Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 74 962
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 3 225
Аз изкукуригах , нахраних малкото и вече правя и бухти Wink

# 3 226
Добро утро!
Пийк,.как не ти стана жал? Още не съм си изпила кафето и чета бухти Cry

# 3 227
Аз изкукуригах...ама нали съм петел...нищо не бутвам Stuck Out Tongue Winking Eye
До не съм кокошка 😂

# 3 228
Момичета, допълних си предния пост. Дайте идеи.
Мрън.
Ооо, бухтиии, разкош!

# 3 229
  • Пловдив
Хелоу!
Днес без закуска...само кафе Simple Smile ей, тъй лежерно...с на Тета чорапчетата Wink

# 3 230
Ми някоя мръва ще му тича на пюрето..знам ли.

Ооо..баш съм тъй вкъщи Мистик. И терлички нявгаж отгоре 😄

# 3 231
Момичета, допълних си предния пост. Дайте идеи.
Мрън.
Ооо, бухтиии, разкош!
Ако не е много рядко-пица с блат от картофеното пюре.Друго-с пош се правят розички и се пекат (пък може да пробваш да ги изпържиш).

# 3 232
Добрутро, моми Kissing Heart
Честито на бабето на Сиросчето! Heart Да е жива и здрава!
Кой беше с елхата, супер е!

Ич не ми е коледно, ама.....
Приятна неделя Heart

# 3 233
Явно и малката е изкукуригала, щото ме събуди в 7и 30 днес. Аз пък за наказание я сложих на гърнето 😁
Бухти няма да правя,идея си нямам как се правят и не искам да знам 🐷😱. Бисквитена торта мъжо не понася. Може пък и аз да не съм я правила добре,знам ли?!! Правя обаче едни невероятни безглутенови палачинки,да не кажете ,че в къщи гладни стоим!
Времето е прекрасно вчера и днес ,и ще си го откараме навън пък олинклузива да си чака.

# 3 234
  • sf
Аз правих мекици. 😁 Сега се свинча, пия кафе и чакам пералнята. После отивам на маникюр. Ядене има, тъй че главно ще мързелувам, че от утре съм първа смяна.

# 3 235
Сефте ги правя аз тия бихти. Бързо и лесно станаха ама още не съм ги кусала Wink
Скрит текст:
Кажете нещо подходящо за пресичане на настинка. Сигурна съм, че не е корона, защото само гърлото леко ме дращи и от време на време се запушва носа.
И друго да си кажа... Явно живея в паралелен свят. Само вчера 5 или 6 приятели празнуваха " на домашно" с по над 10 човека и си постваха във фейса. Партитата , естествено , бяха кръстени " карантина парти , корона парти, локдаун парти".. аз гледам себе си и си седя у дома ама явно си има и безсмъртни.

# 3 236
  • sf
Аз последно парирах настинка с терафлу. Ест. и много чай, с лимон и джинджифил.

# 3 237
Старомодна съм аз - аспирин, парацетамол.
Няма лошо и колдрекс и подобни, то същото, но концентрацията е по-голяма. Simple Smile
Добро утро и слънчева неделя ви желая! Flowers Cherry Blossom

(Чудни бухтички, чудни... Animal Heart Eyes Cat)

# 3 238
  • Пловдив
Пийк, бравос! Пъргава булка си ти Simple Smile
Аз още нищо..само кафе. ММ искал попара, та яде...дятето спи.

Ся пак сме във филм, че свекърва ми много кашля...нищо не и дават за това, а и тя не пита Confused Бетер малките деца..абе питай, кажи че те мъчи...уф..

# 3 239
Тетка, направи картофени палачинки. Смело лук, сложи малко мляко, брашно, яйце, пюрето и пържи като палачинки. Реално ще имаш картофени кюфтета под формата на палачинки Wink

Общи условия

Активация на акаунт