Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 74 954
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 3 255
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вчера попаднах на едно пожелание и бързам да го споделя.

никога да нямаш дрехи "добри са за у дома", бельо "кой пък ще го види" и мъж "по-добре от никакъв".

реших да разчистя дрехите и... полегнах.
май не ми се разчиства.

# 3 256
Мъдро е. Smirk
Харесах една много сладка пижамка за детето (коледна), за мен пръстен. Сега ще взема пижамката, пръстена трябва да го проверя колко струва, че го зърнах на витрината... Thinking

# 3 257
Здравейте, момичета! След това ще ви чета ...
Добри, право в 10-ката е пожеланието Simple Smile 
вчера попаднах на едно пожелание и бързам да го споделя.
никога да нямаш дрехи "добри са за у дома", бельо "кой пък ще го види" и мъж "по-добре от никакъв".
Днес ми е едно леко и хубаво, без причина. Най-обичам така Simple Smile

# 3 258
# 3 259
да бе! срам ме е! - и откога у мен таквизи чувства!?
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
вчера усетих колко много съм се натоварила с всичко.
спах до 11, прилегнах в 12, поразходих се за около час и пак полегнах.
явно съм стигнала момента, в който ако не се спра сама, тялото ми ме спира.
Sad

# 3 260
Къде сте, подстрекателки такива? Заради вас търчах за елха. Сдобих се и с разни коледни боклучки. И то това с мед да го намажа, ми и едни чаршафи забърсах и портмонето ми изпита остри болки. А понеже споделеното пожелание от Добри ми хареса, явно ще го боли още.

# 3 261
  • Euskal Herria
Тук съм, досега си пих кафето, закусвах... Аз още не съм разровила за коледните украси. Ако после надвия мързела, ще търся по кашоните Wink.

# 3 262
да бе! срам ме е! - и откога у мен таквизи чувства!?
Simple Smile Simple Smile Simple Smile
вчера усетих колко много съм се натоварила с всичко.
спах до 11, прилегнах в 12, поразходих се за около час и пак полегнах.
явно съм стигнала момента, в който ако не се спра сама, тялото ми ме спира.
Sad
Същата съм. Само гледам да си намеря повод да полегна. Ето и тази сутрин, след кукуригането, кафето, форума и размислите за гадното пюре, ММ промърмори, че пак ще си полегне. Заспа от раз. И аз се намърдах под завивките та до обяд.
   Много благодаря за идеите за преработка на пюрето. Направих го на овчарски пай с подправки ала Тетка. Ще се яде (друго нЕма! Wink)
    Оплаквам се че от петък сме без тв и нет заради авария в района. Гледам ефирните.  По случайност снощи открих, че по БНТ2 дават Сънчо! Ти да видиш! Недялко Йорданов, Мая Бежанска в ролята на Лили дядовата внучка и едни глигани - смях се от сърце!

# 3 263
Кръвното ми е 160/100. Пих хапче, но още ме боли главата. И сега лежа, а исках толкова неща да направя...

# 3 264
Кой вдига кръвно като мен... Rolling Eyes
Даре, при мен се повлия много добре от отслабването. Не те знам как си, но ако има някое килце в плюс, свали го. Кръвното ще се стабилизира.

# 3 265
Кръвното ми е 160/100. Пих хапче, но още ме боли главата. И сега лежа, а исках толкова неща да направя...
Даре, нали знаеш - краката на ниско и в леген с топла вода, главата на високо и със студена мокра кърпа...
     На много народ около мен кръвното играе...

# 3 266
Варя тиква и ми се иска след това да я претворя в сладкиш 🙄 ама лесен, мързелив. Ако знаете, споделете ☺

Иначе запретвам ръкави за леща с пържен дроб.
За украса ми е рано. Към средата на декември, може би ...

# 3 267
Варя тиква и ми се иска след това да я претворя в сладкиш 🙄 ама лесен, мързелив. Ако знаете, споделете ☺

Иначе запретвам ръкави за леща с пържен дроб.
За украса ми е рано. Към средата на декември, може би ...

тиквени сладки. може и да не ги лепиш Wink https://hranatazadushata.blogspot.com/2014/11/blog-post_19.html

стават и с бяла захар. минават и без канела и индийско орехче, ако не обичате...

# 3 268
Елифко...нема лесна рецепта. То докато я обелиш и рендосаш...и денят минал...сшлите ти свършили...не си заслужава..вервай ми 😆

Отивам да се чипкам. Много ми е уморително това упражнение. Като изляза...вке едно съм копала 😩

# 3 269
Аз днес тръгнах да изкарвам изкуствена елха и установих, че имам цели 3. Едната от тях направо е купена украсена със сини топки, сини подаръци и панделки.Даже и лампички си има и директно я сложих в стаята, където спи детето. Добавих един Дядо Коледа до нея и е готова. Всичко това го свърших точно за 5 минути.Утре ще украся и една в хола, под която ще се оставят подаръците. А аз за Коледа си пожелавам един батко Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт