Звездни компромати - Ноември'20

• 231 117
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 860
Този Лъчо е пълен ръб. Преди време попаднах случайно на негова публикация, в която се обясняваше в любов на жена си. По жалък начин, естествено. Направи ми впечатление следният фрагмент: “жена ми не е най-красивата” .... ?!?
Повярвали са си тези скандаУни господа.

# 1 861
Той щото е много красив. Или се има за много умен като д-р Ентелегенчев. Joy

# 1 862
Рийз... сладурана
Скрит текст:
Само аз ли не я харесвам? Винаги е една такава сладникава, захаросана, изкуствена ... дори не мога да го облека в думи.

# 1 863
Рийз... сладурана
Скрит текст:
Само аз ли не я харесвам? Винаги е една такава сладникава, захаросана, изкуствена ... дори не мога да го облека в думи.
Да, тя наистина на пръв поглед ми е такава. Обаче ми се струва, че зад захаросаната й външност се крия една жена с практичен ум и здрава ръчичка. Която уж се усмихва, ама здраво управлява  това, което има. И нейната естественост, неподправеност и нормалност ми действат страшно успокояващо. И децата й супер нормални. В този свят на разкривени хора, госпожа У. ми е направо глътка свеж въздух.
А на мен от българските известни най-най-тъпа ми е Александра Сърчаджиева.

# 1 864
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ми явно си я обича такава грозна, не е ли яко. За мен този човек е голям ръб, наистина, но такова обяснение в любов ми се струва много истинско. И аз бих го оценила положително. Много мразя клишета... най- красива, ала бала, при положение, че не е така. Те са в шоу- бизнеса в кавички, а там по красиви жени- бол, но той си обича нея, защото си е типа грозота, която харесва.

# 1 865
е как ще е грозна, що за глупост? съвсем нормално и симпатично момиче.

# 1 866
  • Пловдив
Аз съм пределно наясно, че има куп по-красиви жени, но някак не очаквам мъжът ми да изпляска в статус "Не си най-красивата". Не защото съм най-красивата, а защото е тъпо.

# 1 867
е как ще е грозна, що за глупост? съвсем нормално и симпатично момиче.

Това изобщо не е важно, точно това се казва: красива- грзна, все тая, аз те обичам такава

# 1 868
тц, не се получава въобще.

# 1 869
Нормален мъж ще напише, че е най-красивата за него, но не и публично да обяснява, че не е най-красивата.
И двете нежни половинки на групарите са несигурни момичета и им личи, тъкмо заради двата ръба, с които са се събрали

# 1 870
Аз не виждам нищо лошо в това "Обичам те, грозотийо", защото е любов,
а неща от типа "Ти си най- красивата жена на света за мен, и правиш света...ала-бала, повръщам" , знам че е копи- пейст, ако не физически, то ментално

А ако мъжа ми го напише в статус, ще умра от срам

Както казваше някой "Мъже, като казвате - ти си най- красива на Света, добавяйте "ЗА МЕН", за да не се излагат жените ви по конкурси за красота"

Иначе, аз си знам, че съм най- красива на света

# 1 871
Мислех, че само Йони не е умен ....
А Лъчо бил трогателно тъп.....

# 1 872
Боже какъв тъпчо. Има начини и за не-мис Свят да направиш комплимент. Ласкин как пишеше за Александра, леле, плаках веднъж, никой не ми се е обяснявал публично така. Ама дали е било само думи..не знам, защото за други жени се изразяваше грозно и обидно в тяхно присъствие и това не го одобрявам, ако ще и най голямата парцалеса да е.

# 1 873
Ласкин беше ужас

# 1 874
Май аз съм единствената смотла,която харесваше Ласкин. Някак ми беше честен,откровен,да в повечето случаи доста груб и дори вулгарен. Но мисля,че е по-добре от лицемерието.

Общи условия

Активация на акаунт