Звездни компромати - Ноември'20

• 227 859
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 130
Той ли беше? Пък и хубавец, как го е изтървала и то за... Рачков?!
Сталийски още ли е с Вили Сечкова, тя беше много готина мадама, но изчезна яко дим от светския живот.
Я, сега прочетох, че Вили Сечкова и Сталийски се запознават, докато и двамата са обвързани - Сталийски все още е гадже на Мария, а Вили е била гадже на брата на Игнатова. Каква мешавица.

Не го е изтървала, той я е зарязал. Имаше слух, че си е рязала и вените заради него.

# 2 131
Брей, каква драма!
Ми тогава защо ще праща кошница на Рачков със злостна бележка, аз за това реших, че той е бил зарязан и наранен.

# 2 132
Не знам защо е толкова съжалявана Мария, този Нойзи е класи над Рачков. И като външност, и като интересен тип. Изобщо не бих се колебала кой от двамата да взема, та раздялата с Рачков според мен е донесла нещо добро за нея.

Нищо интересно не виждам в Нойзи, такова квази интелектуално клише е. Поне физически да беше готин. И двамата с Рачков са зле като мъже. Абсурдно, но от всички Петко е най-добре.

# 2 133
Тя ако си е рязала вените заради Рачков ще има видими белези. Това звучи вече абсурдно.

# 2 134
След продължителен размисъл реших, че ако изборът ми е между Рачков и Нойзи, по-добре да си взема котка и да остана стара мома.

# 2 135
Този с кошницата е друг. Бивш футболист, сега бизнесмен. Стилян Шишков, държи Спортал и други сайтове.

# 2 136
http://skandalno.net/mazhete-v-zhivota-na-mariya-ignatova-vse-28020/
Ето тук пълната история на любовния живот на Мария 😂

# 2 137
....приготви си едни петнайсетина хиляди месечно за да й поддържаш стандарта. ....
За ток, вода и топлофикация ли харчи тези 15 хиляди, защото за дрехи, стилист, фризьор, гримьор и козметик определено не ги харчи. Joy

# 2 138
Смалила съм, 20 000 лв. били. 😄
Ми ето, все такива мъже подбира Мария, да й помагат в кариерата. Много удачно се влюбва жената. Не всички жени имат тоя... късмет 😜

Била си рязала вените за Сталийски, не за Рачков. А кошницата била от собственика на Спортал, Стилян Шишков, не от Сталийски.
Игнатова не е скучала през годините.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 15:27 от Tess d`Urberville

# 2 139
За Мария Игнатова знам, че обича да се представя като: ама вие знаете ли коя съм? Аз съм Мария Игнатова. Става въпрос за телефонно обаждане от нея към финансова институция. Да не изпадам в повече подробности. Ама й се смееха служителите. Щото, какво като си Мария Игнатова. Да не си Кюри!

# 2 140
  • Пловдив
Аз много трудно се сетих коя изобщо е Мария Игнатова.

# 2 141
Мен ме впечатли как на 16 години отишла да учи в САЩ, за да се отърве от тежкия си живот в България. Колко да е тежък животът на здрава и права 16-годишна, чието семейство може да си позволи финансово и да им бъде разрешено да я изпратят да учи в САЩ в онези години, и то без да е някакво специално дарование, със стипендия и пр.?

Изглежда ми като да е от семейство с връзки и пари, и се е движела в съответните среди на заможни винаги. Не мисля, че иначе биха ѝ обърнали кой знае какво внимание, ако беше някоя бедна и пробивна, каквито също имаме доста сред "звездите" ни.

# 2 142
Не знам защо е толкова съжалявана Мария, този Нойзи е класи над Рачков. И като външност, и като интересен тип. Изобщо не бих се колебала кой от двамата да взема, та раздялата с Рачков според мен е донесла нещо добро за нея.

Нищо интересно не виждам в Нойзи, такова квази интелектуално клише е. Поне физически да беше готин. И двамата с Рачков са зле като мъже. Абсурдно, но от всички Петко е най-добре.
Тъкмо се притесних, че аз не видях класите на този ... Много неприятно чувство остави в мен като го гледах.
Мисля, че ѝ се виждат белезите на Мария

# 2 143
Някъде четох,че Соня Васи е била гадже на братя Аргирови! По различно време или едновременно - не пишеше. Пътувала е заедно с тях по време на турнетата им.
На 100% отговаря на типа момиче Плейбой,така както на Пиърс Броснън - Джеймз Бонд.

# 2 144
Аз много трудно се сетих коя изобщо е Мария Игнатова.
Парашутистка някаква.

Общи условия

Активация на акаунт