Звездни компромати - Ноември'20

• 231 259
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 155
Изпуснах дискусията от предната тема за "Търси се" с Рая Пеева. Разбра ли се каква е историята с майка й?
Попадна ми някакво общо интервю:

# 1 156
Трансджендър жена спечели конкурса "Мис Интерконтинентал" в Нова Зеландия ... и пак изглежда по-добре от нашата нова мис
 https://skafeto.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D … %B0%D0%BB/115167/

# 1 157
Транс, не транс, всички са жертви на суетата си.

# 1 158
Изпуснах дискусията от предната тема за "Търси се" с Рая Пеева. Разбра ли се каква е историята с майка й?
Попадна ми някакво общо интервю:
Двете са такова артистично клише. Майката е "световна", нищо че дори за българският зрител е почти неизвестна, бащата "гениален" музикант. Всички са мега яки и печени - спят през деня, творят през нощта, обличат се шармантно и се отличават от безличната маса. Другите актриси - бездарни и пакостят от злоба на примадоните.
...
Обаче, това, което ме втрещи е - как Рая получила роля във филм за Леа Иванова и не била първи избор на режисьора, но фатален инцидент възпрепятствал титулярката и взели Рая. Този благосклонен за нея факт и трагичен за другото момиче, тя коментира, като намеса на Леа Иванова "от горе"...

От цялата беседа лъха на евтина фукня и самодоволство. Толкова далеч от световните интервюта на големите звезди.

# 1 159
Близнаците на на Ася Капчикова знае ли са дали са  инвитро 🤔
А какво значение има? 🤔 Дори и да са, не е длъжна да го споделя с аудиторията.

Каквото значение имат всички клюки, които се обсъждат тук.
Добре, щом така ги виждаш нещата, значи и това явно е клюка. Но, никъде не е споменавала дали са инвитро или не.
Някои хора отдават прекалено много значение на клюките.
Както и да са заченати дечицата, все тая - нали ги има и мечтата на една жена е сбъдната, останалото не е важно.

# 1 160
  • София
Хари Стайлс
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Бритни
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Зоуи Салдана
Скрит текст:
Хелена Бонам Картър
Скрит текст:

# 1 161
Става ли ясно накрая в интервюто защо на Рая са й трябвали букет цветя и прасе? Страшно тъпо интервю и ужасно звезделеене от тяхна страна, не се издържа.

# 1 162
Това истина ли е? Една от участничките в "Игри на волята".Не следя предаването и не съм на ясно кое е въпросното момиче и каква е била целта й .Какво е направила в игрите не знам ,но с тази си поява,определено ще бъде забелязана там където трябва.
Скрит текст:

# 1 163
  • където ми харесва

Добре, щом така ги виждаш нещата, значи и това явно е клюка. Но, никъде не е споменавала дали са инвитро или не.
Както и да са заченати дечицата, все тая - нали ги има и мечтата на една жена е сбъдната, останалото не е важно.
Това имах предвид и аз, но явно дамата мнооого я гложди как е заченала друга жена.

# 1 164
Това истина ли е? Една от участничките в "Игри на волята".Не следя предаването и не съм на ясно кое е въпросното момиче и каква е била целта й .Какво е направила в игрите не знам ,но с тази си поява,определено ще бъде забелязана там където трябва.
Скрит текст:

Да, истина е. Целта е точно да бъде забелязана.
И защо не.

# 1 165
Много го харесвам Хари, но е покъртителен за  Vogue 😃
Скрит текст:
, , ,

# 1 166
  • София
Скрит текст:

А за мисляли ли сте се, че за някой това може да е стимул и вдъхновение, че и на него може да му се получи? Не всички клюкарят от злоба и завист и цъкат с език "ето и на тая нещо не ѝ е било наред".

# 1 167
  • София
Много го харесвам Хари, но е покъртителен за  Vogue 😃
Скрит текст:
, , ,
Първата рокля не е лоша и му стои горе-долу добре, малко му виси на бюста 😂😂😂😂

# 1 168
  • Пловдив
Манчев и изгората му...
Скрит текст:

Ганиту... Simple Smile
Скрит текст:
Николета рекламира м-на на Малкоданска...https://www.instagram.com/p/CHhrOLJghil/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CEeC7gQjIBr/?utm_source=ig_embed

# 1 169
  • DE
Страхотна е последната пола на Хари Heart

Общи условия

Активация на акаунт