Звездни компромати - Ноември'20

• 231 132
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 755
Чалгаджийките за това вирят носове, заради цялото внимание, което им се отделя. А не си струва, изобщо даже.
Ева Лонгория и Санти, прекрасни!
Скрит текст:

# 1 756
Вчера гледах в ИГ как двамата готвят- Ева и дечко. Голяма забава е.

# 1 757
Жалко е да видиш как остаряват подобен тип жени, не само тя, а и Емануела, Преслава, Ивана,по един или друг начин залеза на кариерите им се отрази зле на психиката, може би Галена само уддържа фронта.

Извинявай, ама как така Галена, Преслава, хайде Емануела е по-голяма, да остаряват. Да не говорим за залез на кариерите.

# 1 758
Коментари, че жени на 30 +, след десет години ще са бабички, очевидно са от много млади момичета. Айде живи и здрави, като наближат тия години, да видим дали ще се чувстват баби. Simple Smile
С най- добри чувства.
Критикари и еснафи сме си, вярно е - очевидно не само за физически недостатъци, но и за възраст - психически рано се пенсионираме, просто сме малки и провинциални.

Аз също, признавам, като видя Биби Рекса или някоя подобна, всеки път изумявам - що за самочувствие, на тези бедра, да им сложиш къса пола? Така сме възпитавани, това трудно се изкоренява.
Пък тя (или някоя друга), вероятно се чувства уникално секси и красива и не е само нейно внушение - харесвана е.

# 1 759
  • Rock & Roll feeling ...
А аз си мисля, че Алисия, Галена, Андреа и пр. , след 40 ще изглеждат по-състарени, заради неадекватните хир. намеси, а не проди числото на възрастта. Алисия ми изглежда изкривена и състарена от това неадекватно подмушване. Николета с тия устни, също смятам, че са в минус. Галена и тя  е "нападната от рояк пчели" . Така направени коренциите не носят младост, а уродливост и  състаряват.
Засега само на Преслава корекциите, даже са я подмладили. Опъвала се е жената и изпилвала. Не се е подмушвала. Но са толкова драстични, че пак имат негативен отенък в обществото.

# 1 760
Не било в чужбина така. Адел защо отслабна тогава?

Дженифър Гарнър като малка:
Скрит текст:

# 1 761
А аз си мисля, че Алисия, Галена, Андреа и пр. , след 40 ще изглеждат по-състарени, заради неадекватните хир. намеси, а не проди числото на възрастта. Алисия ми изглежда изкривена и състарена от това неадекватно подмушване. Николета с тия устни, също смятам, че са в минус. Галена и тя  е "нападната от рояк пчели" . Така направени коренциите не носят младост, а уродливост и  състаряват.
Засега само на Преслава корекциите, даже са я подмладили. Опъвала се е жената и изпилвала. Не се е подмушвала. Но са толкова драстични, че пак имат негативен отенък в обществото.

Според мен корекциите са отражение на вътрешното им състояние. Идеята ми беше, че тези жени остаряват тъжно, защото не могат да приемат факта, че остаряват. Само че времето си минава и идват нови и по-напористи на тяхно място.

# 1 762
На Теди Велинова ми прилича

# 1 763
Адел дебела си имаше грамита и златни албуми. Сега и е скимнало да слабее, сега слабее. Може просто по здравословни причини, те тук лекарите съветват между другото за такива неща, че теглото вреди на сърце, холестерол, ама деликатно такова , не да ти казват дебела си

# 1 764
мда, както Мадона не може да приеме, че остарява и е станала карикатура. и още много такива, без значение страната.

# 1 765
И аз от много време съм забелязала как корекциите състаряват. Примерно, дори Кайли Дженър изглежда по-възрастна, а е на 23 само. За Бела Хадид да не говорим. При нея четох, че това "изсмукване на мазнините" от бузите я прави да изглежда по-възрастна, а тя преди си е имала някакви бузки. На Крис Дженър скулите пък няма да ги коментирам. Приличат ми на задника на Валериева, едни такива... издути и уродливи.

# 1 766
  • Rock & Roll feeling ...
Ами то си е и вредно. Особено при ръст +/- 170 и килограми над 85 .
За двигателна сиситема, сърце, последици от висока захар и пр. и пр. .  
За мен по-големият проблем е, че масата подхожда с критика и подигравчийство към пълните хора, предимно коментирайки външният им вид. А според мен трябва да се говори повече за здравната страна на нещата.

# 1 767
И аз точно заради корекциите не ги харесвам и затова казах, че ще са като бабички. Да, изглеждат по-възрастни и по-странни, да не кажа по-грозни. Има живот и извън инстаграм и гледката не е приятна. Wink Всички го виждаме.

# 1 768
И аз идвах със снимки на Биби Рекса, която успешно догонва Лизо, но после си помислих за боди шейминга и реших да не я плюя. Тя е готина и никога не се е срамувала от произхода или външния си вид.

Смених си мнението за Ева Лонгория в момента, в който тя започна да бълва призиви в подкрепа на новия Мистър Президент. Дори разбрах че е имала изказване, което се е възприело като про-латина и анти-блек, та после й се налагаше да се извинява публично.

Ким К е с нови гърди
https://www.instagram.com/p/CH6He_sAArq/
https://www.instagram.com/p/CH9Ue2FgCgB/

# 1 769
Всички чалгаджийки бяха потресаващи преди 15 години, сега с корекциите се подмладиха (макар някои да изглеждат като подпухнали след преспиване), но след време ще видим резултатите от това блъскане с филъри.
Преслава ако си беше спестила корекцията на зъбките щеше да е по-красива според мен.
П.с - евала за Макалана.

Общи условия

Активация на акаунт