Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 74 941
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 3 270
Подстрекателки такива. Бисквитената торта е готова, елхата е украсена...
Скрит текст:

# 3 271
Елифко...нема лесна рецепта. То докато я обелиш и рендосаш...и денят минал...сшлите ти свършили...не си заслужава..вервай ми 😆

Отивам да се чипкам. Много ми е уморително това упражнение. Като изляза...вке едно съм копала 😩
Моля те, тук до нас продават обелена и нарязана на парчета тиква в найлонови торбички. Blush Цели тикви... мерси...
А аз нямам търпение да пробвам  маската за коса от коледния календар на "Балеа". Тоз календар беше вече изтърбушен, че много място заема, и сега имам една торбичка с нещица.
Но от 1-и почвам да отварям... другите два. Joy Чайчетата на ДМ Stuck Out Tongue Winking Eye и още един козметичен.

# 3 272
Ама не е рендосана...да ти пратя ММ да ти я рендоса на дъъъъълги жулиени 😜

В службата имахме малка елха...пъхаха я в един чувал с всите топки. Те не че бяха много де 😄...и само я вадиш. Много идейно..и мързеливко. 😂

Оффф..окъпах се. Не се боядисах че нали ще стоя вкъщи..що да хабя боята 😉😅

# 3 273
Варя тиква и ми се иска след това да я претворя в сладкиш 🙄 ама лесен, мързелив. Ако знаете, споделете ☺

Иначе запретвам ръкави за леща с пържен дроб.
За украса ми е рано. Към средата на декември, може би ...

тиквени сладки. може и да не ги лепиш Wink https://hranatazadushata.blogspot.com/2014/11/blog-post_19.html

стават и с бяла захар. минават и без канела и индийско орехче, ако не обичате...
Добри, зариби ме. Ще ги направя!
Тете, днес съм бяла и добра и ми се домакинства 😋 А тиквата нито съм я белила, нито рендосвала. Тия неща се вършат от мъж ... айде може и от робот.

Да ви се оплача, бях навън на разходка, нагласена, с токчета и какво стъпих, та като паднах, повлякох и кавалера, та падна и той върху мен ... оххх ...
Сега ме боли всичко в ляво - коляно, бедро, таз.

# 3 274
Тете, стига раздава мъжа си (май и на друга го предлагаше за домакински задачи), пази го, стопанисвай го... те ценни кадри в тия времена на джендъри и пр. Stuck Out Tongue Winking Eye

Елиф, много ловко... Flushed Прати инструкции как да падаме с кавалера върху нас, ако искаме да разчупим леда малко... JoyJoy

# 3 275
Ох, бе Елифче, чак мен ме заболя, като те прочетох.
Пъхам мусаката във фурната и ще се боядисвам. Все пак хоумофисът се отлага за петък. Няма да ходя до тогава като бабичка, я.

# 3 276
Елиф, бързо да ти минава!
И мен тези дни кръвното ми играе. Стига до130/70, за някои нормално на мен високо. Два дена кафе не съм близнала, вино тоже - същинско наказание. Мота ми се тиквата. Вчера бях цял ден по хоризонтал, днес обаче олинклузива чака. Та готвих, чистих и т.н. Хлапето, рече искам нещо сладко да направим - тъй ли мамин златен - вземи тетрадката с рецептите, отвори на ябълков сладкиш, припкай да белиш, стържеш ябълките.... С две думи само надзиравах процеса на джуркане. Метнахме и два банана, че бях купила една връзка, той не ги поглежда, накрая ще трябва да ги хвърлям, а аз мразя дя хвърлям храна. Сега чакам да се изпече сладкиша, яденето вече съм го изключила, влизам после в банята и после ще съм пак по хоризонтала.

# 3 277
А аз метнах картофеното суфле да се пече и сипвам, че си спомних, че големия утре е у дома, а не на градина. Май тъкмо навреме си купих ликьор Wink днес украсиха у дома. На мен това ми е тягостно и излязох да не се пречкам

# 3 278
Ейййййййй, нЕма повече да влизам тука!!! Кога ша заслабна, преди малко опуках 1 фафла Троя, чИ е по малка, влизам тука и пак сЪ поместват рецепти, язе кат безкрайно любопитна, ги отварям... имам тиква, имам айца,имам и артия за печене, както и три бр. голеееееми тави само за сладки!! И мъжо имам да бели и реже тиквата... ма как да станИ.... кат нИ ща да ям сладко, щото нищо не ми става!!! И анцуг с ластик вече ми стяга!!!!
Требе и аз да купя боичка да се вапцам... а моята я няма... правя се с Рубела фешън, никъде не я намирам вече!

# 3 279
Абе, Вятър и мъгла, хич не си ни вятър, ни мъгла. Офръчна жена и мъдра майка! Тъй, тъй, децата да се учат, еле пък момчетата.
Елиф, много ловко... Flushed Прати инструкции как да падаме с кавалера върху нас, ако искаме да разчупим леда малко... JoyJoy
Лори, по-добре е ти да паднеш върху него Stuck Out Tongue Winking Eye че 90 кг боляяят. Иначе хич не е сложно да станеш зарезил - стъпваш на края на бордюра, демек само на токче. От там нататък земната гравитация си знае работата Joy

Веси, онлайн търси ли боята?
Кам, като сме хоум офис пак трябва да сме красиви. Което ме подсеща, че ми искат снимка от работното място, разбирай седнала с лаптопа в кухнята, на заден фон хладилник, микровълнова, натурия, разкошшшш.

# 3 280
  • Euskal Herria
Веселинооо, нИ сЪ прай! Виждала съм те в друга тема. Анцуг с ластик, ма от детската номерация.
Олинклузива при мен е в понеделник. Събота и неделя - хайманосване, харчене и мързелуване.
Време е за едно следобедно кафенце, после работата... евентуално Wink.

# 3 281
  • Пловдив
Яна и ти ли вкъщи работиш?

# 3 282
Който има какво да харчи Simple Smile
Аз моя мъж ще го впрегна другата седмица да ме вапца. Много добре се справи. Заяви, че вече само той ще ме боядисва Simple Smile

# 3 283
Янииииии, аз съм пуФкава!! Ей ма на!
Елифче, в ДМ съм я купувала, аз онлайн, честно казано не съм вземала нищо! 😀

# 3 284
Елифко..ти изтипосай там отзад тиквените сладки..за фон тъй зад теб ги позиционирай 😜..

Веси...не ги чети тия будали тук. По мен ще се водиш...никви сладки.😄

Оф...утре го дават гадно времето. А ще пътувам. Да мине веднъж...

Общи условия

Активация на акаунт