Звездни компромати - Ноември'20

• 231 134
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Пловдив
Венсан Касел става на 54. Мислех, че е по-стар.

https://woman.bg/novini/vensan-kasel---lyubimoto-ni-losho-momche … -na-54.58896.html

# 1 741
Вярно е, че е много красива. И много млада. Имам точно две приятелки, които сякаш са ѝ сестри - красиви са и сега на 30 +, без нито една корекция. Защо Андрея толкова корекции си направи?

# 1 742
Восъчните фигури на Мадам Тюсо са избягали от музея. 😏🙄
Благой и Златка. 👌
Скрит текст:

Наистина не приличат на хора. Маймуни! 😆

П.п. извинявам се на животинките! Не исках да ги обидя!

# 1 743
Барби и Кен-БГ едишън...🤡
Барби и Кен от Максуда.

# 1 744
Барби и Кен-БГ едишън...🤡
Барби и Кен от Максуда.
Или от Алиекспрес. Trollface

# 1 745
  • Варна/Амстердам
Или Барби и Кен за бедни.😂

# 1 746
Благо с тая ограда е още по-комичен.

# 1 747
Или Барби и Кен за бедни.😂
Малко напомнят Работник и Колхозничка. То като се замислиш..., баш на трудоваци изглеждат двамата.

# 1 748
Да се включа и аз по темата за Андреа. Изгледах интервюто най-накрая и видях една дълбока нещастна жена. Съжалявам я наистина, че е отделила толкова години от живота си за този мъж. Въпреки това смятам, че тя не иска да продължи напред а гледа в миналото, когато е била на върха на славата и с перфектния (за нея)мъж до себе си. Според мен човек, който иска да продължи напред, ще го направи, а тя се е вкопчила в миналото, в Кубрат, пайнер вулгарните снимки в социалните мрежи (току виж някой я харесал) на фона на цялата конкуренция. Трябва и ново начално, на чисто, но за съжаление егото и пречо. Жалко е да видиш как остаряват подобен тип жени, не само тя, а и Емануела, Преслава, Ивана,по един или друг начин залеза на кариерите им се отрази зле на психиката, може би Галена само уддържа фронта.

# 1 749
Ами, не , Андреа е в България, където всички много ги интересува кой колко е слаб, дебел и тн. И темата го показва. Извън България много слабо някой го интересуват такива неща. Тук най-често може да се види едра жена с неподдържана кожа с добре изглеждащ мъж. И много се харесват и не виждат нищо, което да не е хубаво с себе си. И им върви в любовта, и са доволни от себе си. В България сме свикнали да търсим недостатъци. Майка ми, като дойде тук, с нескрито възмущение оглежда фигурите и косите на жените. А те са си много доволни от себе си. Доста е еснафско и гнусно е това обсъждане на останалите хора.

# 1 750
И Галена не става. След 10 години всичките ще са като бабички с безброй корекции.

# 1 751
Извън България много слабо някой го интересуват такива неща.

Изобщо не съм съгласна. Навсякъде в Европа външния вид е повод за клюки... В Америка не знам как е.

# 1 752
Галена и тя ли не става? Аз мислех, че добре се поддържа и мъжете точат лиги след нея.
Не е красиво да се обсъждат недостатъците на хората, съгласна съм.
Дайте да закриваме темата.

# 1 753
Какво и е на Галена, на мен ми стана много симпатична след участието на gay pride и всичкия hate, който се изля срещу нея. Но пък израелската певица накрая направи жест размениха си якетата или нещо такова...външна звезда да има респект към теб, пък нашенските да те плюят, много много българско е това. Не съм по чалгата, не казвам, че съвсем не знам за какво става въпрос, все пак банкети колеги в България, в Слънчев бряг колеги и туристи които ходеха по чалги казват че прави страхотен купон. Галена това. И Илиян. Повечето другите били дървета. То и аз на банкет на финална фаза където е само чалга , ако ще танцувам на нещо е нейно че са едни такива по като регетон

# 1 754
  • София
Ирина Шейк
Скрит текст:
Кандис
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Кортни Кокс
Скрит текст:
Хю Джакман
Скрит текст: