Звездни компромати - Ноември'20

• 231 141
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 725
И аз се сетих за календара с пожарникарите, както и за тази кампания. Stuck Out Tongue Winking Eye Relaxed Relaxed

Скрит текст:

При мен функцията се казва "Управление на жестовете".  В настройките на камерата е.

Мерси

# 1 726
Кактусче, шофьорите изначално имат афинитет към история и политика. Най-малкото, повечето таксиметрови шофьори са способни да оставят безмълвни и академици.
Факт, че бях останала с впечатление (от техни интервюта), че е бил боксьор.

# 1 727
Календарът е тотална нелепица.

# 1 728
Кактусче, шофьорите изначално имат афинитет към история и политика. Най-малкото, повечето таксиметрови шофьори са способни да оставят безмълвни и академици.
тук четох един виц, нещо от рода на "как искам през 2021 когато всичката тази лудница е свършила да седна в едно такси и да кажа на шофьора "Абе кой го създаде тоя вирус и защо,  бе" 🤣

# 1 729
Аз май последна изгледах интервюто. Много ми хареса Андреа, нищо че е филтрирана. Също не ѝ знам песните. От вас разбрах коя е и каква е, както и покрай клюките с Кубрат. Много мила ми се стори и много мъчно ми стана за нея. Жалко че се самонаказва толкова. Въобще човека за който го прави не си заслужава. Не съм сигурна че ще превъзмогне някога това през което е решила че преминава. Искрено се надявам да срещне подходящия човек час по скоро. Въобще никакви разголени и "слаби" снимки не ѝ трябват. Тя си е красива всякак.

# 1 730
  • Rock & Roll feeling ...
Joy Joy

Бил е май на младини, но не знам дали профи или при аматьорите. После животът го е поел в друга посока.
Кубрат и Тервел му се раждат, когато е около, та даже май и над 50 годишна възраст.
Рано остават без майка, а когато са в 20те си години остават кръгли сираци.
Имат интересна семейна и навярно не лека история. Щеше да е чудесно, ако двамата братя бяха малко повече човеци на място.

# 1 731
  • Sofia
Познайте кое е това сладурче,днес е рожденичка 🎂
Скрит текст:

# 1 732
Майлито

# 1 733
  • София
А този симпатяга вчера е бил рожденик.
Мадс Микелсен -
Скрит текст:

# 1 734
Вижте какво ми изпратиха, беше ми смешно да го гледам - със спрян звук естествено :
Андреа и Кубрат в клип https://youtu.be/PJur_Tf4CX8
Клипа ми е странен. В него има сгъваем телефон, модели които май излязоха тази година или в края на миналата, а под клипа пише 2013 ? Може и да се бъркам де, ама ми заприлича.
За календарът с кученца - това въобще не може да ме омилостиви. Само може да ме отврати. Няма стил, няма нещо което да ме грабне.  Няма естетика. Вярно, е че пожарникарите от Австралия предизвиквам еротични мисли, но смятам, че бе изкуство....

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 19:33 от Vicky_P

# 1 735
Много е стара тази песен, сигурно 2008-2009та.

# 1 736
  • Rock & Roll feeling ...
AglayaDreams липсва със звездните рожденици Hug

Това е една от първите й песни, точно след като са се гаджосали. Даже е без с иликон още.

# 1 737
Восъчните фигури на Мадам Тюсо са избягали от музея. 😏🙄
Благой и Златка. 👌
Скрит текст:

# 1 738
И носа май не е оправен.

# 1 739
  • Варна/Амстердам
Барби и Кен-БГ едишън...🤡

Общи условия

Активация на акаунт