Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 74 957
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 3 240
Ааааа..че що да разваля пюрето. Нещо цър пър към него и е готова.

Загорих мръвите за зелето. Вие сте виновни Joy..по синко 😆

Затуй мразя готвенето..требе да висиш до г@за му кат прани гащи. Ег@ти...вместо задушено..леко го препекох месото...язък язък...

# 3 241
  • софия
Добро утро 🌸 Аз станах,дойдох неделно на работа и чак като слязох долу за кафе и закуска се усетих,че ни кафето ни закуските работят. Сега седя разочарована в офиса и чакам да стане 10:30,та поне от Била да си взема кафе и нещо за ядене.

Това като го видях не знам защо но се серих за Тета:

# 3 242
Баш баш..много яко. Че лъжа ли е Joy

Мълчите а. Развалихте хубавата ми манджа...и се покрихте гузни. Тъй значи...ще се крием ся и няма си признаваме че сме виновни ? Не е Убаво тъй...
Жупнах всьо в тавата . Пуснах фурната. Гледайте и там да не го загорите зелето...Joy

# 3 243
Добро утро!
Аз тепърва си направих кафе с канела да пия, вие сте готови вече и с закуските!
Като всяка Неделя ме чака основно чистене и днес различното ще е украсяването на елхата.
Пийк за настинка е много добро Аспирин Ц. Аз не знам преди мойто само настинка ли беше или Корона си изкарах, но само това пиех и се оправих.
Спокойна Неделя на всички!

# 3 244
  • Пловдив
Даре, баш за нея е Joy

# 3 245
Ааааа..че що да разваля пюрето. Нещо цър пър към него и е готова.
На базата на тази идея: да смеси картофеното пюре с няколко яйца и настърган кашкавал; да запържи кайма като за мусака; да изсипе половината картофена смес в тавича, върху нея - каймата, отгоре другата половина от картофената смес. След запичането до златисто резълтатът е shepherd's pie. Демек, овчарски пай на чист български.

# 3 246
  • sf
Тето, не реви, препечената мръвка си е екстра.

# 3 247
Кукнах в 6, сега чак си пия кафето. Ол инклузива ще чака за някой друг ден, като го гледам мамин златен как от сутринта е на факсове. А вие вече сте сготвили...Confused
Домашното обучение сигурно и днес ще продължи Joy та да намеря малко време за себе си.

# 3 248
Добро утро!
Уиш ме е изпреварила. И аз щях да предложа овчарски пай. А другото е пица с картофен блат. Разстилаш пюрето, мажеш с лютеница и редиш каквото имаш в хладилника.
Аз ще пека от готовите банички.

# 3 249
Аз вчера правих бухтички,за днес не знам. Нещо не ми се пипа нищо.

# 3 250
Брутален мързел ме е налегнал. С детето се търкаляме на топличко и гледаме детско. Искам да се завия и да не стана една седмица.

# 3 251
Мързел и при мен. Като знам какъв зор ми е през седмицата, през уикенда не ми се мърда. А след средата на тази седмица и в работата ще е тегаво. Хубавото е, че след щерката никой не разви симптоми, та към края на тази или най-късно следващата седмица дребното заминава през деня у бабин дом. 13 дни минаха от първите симптоми, ще почакам още малко за всеки случай, но мисля, че прескочихме.

Събудих се съвсем сама в 6, нямаше и на кой да се разсърдя, че ме е събудил. Децата спаха до 9.

# 3 252
  • Оптимист по принуда
Тетка, хубаво са те посъветвали момичетата. Едни картофени кюфтета врътни от пюрето - сложи вътре каквото обичате - колбас, кашкавал, яйце за спойка и после пържиш с брашно/галета. Един чеснов сос от кисело мляко и си готова.

# 3 253
Привет на всички!
Язе ся готвя пълнени чушки и чакам малко да поистине сместа, да натъпчя чушкалаците и да ги метня у фурната!
После се понасям у кауфланд да си купя Ел. кана, щото мойта протече от голяма експлоатация!
Лека да ви е неделята и ни сЪ преуморявайте с олинклузива!!
До скоро, бамбини!!

# 3 254
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добър ден! За закуска мекици, ама с готово тесто. Малкия мистър претенция ги одобри, изяде две, възрастния Претенций повечко. Ще варя боб, имаме още от март месец, че тогава мъжа ми накупи боб и ориз, и макарони, да има...
Боли ме вената на крака, а така не ми се ходи на лекар, и не ми се дават пари.Sad
От понеделник съм в колебания дали да водя дребен с мен на работа, или да си седим домА.

Общи условия

Активация на акаунт