им. CupidSparkling Heart

# 1 198
Това сме го обсъждали и преди. За мен Тотовата женичка е болезнено ревнива и просто не може да преживее, че е имало друга. За това и се напъна Йонко да и напише и на нея песен.

# 1 199
Отделно много ми е смешна с опитите си да става известна покрай Тото, ама не и се получава особено.

Общи условия

Активация на акаунт