Звездни компромати - Ноември'20

• 228 227
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 950
Тази Джиджи когато я видя веднага ми се набиват в очите висналите ѝ бузи и друго не мога да забележа 😁
А Бела ми харесва не знам що, но много повече от сестра ѝ.

# 1 951
Страшен криндж от Касиел Ноа Ашер, по-известна като Деса Поетеса в артистичните среди:

www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Nasha-aktrisa-Bez-dohodi-sum-b … 024456%3famp=true

Тази жена никога не е на център. Преди много години постоянно я канеха по предавания, все се опитваше да се прави на голям новатор, че открито говори за секс. Ами като цяло живот не си правила друго, освен да мислиш и говориш за х..ве, ще гладуваш сега на 50, че и недостойно гладуване.

# 1 952
  • In The Middle Of Nowhere
Е защо тя да е Деса Поетеса? Кой е всъщност прототипа?

# 1 953
  • Пловдив
Защото се казва/ше Деса Красова.

# 1 954
Скрит текст:
Страшен криндж от Касиел Ноа Ашер, по-известна като Деса Поетеса в артистичните среди:

www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Nasha-aktrisa-Bez-dohodi-sum-b … 024456%3famp=true

Тази жена никога не е на център. Преди много години постоянно я канеха по предавания, все се опитваше да се прави на голям новатор, че открито говори за секс. Ами като цяло живот не си правила друго, освен да мислиш и говориш за х..ве, ще гладуваш сега на 50, че и недостойно гладуване.
Рядко неприятна жена. Фалшива, позьорка, изпълнена с някакви повърхностни напъни за оригиналност и артистичност. Винаги ми евтинее – и на външен вид, и на поведение.

# 1 955
Мелания посреща самичка пристигането на коледното дърво в Белия дом.

Скрит текст:

Цитат
Първата дама на САЩ. За последен път в тази си роля тя посрещна елхата, която тази година ще грейне в Белия дом.
В зашеметяващо палто на Balenciaga и високи черни ботуши. Само усмивката е малко пресилена, а и Доналд не застана до нея - явно не е в коледно настроение...
Но тя е все така на ниво. Прекрасната Мелания.

Хич не е пресилена, толкова щастливо усмихната не съм я виждала. Joy

# 1 956
Даже Доналд изглежда никак не й липсва.

# 1 957
  • София
Даже Доналд изглежда никак не й липсва.
Сигурно си отбелязва дните до 20 януари със задраскване в календара Sunglasses
А той Дони защо не пази Белия дом, пак ли на голф?

# 1 958
В какво се превърна Тайра. Толкова я харесвах. Повече от Наоми.

Back to the roots Wink

# 1 959
  • In The Middle Of Nowhere
Защото се казва/ше Деса Красова.

Това го знам, но какво общо има едната с другата(освен малкото име?)? Чак ми стана любопитно кой имитира образа на Деса Поетеса, но в гугъл засега никъде не я свързват с Деса Красова..

# 1 960
  • София
Не съм от феновете на Мелания, но на тези снимки сияе. Винаги е била супер стилна, откакто е първа дама на САЩ, но това излъчване не го е имала. Даже напротив, има доста снимки с усмивка по протокол. Тук много ми хареса.

# 1 961
Не съм от феновете на Мелания, но на тези снимки сияе. Винаги е била супер стилна, откакто е първа дама на САЩ, но това излъчване не го е имала. Даже напротив, има доста снимки с усмивка по протокол. Тук много ми хареса.
На път е да се отърве от тоя цирк жената, как да не сияе. Чест и прави, че се държа достойно и безупречно във всеки един момент от пребиваването и в бялата къща! Под сурдинка се говори, че само чака да свърши мандата и да бие шута на Шута. Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 13:25 от Sysly

# 1 962
Мелания се оказа жена на място. Нито един гаф не допусна докато беше първа дама, не се самозабрави и не се натрапваше. Винаги беше удоволствие да гледаме тоалетите. Такива съвършени първи дами рядко се случват.

# 1 963
Мелания се оказа жена на място. Нито един гаф не допусна докато беше първа дама, не се самозабрави и не се натрапваше. Винаги беше удоволствие да гледаме тоалетите. Такива съвършени първи дами рядко се случват.

Е не съвсем. Ако броим появата с онзи шлифер за гаф, де.

# 1 964
Мелания, може би ще влезе в историята като най-красивата първа дама. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт