Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 75 302
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 600
Значи, такъв мързел не е било не знам от кога. Големия каза, че не му се излиза и сме по пижами цял ден.
Моя ме овапца ама още ме е страх да се срещна със себе си в огледалото Wink
Сега тримата спят... Грабя секундите тишина.
След малко се захващам да правя торта, че Мишака има да черпи утре Wink

# 601
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пазарувах в кварталната Била, харесах си едно "Не се сърди човече", наистина, дървено, боядисано, фигурки, сладурско, ама 24 лева не ми се дават. Sad Хем ми се иска да го имам, хем не знам колко ще го ползваме. Тъпо ми стана.
 Мъжа ми  благородно разхожда детето навън, аз готвя.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 12:25 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 602
Ние Домино взехме. За 2 лв. Пак скъпо ви се вижда. Горната дъсчица една тънкааааао...нищо общо с тия от едно време. От нашето детство...пак в същите дървени кутийки бяха...ама стабилни бяха. Ся едни лимбезета..то с поглед го чупиш...

Елиф...няма лошо от разходка. Ава се увий топло че е хладничко. Капела качулка там предвиди...аз не разбрах корона ли имаше или друго? Абе недей ходи на далеко да не се измориш. Повечко почивка си трябва след боледуване...

Прибрахме се преди малко. Към 70 лв фръкнаха..аз за това не ща да излизам и почивните дни.

# 603
  • Пловдив
Аз имам още такова домино Simple Smile ама така и не се научих да го играя...
Стягаме се за гости у зълва ми...пак се очертава преяждане.

# 604
Градски, иди и хапни, също си отпусни душичката!!! Заповед!!!
Мистиче, писна ми да се боря с автокоректора-пиша Мистик, той упорито ме поправя на Мастик!!! 😀😀😀

# 605
  • Пловдив
Начи, Весе ша пия една мастика за твоя здраве Grinning
Тъй смятам, да...

# 606
Той коректорът е голяма гад. На мен ми писна от Уши.

# 607
И Ушите, Сирос, и Ушите!!! 😀😀😀
Как се спира тоз коректор, я мЪ светнете!
Офффф, Мистиче, пий едно и за бандата тук!! Да сме живи и здрави!! Всички и нашите близки!

# 608
Ооо, Тете, и аз не зная какво ме хвана, корона ли, друго ли ... ама верно силиците ми изпи. Още се търкалям по диваня, а къщните не са свикнали.
Как няма да хвръкнат 70 лв. То в магазина влезеш за хляб и оставиш 10 лв, вие цял ден навън ...

Весе, от настройките на езика мисля се изключваше автокоректора.

В къщи имаме език. С такъв мерак го купих, приятелче на бялото вино. А сега нито той, нито винцето ми вървят Sad Добре, че е шоколада. Още няма болест, която да ме откаже от него 😂

# 609
Не бързай тогава с разходките...има време. Пази леглото както са казали старите хора...то не е глезотия или мързел. Резон си има. Хич да не ти е съвестно за домашните...

Аз се усетих че нищо не ядох цял ден. Нищо режимно нямам наготвено..за това. Сабалям лапнах малко кето хлебче с луканка, дюля малко и хукнахме. Сега ме мързи...освен пак едни яйца да си врътна с малко Бански старец и домат....ма ме мързи. Утре ще си пълня чушки с кайма...щях да пращам ММ на пазара за зелки и мръви...ма цял ден не е мръднал от дивана...тъй го  оставихме в 12 като излязохме със синко...тъй го и намерихме. Ще му кажа малко да се мести че да не хлътне там диванЯ 😄😄😄

А...и днес от скука сутринта прахосмучих и мих чинии. Щот нямаше кво да правя...буквално за туй. Скучно ми еееее...да потребя другата реплика на синко тип рефрен ....и мразя си живота....
Ми то и аз нъй кат се замисля. Ще излезе право детето...👀

# 610
  • Пловдив
Как цял ден няма да се сетиш да ядеш? Олелееее..на мен що не ми се случва? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
  • Бургас
Яко ме стегна нервата и излязох да се разходя сама!
Познайте докъде я докарах?!До най-близката Пивоварна и си взех наливна крафт.Разходката ми приключи!
Още не е почнала зимата,а вече нямам нерви!Бира и риба поне имам!:smiley:

# 612
Значи, Славче, не си ми никаква прЕАтелка, ако не ме заведеш в тая пивоварна, като дойда в Бургас догодина! Само живот и здраве, лятос паля метлата натам. Много го харесвам и не пропускам година да изкараме поне 2-3 седмици там. Тая година за пръв път пропуснах заради тъпата корона. Догодина имам да наваксвам. Биричка от пивоварната и онези дребните скариди, дето ги правят пържени в забравих му името на заведението в Морската градина. Ммм! Размечтах се!

# 613
Уиш,  пътьом през мен минаваш.  И тук има крафт бира. Е, риба нямам, но ще сготвя Киликандзера.

# 614
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за дребните скаридки и аз се примъквам.
по-миналата година преспахме някъде из Бургас, близо до хотелчето имаше пазар и на пазара - каубойска кръчма. скаридки, сафрид, уклей, картофки....
и после две години не можем да го намерим къде е. Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт